Благодаря за незабавния отговор :) Ще погледна пак по темата защото не намерих много за този конкретно модел.
Преглед за печат
Благодаря за незабавния отговор :) Ще погледна пак по темата защото не намерих много за този конкретно модел.
Ако не те интересуват екстрите като "амбилайт" и интернет опциите виж 7404 ,който иначе е аналогичен ,но по-ефтин. Ето и една алтернатива SONY 40W5500
От два месеца имаме такъв и мога да кажа,че е перфектен на цифрова"Мегалан"на кабелна не мога да кажа.Амбилайта е страхотна опция и ако не те притеснява по високата цена спрямо 7404 скачай но имай в предвид че трябва да имаш отстрани на телевизора поне 20см.Цитат:
Първоначално публикувано от blago818
Някаква яснота относно плейването субтитри и mkv?
Къде го продават? Че аз не можах да го намеря преди около месец...Цитат:
Първоначално публикувано от blago818
Цитат:
Първоначално публикувано от St-G
Субтитри няма и май няма да има,MKV не чете.
Някой беше споменал,че е правил запитване във филипс и че щяло да има субтитри и ;kv:blob.
Има нова версия на софта,ама нещо неще да ми тръгне.При вас как е?
Да, но мазането е при игрите, с телевизия и филми нямам проблеми.Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
Каква ти е видеокартата - ATI или nVidia? Ако си с nVidia избери от контрол панела на видео драйвера - "Set up multiply displays" -> "Only use one display (Single)" и отдолу избери телевизора вместо монитора. Аз правя така, когато играя игри, тази настройка изключва монитора и ползва телевизора като главен display. После, когато се наиграя си избирам пак монитора за главен display.Цитат:
Първоначално публикувано от KULY
И при мен новата версия на софта не върви. Изписва че е празна флашката.
И при мен така
Дали да не пишем на съпорта, че не им работи ъпдейта.
:081:
Що ли си мисля че това е същия файл 000.026.058.005 от 29.09, но с нова дата - 28.10 затова сигурно не се ъптейтва ТВ то
май си прав :095:
от 29.09.файла е 44198 кв
а този е 44199 кв
Някой има ли идея дали ще оправят новата версия на софтуера? На 7404Н при преминаващите надписи в долния край на екрана, при реклами основно, се получава така че в един момент текат ясно четливи а в следващи силно трепкащи и нечетливи. Друг има ли подобни проблеми от този род.