Re:Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
Дайте идея защо като свържа лаптопа от подписа (с видео 5650) с ТВ-то нещо не се получават добре нещата - или се появяват черти, или премигва отвреме-навреме, или звука изчезва. Дали е от HDMI кабела (Хама за около 15 лв.) или някакви настройки има в тв-то или видеокартата?
Цитат:
Първоначално публикувано от lazarus18
Не, става дума за HD плеър, който възпроизвежда mkv файлове от твърд диск, от USB или по мрежата.
Нещо от сорта на WDTV Live, Diva HD, Popcorn Hour A-200, Dune HD SMART, Tvix N1 и тн.
То хубаво, ама като им видях цените, изтръпнах. Аз не съм маняк на качеството и обикновено гледам само стари филми, които се намират главно в avi формат. Тъй като нямам възможност за такава инвестиция, нещо от по-нисък клас би ли ми свършило работа или не си струва и да си карам с флашката..
Здравейте! Може ли да ми дадете съвет,относно избора на LED tv със 100hz? Триумя се м/у Philips 40pfl5605h , Philips 40pfl6605h и LG 42le5300. Ще се гледа основно тв.,по-малко филми от PC и малко игри от конзола.Ще се гледа от 2-3 метра без пряка светлина в/у тв-то.Иначе стята е нормално светла. Като чели клоня към LG-то,защото е с 5 години гаранция,но незнам с каква матрица е? А за Пфилипса трябва да доплатя 160 лв. за 5год. гаранция,което малко ще надхвърли бюджета. Чакам Вашето мнение и благодаря предварително!
Цитат:
Първоначално публикувано от svetlio1
Много ти благодаря колега. Остава да реша с кое да си направя подарък за Коледа.
Цитат:
Първоначално публикувано от bobb
Здравейте! Може ли да ми дадете съвет,относно избора на LED tv със 100hz? Триумя се м/у Philips 40pfl5605h , Philips 40pfl6605h и LG 42le5300. Ще се гледа основно тв.,по-малко филми от PC и малко игри от конзола.Ще се гледа от 2-3 метра без пряка светлина в/у тв-то.Иначе стята е нормално светла. Като чели клоня към LG-то,защото е с 5 години гаранция,но незнам с каква матрица е? А за Пфилипса трябва да доплатя 160 лв. за 5год. гаранция,което малко ще надхвърли бюджета. Чакам Вашето мнение и благодаря предварително!
Избирай между Филипс 6605- матрица Шарп и LG 42LE5300( 5500 по-добре)матриците са S-IPS на LG
Непременно вземи удължената гаранция от 5г. ако се спреш на Филипса.
Здравейте.
Днеска закупих 32PFL5604H. Когато пробвах да пусна обикновен клип avi, телевозора намира файла, но не иска да го пусне. Има ли някоя настройка или нещо по специфично което пропускам да направя ?!
nkd, благодаря ти за съвета. Утре ще ги видя пак на живо и ще реша на място.
Цитат:
Първоначално публикувано от kiko1987
Здравейте.
Днеска закупих 32PFL5604H. Когато пробвах да пусна обикновен клип avi, телевозора намира файла, но не иска да го пусне. Има ли някоя настройка или нещо по специфично което пропускам да направя ?!
Kiko, ако не си разбрал досега - вече две години близо, да ти кажа че плеъра в миналогодишните ( като гледам и в сегашните) модели на Филипс е жалко подобие на медия плеър :095:- няма субтитри, не плейва мкв, няма настройки на картината, с две думи нестава. Явно файла ти е по-компресиран и не се отваря.
Към всички за които вградения плеър е някакъв критерий за покупка на телевизор - просто забравете, това беше миналогодишния търговски трик, тазгодишния хит е т.н. 3Д :-memnon
Моля ,за малко помощ ! Мой познат с 8404 има проблем с амбилайта , който е останал да работи само в многоцветния режим , всички други опции в менюто са неактивни , някакви идеи ?
здравейте,
необходим ми е съвет за избор между два телевизора
1) 32 PFL 8404 H
2)37 PFL 7404 H
ще се радвам на мнения и отзиви понеже са миналогодишни модели...има ли разлики големи "под капака" :)
мерси предварително!
Двата телевизора са еднакви, на 7404 са му спестили умишлено лана и амбилайта за да е по-евтин. Ако не те интересуват тези екстри земи по-големия екран - 7404 в случая.
Като притежател на 7404, не мога да се оплача. Телевизора радва окото, особенно с подходящите настройки :)
Цитат:
Първоначално публикувано от svetlio1
Извинявам се, че пак пиша в темата. Тъй като не съм се занимавал до сега, а и трите от горните плеери ме устройват, дайте съвет кой да взема. И трите са налични на няколко места, даже има промоция на Аpacer AL460 0GB - http://ftech-bg.com/product_info.php?products_id=3485
Моля помогнете ми в избора.
Цитат:
Първоначално публикувано от abv
Извинявам се, че пак пиша в темата. Тъй като не съм се занимавал до сега, а и трите от горните плеери ме устройват, дайте съвет кой да взема. И трите са налични на няколко места, даже има промоция на Аpacer AL460 0GB -
http://ftech-bg.com/product_info.php?products_id=3485
Моля помогнете ми в избора.
Тук не е мястото за обсъждане на медия-плейъри - има си подфорум за това!
https://forum.setcombg.com/index.php/board,97.0.html
Цитат:
Първоначално публикувано от nkd
Моля ,за малко помощ ! Мой познат с 8404 има проблем с амбилайта , който е останал да работи само в многоцветния режим , всички други опции в менюто са неактивни , някакви идеи ?
Ресетване на заводските настройки.
Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
Извинявам се, поправих грешката си. Ако някой иска да помогне - в подфорума за плеери.