Отговор: Panasonic LCD TV 2015
Тъй като 55 инчовия AS640 се предлага без очила искам да питам дали някой пробва с очилата на Самсунг препоръчани по-горе как е 3 D ?
Също така ме интересува как се справя телвизора с бързо движещите се образи -предимно спорт
Благодаря предварително.
Цитат:
Първоначално публикувано от
soraka
Ами не....през компа си направих регистрацията и...от тогава чакам линк за потвърждение :(.Въпроса ми беше по-скоро колко време е нормално да го чакам тоя линк.Писах им за всеки случай и един мейл на дадения в сайта за контакт,ма...греда засега.Ще почакам още някой ден,пък ще ги търся на телефон евентуално :smiley:
търси ги веднага!
А някой ще може ли даде настройки за картината на 55АS640, че от два дена се мъча да ги направя, но винаги неуспешно.
Много би ми помогнал ако споделиш дали забелязваш т.нар. 50 Hz judder при 55 инча-наблюдавал се при 48 ,но нееднозначно
В повечето ревюта при минимална стойност на IFC изчезвал -сега излиза ,че не изчезва...
Дали има вероятност при 55 инча да е използван различен панел от 48 и това вече не е проблем-с други думи SD футбол може ли да се гледа или не...
Ето това е отговор - благодарско...
Цитат:
boby_
Каквото и да значи 50 Hz judder/размазване или трептене/Нито едното нито другото забелязвам.Ще си гледаш футбол без проблем.Телевизора има и доста добър контраст. Аз гледам доста филми и при липса на плазмени телевизори смятам, че за тези пари е едно от най добрите предложения.За тези които се чудят мога да кача някои снимки на едноцветен фон за да видят и подсветката как е.
И аз си заложих главата днес с ТX 48 AS 640 :):thumbup
успокои ме, ама кой ти е доставчика на телевизия?
Цитат:
boby_
Каквото и да значи 50 Hz judder/размазване или трептене/Нито едното нито другото забелязвам.Ще си гледаш футбол без проблем.Телевизора има и доста добър контраст. Аз гледам доста филми и при липса на плазмени телевизори смятам, че за тези пари е едно от най добрите предложения.За тези които се чудят мога да кача някои снимки на едноцветен фон за да видят и подсветката как е.
Тествай . Пусни го на тази жалка имитация на телевизия Телевизия Европа и гледай конкретно видеорепортажите от чужбина - свалени от You Tube :) търсиш накъсване на картината - двой/тройни образи
То това не е проблем в телевизора.
здравейте, купих си panasonic as650, и видях, че стилиопора в кащона отдолу е цяло парч1е а отгоре три по малки парчета, имам чувството че са били две едно по късо и едно по дълго, но по дългото е счупено на две. При вас стилиопора отгоре на тивито от колко парчета е, значи ли че е бил отварян и са счупили стилиопора и винаги ли се отварят кашоните на телевизорите като пристигнат в бг нормална практика ли е благодаря
Цитат:
Vanquished
То това не е проблем в телевизора.
кое?:)
Цитат:
dim1.dim1
здравейте, купих си panasonic as650, и видях, че стилиопора в кащона отдолу е цяло парч1е а отгоре три по малки парчета, имам чувството че са били две едно по късо и едно по дълго, но по дългото е счупено на две. При вас стилиопора отгоре на тивито от колко парчета е, значи ли че е бил отварян и са счупили стилиопора и винаги ли се отварят кашоните на телевизорите като пристигнат в бг нормална практика ли е благодаря
И аз съм със същия телевизор и стириопора беше счупен по същия начин :) Според мен така си идва от завода или тук го правят. Важното е ТВ-то да работи и да няма проблеми, а останалото ....... Може да провериш заработените часове (има го описано на 1-ва страница в темата), моя беше на 00000
Цитат:
Plamen Chonkov
кое?:)
"Пусни го на тази жалка имитация на телевизия Телевизия Европа и гледай конкретно видеорепортажите от чужбина - свалени от You Tube"