Поне цената добра ли беше?
Иначе не е болка за умиране - моите и те бачкат по толкова, нали има гаранция. Модела си беше един от последните добри FullHD - купихме такъв за заведението на познат и вече година и няколко месеца си бачка идеално .
Поне цената добра ли беше?
Иначе не е болка за умиране - моите и те бачкат по толкова, нали има гаранция. Модела си беше един от последните добри FullHD - купихме такъв за заведението на познат и вече година и няколко месеца си бачка идеално .
С триста зора свалиха 33 (тридесет и три) лева. :-). Беше 1099, дадоха го за 1066. Никакви тръшкания не помогнаха, корави излязоха. Аз пък нищо друго не си харесах за тая сума...
Кои са тия "коравите" убавци, аз последно го гледах по някаква прИмоция за под 1000лв ...
Добър си е модела , не го мисли , важното е да си доволен и да ти харесва картината - да иляди, както се казва!![]()
"Зора" Пловдив, тук го намерих най-близо. И беше само една бройка.
Излезе ми проблем с Панасоник-а. Както си работеше и спря. Изключих го от контакта, но не тръгва, единствено светодиода за включване мига пет пъти, прави пауза, пак мига пет пъти, пак пауза и така до безкрай. Някакви идеи?
Ясно, благодаря! Ще се търси сервиз. Телевизора е гаранционен. Предвид на това, че е обемист и труден за транспорт, какви опции имам? Панасоник имат ли нещо като домашно обслужване?
Не ми стана ясна идеята на тоя "хоум сървиз", все пак се наложи да им го закарам до сервиза...
Един въпрос от чисто любопитство. Как стоят нещата с престоя в сервиза и гаранцията? Т.е. ако е стоял в сервиз десет дни, ще се удължи ли гаранцията пак с толкова?
И колко време е нужно, за да се ремонтира тоя телевизор, да му се не види? Седемнадесети ден е при тях и нищо. А го дадоха на техника още на 19.03, когато им го закарах...
П.С. Гледам, че този https://techmart.bg/%D0%A2%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D1%80%20LG%20LED%2055SK8500PLA който съм си харесал, е доста намален. Дали да не вървя в магазина вместо в сервиза? :-)
Този пост е редактиран от iwan33; 04-04-19 в 08:12.
Би трябвало , а ако не го оправят до 30 дни трябва да ти издадат протокол за замяна или връщане на пари .
Добре е ЛГ-то - вече конкретната бройка трябва да се тества на място - имай предвид, че е IPS панел и ще е по-различно на тъмно ако си свикнал с Панасоник-а (VA)
Взех си телевизора днес, на гаранционната карта пише, че са сменили A-board. Може ли някой да ми каже какво означава това? Момичето в сервиза не беше много словоохотлива, каза обаче, че не е платката на захранването.
A-board - това е платката с процесора, паметта и портовете или наричана още Main board.
hristoslav2 благодаря за разяснението! А възможно ли е смяната на този main board да се отрази на качеството на картината? Имам чувството, че при същите условия и настройки, сега телевизора работи една идея по-зле. Или пък аз прекалено много се вживявам... ;-)
Може и да се вживяваш, все пак не си го виждал няколко седмици.
Често един и същи модел main board, се използва в две съседни серии. Като в завода преди монтажа, се активират определени софтуерни функции определени за всяка серия.
Също така, се въвеждат и калибрираните настройки за използваната в модела матрица.