Първоначално публикувано от
ttanev Panasonic 40-CS630. Телевизора има хубава картина както на HD така и на SD каналите. Свързан е към интернет чрез WiFi и нямам проблем със гледане на филми от компютър. За субтитрите не мога да кажа но някъде бях чел че има възможност за регулиране-големина, цвят, фон. При първоначално влизане в менюто има много леко забавяне но след това няма проблеми. Менюто е опростено и лесно разбираемо - има доста настройки. От SMART функциите ползвам само ЮТЮБ отново през WiFi и въпреки че интернета ми е на най ниска скорост няма никакво накъсване и други подобни неща. Има много леки затъмнения по ъглите на екрана но те се забелязват само на бял фон. Дистанционното хваща почти от всякъде. Като единствен минус за сега откривам малкия зрителен ъгъл на гледане, така че обърни внимание именно на това при покупката...........а също така и пластмасовата лента която обхваща дисплея дали ляга равномерно навсякъде...........3Д още не съм пробвал - няма очила към телевизора. Като за 999лв.........5 години гаранция........ перфектен !!!
ruuny9 надявам се да съм помогнал