Как да си настроя каналите да започват от 1? В момента започват от 101 , 102, 120, 210.....306...430...
Как да си настроя каналите да започват от 1? В момента започват от 101 , 102, 120, 210.....306...430...
Ако зададеш за страна "България", или "други" не би трябвало да имаш проблем.
А, къде да задам страна България? Обикалям менюто, но не мога да я намеря.
Трябва да върнеш заводски настройки:
"Меню" - "Настройки" - "Системни настройки" - "Начални настройки"
Имай предвид, че ще ти нулира всички настройки, така че ако си правил някакви настройки на картината е добре да си ги запишеш.
Добре де - има и фаворити - там си почват от 1 и можеш да си ги преподреждаш както си искаш.
Меню - Нстройки- DVB-C Меню Настройки- Фаворити редактиране
Е каква кабелна на вграденият тунер търсиш тогава ? СТБ на Булсат на който вход си го включил - това избираш с бутона AV горе в дясно .
п.п. А фаворитите си ги подреждаш в менюто на приемника предоставен от Булсат .
здравейте скоро не съм писал тук :D
откъснах се от телевизорите и не ме привличат толкова вече )
имам едно питане
има ли как да си запазя настройките на картината след връщане на заводските настройки
вариант 2 е ако може svetlio1да публикува пак неговите че съм с тях и съм доволен
Ако става въпрос за настройките за 50ST60 виж в темата за плазми Панасоник в последните постове ги бях писал пак .
п.п. Пост 704 в темата за плазмите.
Днес реших за първи път да пробвам да гледам някой филм от VBOX7 на телевизора, но не се получи. Влезнах в браузъра, написах VBOX7, избрах филм и при пускането му - не тръгва, не излизат бутони за пускане и пауза и т. н. Да не би да трябва да се инсталира някоя приставка?
Този пост е редактиран от ruuni9; 06-08-15 в 20:48.