Благодаря ви и на двамата.Обаче тоя тв е малко странен . няколко филма от флашката ги връща в 2Д режим с включено и изключено Откриване на 3D.
Пробвах и с HDMI кабел.Управлението при това положение става от лаптопа - лаптоп съм свързал с телевизора.От лаптопа пускам филма и в телевизора се гледа нормално, даже автоматично открива 3Д, нищо че съм му изключил тази опция.Един филм по този начин гледах и нямаше прекъсвания към 2Д!
А пробвах и чрез DLNA.С една руска програма Домашний сервер май се казва вързах лаптопа и тв и филма пак се гледа нормално като изключим това че при по големи файлове, а повечето 3Д филми са над 5 а и над 10 гб се получава прекъсване, което пак е неприятно.Сега зареждам с 3Д филми един външен хард диск за да видя къде е проблема.Притеснява ме да не е в телевизора.А други начини за пускане на филм от лаптопа чрез HDMI кабела има ли освет споделяне на десктопа на лаптопа и работа чрез лаптопа?
Намерих и едни очила самсунг SSD-3050GB.Поръчах 2 брой от тях, надявам се да станат.Ще пиша тук за резултата за да могат и други колеги да знаят какво да търсят..