Отговор: Panasonic телевизори 2015
Както някои от вас помнят , преди време постнах снимка от реклама на CX900 ,
http://img15.hostingpics.net/pics/925349cx900.jpg
От Panasonic отговориха, че този модел не може да се очаква в България,а само в няколко европейски страни, включително Великобритания и Ирландия(САЩ и Канада, наред с други).
Очаква се появата на нов OLED TV 65 ", което е планирано за IFA 2015, Panasonic 65CZ950. Отново ще трябва да чакаме официална информация за евентуална продажба в България, защото не е необичайно, че някои модели не идват при нас, въпреки че са на разположение в други европейски страни.
Според слухове, Panasonic 65CZ950 ще бъде извит UHD OLED TV, както и с калибриране по 3DLUT и по този начин с 4K ISF и THX сертификат. Той ще бъде с панел WOLED на LG и по този начин с пасивно 3D, като ще бъде съвместим с HDR, близък до 800 кд/m², като EG960V LG.
Повече информация и възможно потвърждение на тези слухове на IFA 2015...
"Separately, LG Display recently began shipping OLED displays to Japan's Panasonic."
http://www.koreatimes.co.kr/www/news...33_171773.html
Цитат:
Първоначално публикувано от
todo1
А има ли опция да не се появява изобщо този банер за "Home"?
Ако имаш предвид при включване на ТВ да започва последно гледания канал на цял екран:
"Home" (от дистанционното) - "Избор начален екран" (горе, вляво) - "Пълноекранен ТВ" ( най- лявата опция).
Здравейте. Имам модела 40CS630. Има инсталирано приложение Фейсбук но като се опитам да влезна в него ми изписва че приложението се актуализира и да пробвам по късно....и така вече над месец. Телевизора е с последния ъпдейт. Иначе Ютюб си върви без проблем. При вас как е.....?
Здравейте,
преди дни закупих новия Panasonic TX-50CX700Е. Имам следния проблем дано можете да ми помогнете. Изтеглих си филм и го пуснах през плеъра на телевизора и ми изписва, че не поддържа аудио формата на филма. Картина има ... и субтитрите оправих (при серията на Панасоник G30 не успях), но както и да е. Въпроса ми е може ли при този модел да ъпдейтна аудио кодеците ?
Благодаря за отделеното време !
ПоЗдрави !
Най-вероятно аудиото е DTS и ТВ-то не го поддържа. Няма как да ъпдейтнеш кодеци.
Да тъкмо това видях и аз в помощното меню, DTS не се поддържа ...
За липсата на DTS поддръжка при Panasonic до моделна серия 2015 / xx750 бях написал преди два месеца.
Не знам за по-високите серии дали я има. Но за този ценови клас липсата й за мен е гавра с потребителите!
Цитат:
Първоначално публикувано от
Frogst
Ако имаш предвид при включване на ТВ да започва последно гледания канал на цял екран:
"Home" (от дистанционното) - "Избор начален екран" (горе, вляво) - "Пълноекранен ТВ" ( най- лявата опция).
Това си е избрано по подразбиране,
но всеки път като пусна ТВ-то, този банер ( Home/Apps) се появява.
Ще го преживея, важното че успях да махна пиукането. :)
Благодаря на всички!
Здравейте,
днес отново ме учуди новия ми телевизор. Изтеглих си поредицата Стар Уорс. Пускам първия епизод през флаш на телевизора и почват да ми бърборят на китайски език.Пускам същия филм на лаптопа и си е на английски. Не ми позволява от менюто на телевизора да спра или да обърна езика от китайски на английски. Как е възможно, някакви идеи ?
п.с. Интересното е че аудиото е DTS, а звук има ... но както казах китайски.
Би трябвало да е като пуснеш филм и бутон OPTIONS и там да са аудио , субтитри ...
Да имам такова меню, но езика е само Китайски и нито мога да го променя, нито да го махна. :)
Вероятно е някакъв бъг или просто калпаво "написан" медия плеър и проблем ако има повече аудио потоци . Може първо на компютър с mkvmerge (или нещо такова беше) да премахнете излишните аудио потоци и субтитри .
Изчисти всички останали аудиопотоци (освен този който искаш) от филма преди да го качиш на флашката.
вграденият плейър възпроизвежда първият поред аудиопоток.
Благодаря Ви ! Ще потърся подходяща програма и ще се опитам да го направя.
ПоЗдрави !