Отговор: Panasonic LCD TV 2015
1 Прикачен файл(ове)
Здравейте,защо на Аналогов,звукът ми е по силен и ясен,отколкото на DVB-C? Малко тъп въпрос :Д
Имам Panasonic tx-40as640e, всеки път като пусна филм от флашка трябва да нагласям субтитрите - веднъж да ги пусна и веднъж да ги кирилизирам. Има ли начин да се запамети настройката, за да не се налага всеки път да ровя из менюто?
На колко херца работи телевизора? Като пусна HD канал ми изписва 1080i/50Hz.
Цитат:
Първоначално публикувано от
Jus7ice
Здравейте,защо на Аналогов,звукът ми е по силен и ясен,отколкото на DVB-C? Малко тъп въпрос :Д
Това зависи от настройките в сървъра на кабелният ти оператор.
Новите модели на чешкият сайт
LED a LCD televizory VIERA - Panasonic
доста странни модели
CXE720
CXM710
ето и на българският сайт
http://www.panasonic.com/bg/consumer...ed-lcd-tv.html
Цитат:
myrfi12
Имам Panasonic tx-40as640e, всеки път като пусна филм от флашка трябва да нагласям субтитрите - веднъж да ги пусна и веднъж да ги кирилизирам. Има ли начин да се запамети настройката, за да не се налага всеки път да ровя из менюто?
120Hz...
Здравейте, след много чудене и питане тук из форума най-накрая си взех телевизор: Panasonic TX-47AS750E! Къде мога да си намеря настройки на картината за този модел?
Цитат:
myrfi12
Цитат:
Plamen Chonkov
120Hz...
Тогава защо ми изписва така на HD каналите и мога ли да го коригирам? От къде да съм сигурен, че и на другите канали работи на 120Hz т.е. има ли как да се провери?
Отговор: Panasonic LCD Телевизори 2015
Показаното, като инфо на дисплея, са параметри на входящият сигнал! Всички телевизии в Европа предават в 50Hz - 1080i/720p/576i
Видеопанела, може да работи на 50/60 или 100/120Hz в зависимост от настройките в менюто.
Цитат:
hristoslav2
Показаното, като инфо на дисплея, са параметри на входящият сигнал! Всички телевизии в Европа предават в 50Hz - 1080i/720p/576i
Видеопанела, може да работи на 50/60 или 100/120Hz в зависимост от настройките в менюто.
Такава опция май не видях в менюто. Трябва ли да променям нещо или да го оставя така, както си е фабрично настроен т.е както съм го купил от магазина? Ако трябва да коригирам къде точно в менюто да ровя?
В менюто няма опция за херци! 100Hz-овият режим се активира с IFC.
Цитат:
hristoslav2
В менюто няма опция за херци! 100Hz-овият режим се активира с IFC.
Намерих го. На максимум е. Не си спомням да съм го бутал т.е. сигурно така си е бил настроен. Оставям го така.
Хммм картината, не ти ли прилича на аматьорско видео? :)
Пробвай и другите позиции в настройката.
Цитат:
hristoslav2
Хммм картината, не ти ли прилича на аматьорско видео? :)
Пробвай и другите позиции в настройката.
В момента гледам Елементарно Уотсън. Смених всички опции в настройката и не откривам особена разлика, но и не съм сигурен какво точно трябва да наблюдавам.