Здравейте, предварително се извинявам ако има такава тема, но мисля че разгледах и не намерих нищо по моя въпрос. Та.... имам телевизор Panasonic tx-l47et5e взех го от Технополис. Води се 300Hz но е ясно че е 100 със още 200 софтуерно добавени от сканиращата подсветка. Като оставим на страна че LED подсветката е отврат (на големи бели петна), имам още един проблем който много ме притеснява. Като си пусна филм от комп-а се забелязва на всяка 7-8сек насичане което е с продължителност не повече от 1сек. Имам предвид че филма си върви гладко 9 сек и на десетата насича леко. Има ли някой с подобен проблем? Спрях се на този форум защото като се зачетох видях че има много разбирачи тук. Ще се радвам ако някой със същия телевизор или поне подобен сподели дали наблюдава такъв дефект ако изобщо е дефект или недостатък. Забелязах че когато пусна сигнал от компютъра през HDMI, на телевизора изписва 1080p 60Hz въпреки това се съмнявам да е от компютъра защото проблема се наблюдава във всички случаи на свързване: пробвал съм и с флашка, и с DLNA, и с мрежов кабел, при всички случаи се вижда това насичане. Благодаря предварително за предложенията Ви.