Страница 15 от 25 ПърваПърва ... 51314151617 ... ПоследноПоследно
Резултати от 211 до 225 от общо 361
Like Tree76Одобрявам

Panasonic телевизори (често задавани въпроси на първа страница)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2017

Отговор: Panasonic телевизори 2021 / (често задавани въпроси на първа страница)

Като за мостри трябва повечко да се напънат. Ама като няма конкуренция е така

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2010

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    И какво е лошото в това (евентуално, щото не съм гледал клипа)?
    Когато нещо работи добре - не променяй! Все още менютата и работата с Панасоник-а/ците ми е най-удобна и лесна.
    И дори в тъмно не търся един час бутон, който при други марки ползвам през пет минути и пак се кьоря 10 мин. да го намеря къде беше

Поздрави
    Съвместим с панасоник.

4. Member
    Тук е от
    Mar 2008

то хубаво е съвместимо, но ергономичността и осветлението на бутоните на последните поколения (имам предвид плазмените модели - за новите нямам опит) я няма
    но може да го ползваш за временно решение
    освен ако не си така свикнал с него че в тъмното можеш да уцелиш нужния бутон без проблем
    svetlio1 одобрява това.

5. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Идеално дистанционно!
    Директен достъп до най-необходимите настройки, без да влизаш в n-то подменю само, за да си усилиш звука.
    Даже управлява и VCR. Без Timer и специфичните настройки. Работил съм с последните на ТВ Telefunken (оригинал) и Loewe. Размерът на дистанционните им беше приблизително 150х200мм и се боравеше с двете ръце. Имаше и такива със Shuttle даже.

6. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

На последният ми CRT Панасоник беше такова - идеално и като размер и като ергономия - директни отделни бутони за главните настройки - картина, звук, настройване.
    следващите са вариация на тоя дизайн поне 10 години - за тях ставаше дума по-горе.
    Прикачени изображения Прикачени изображения

7. Member
    Тук е от
    Mar 2008

и двете ги имам, но ето това е правилното дистанционно
    обърнете внимание на копчето за подсветка
    не знам защо не се заредиха снимките а си останаха на препратка
    Прикачени изображения Прикачени изображения

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

https://www.instagram.com/p/CvDGPGhtHEu/

RGB баланса е впечатляващ
    средна Delta E - 0,44
    Средната цветова температура CCT 6497 Kелвина
    Гама...

Няма нужда от калибриране

https://www.flatpanelshd.com/article...&id=1690183593
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 25-07-23 в 08:37.
    Frost, svetlio1, sasho1bs и 1 други харесват това.

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Този пост е редактиран от hristoslav2; 31-07-23 в 23:43.

11. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2009

Въпрос към hristoslav2 .
    Поръчах последната бройка 55LZ1500e от Технополис Варна, ще го доставят в местен магазин. Има противоречива информация дали е ползван като мостра и съответно колко време, как да проверя това в магазина? Имам опция ако не е ОК да се откажа от поръчката. Видях в един по-ранен пост за севизното меню, но не съм сигурен ще имам ли тази възможност да погледна на място.

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Georgepetrov137
    погледни в първи пост от темата - Как да видим заработените часове?
    Georgepetrov137 одобрява това.

13. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Georgepetrov137
    погледни в първи пост от темата - Как да видим заработените часове?
    Видях, съжалявам за пропуска. Това, което е важно за мен, ако все пак е пускан като мостра, при какви стойности не е ОК?

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Още като му видиш кашона, мазните следи от пръсти по корпуса и екрана, праха по ръбчетата и стойката (и състоянието на последната), вида на дистанционното, марката батерии в него ще разбереш. Няма да ти дадат да влизаш в никакви сервизни менюта, освен, ако не си близък с някой от персонала. Така, че ако имаш съмнения, че е бил мостра, по-добре не рискувай. Попадал съм на върнати от клиенти телевизори поради дефект в друга верига преди време и бяха сложени за мостри. Просто като монитори не се забелязваха проблемите. А у дома като ги откриеш вече си тровиш нервите с ремонти и сервизи.
    Успех!

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Пускаш му сиви заливки от 2%, 5%, 10% и гледаш за отпечатани образи и равномерност на дисплея. Ако си го поръчал онлайн, имаш 14 дневен срок за тест и евентуално връщане.

17. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Пускаш му сиви заливки от 2%, 5%, 10% и гледаш за отпечатани образи и равномерност на дисплея. Ако си го поръчал онлайн, имаш 14 дневен срок за тест и евентуално връщане.
    Предполагам, че и за това има инфо на първа страница, как става. Намерих това:
    Как да проверим за блокирали пиксели?
    Натискаме -/V на телевизора и без да го пускаме натискаме три пъти бутон Option на дистанционното управление :
    Появява се заливка на екрана в различни цветове , градиентна заливка, цветни полоси и т.н. - много полезно за търсене на изгорели пиксели.
    Изход - изключете телевизора с бутона на отстрани на корпуса.

18. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Съмнява ме да ти разрешат да включиш свой носител в телевизора.
    При мен не се получи. Но ти може да изкараш късмет.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 15 от 25 ПърваПърва ... 51314151617 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. LG - LCD телевизори (инфо на първа страница)
    От kod във форум LG телевизори
    Отговори: 1148
    Последно: Вчера, 23:00
  2. TCL телевизори (инфо на първа страница)
    От hristoslav2 във форум TCL телевизори
    Отговори: 2070
    Последно: 25-02-25, 21:26
  3. JVC телевизори (инфо на първа страница)
    От hristoslav2 във форум Други телевизори
    Отговори: 8
    Последно: 08-04-24, 12:15
  4. Отговори: 185
    Последно: 26-11-21, 00:33
  5. Отговори: 117
    Последно: 12-06-21, 00:44

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе