-
Re:Philips LCD / Faq , обсъждане, мнения
Значи вчера ми пратиха autospett.bin в папка jettfiles. Така както беше в папката го качих на празна флашка и тв го разпозна. Диода премигна няколко пъти и накрая засвети червено. Изключих го от контакта, махнах флашката и го включих. Общо взето това е процедурата.
Здравейте, значи и аз повтарям същата процедура но при мен проблема не се решава.Днес ми се обаждаха по телефона от Филипс за да разберат за проблема и да ми обяснят за процедурата по инсталиране на файла.Ще чакам ъпдейта който скоро ще излезе и тогава ще преценя как ще се действа.
-
Здравейте,
някой знае ли дали 32PFL3404H има вграден DVB-C тунер?
Съдейки по абревиатурата трябва да има, но го няма упоменат в ТМ http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09059685 и в сайта на Филипс http://www.consumer.philips.com/c/te...04h_12/prd/bg/
-
Цитат:
Първоначално публикувано от gadinoid
има DVB-C
на сайта е изписано;
DVB DVB-T MPEG4*
Обхвати на тунера хипербанд, S-Channel, UHF, VHF
просто не е активиран а това става с нов фърмуер или с влизане в сервизното меню
-
Здравейте,
Някой може ли да ми каже дали DVB-C тунера на Philips 7404 поддържа HD програми ?
По точно става въпрос дали ще се виждат 2-те безплатни програми в цифровия пакет на Кейбълтел, които със сигурност се виждат на Sony W5500.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от bobopich
Здравейте,
Някой може ли да ми каже дали DVB-C тунера на Philips 7404 поддържа HD програми ?
По точно става въпрос дали ще се виждат 2-те безплатни програми в цифровия пакет на Кейбълтел, които със сигурност се виждат на Sony W5500.
100%
-
bobopich ще ги видиш на 100% ако си отключиш тунера,иначе не се виждат.Със същия проблем се зблъсках и аз.Дойдоха пичовете от Кейбълтел,нищо не изкараха,казаха те PHILIPS са така,на другите марки излизали веднага.Направих следното ще цитирам hristoslav2
наберете на ДУ 062596i (i-бутон «info»)
Включване на DVB-T/C независимо от страната в сервисното меню.
SM->[ Options]->[Digital Broadcast]->[DVB-T Installation]->[On] (по-условие Country dependet)
SM-> [Options]->[Digital Broadcast]->[DVB-C Installation]->[On] (по-условие Country dependet)
в СМ 1-во ниво ->Store.
Изключете и включете телевизора
[Home]->[Конфигурация]->[настройка]->[Настройка на канала]->[Антенна/Кабел DVB]-> [кабел]
[Home]->[Конфигурация]->[настройка]->[Настройка на канала]->[Автомат. настройка] -> [старт]->[Възстановяване на канала]
По нататък ви предлага да изберете страна, може да сложите всяка./аз сложих Финландия/
В следващото меню избираме [Кабел], после [настройка] в меню настройка проверяме какво е било установено.
[Режим на скороста]->[Автоматично]
[Сканиране на частота]-> [Пълно]
[Аналогови Канали]-> (отключих ги, но тунера така или иначе си ги търсеше)
На [Готово ], после подвърдете [Начало]
отне около час и половина,намери 130 цифрови,60аналогови,и 25 радиа.От цифровите се виждаха само тези два канала за които говриш.На другия ден си купих от тях модула 109лв и карта,пуснах му ново сканиране и всичко е ток
-
Момчета, знам,че не е много за тук въпроса,но...
Имам 42 ПФЛ 7404, проблема е,че като го свържа с PC-то чрез HDMI телевизорите в другите стаи получават големи смущения. Работят на ефирна и се получават звездички и ленти. Моля ако някой знае за решение да ми предложи. П.П. кабела е 3 м. Gembird. Увил съм го с алуминиево фолио и е замасен към ПЦ.
-
Имам 42PFL7404 но понякога като работи автоматично спира все едно съм го спрял от Д. след това пак го пущам от Д. и всичко е наред. Таймера за заспиване не го барам и е на 0. Дали ще се оправи като инсталирам нов фърмуер.Нямали да си създам повече повече проблеми с новият фърмуер като чета по горе. От сервиза ми казаха ако го направя сам гаранцията отпада. Но не ми се носи до сервиза. И не знам какво да правя.
-
Инсталирането на нов фърмуер не се отразява на гаранцията....
http://www.kaldata.com/forums/index....owtopic=109884
-
Цитат:
Първоначално публикувано от rumen1973
Имам 42PFL7404 но понякога като работи автоматично спира все едно съм го спрял от Д. след това пак го пущам от Д. и всичко е наред. Таймера за заспиване не го барам и е на 0. Дали ще се оправи като инсталирам нов фърмуер.Нямали да си създам повече повече проблеми с новият фърмуер като чета по горе. От сервиза ми казаха ако го направя сам гаранцията отпада. Но не ми се носи до сервиза. И не знам какво да правя.
Пълни глупости са твърденията на сервиза за гаранцията-ако беше така, когато пускат нови фърмуери на официалната си страница Филипс щяха да отбележат че инсталирането е на собствен риск и гаранцията отпада.А и какъв тогава е смисъла на новите фърмуери,ако всеки собственик хукне към сервиза да го сменя-ще стане едно велико преселение.....Но за да си напълно спокоен и им натриеш носовете на тези разбирачи-пусни един и-мейл/запитване на съпорта на Филипс България за проблема,като задължително спомени какво са ти казали от сервиза-ще ти отговорят официално-принтирай си отговора и го занеси в сервиза.
П.С.Моя е 37pfl8404 и с твоя 42PFL7404 са с еднакъв фърмуер,досега съм го сменял два пъти и в момента съм с версия :Q5481_0.26.58.5,но виждам че днес е излязъл нов :000.026.066.000/ Q5481_0.26.66.0/
-
Има ли подборения с новия фирмуер.Ще четем ли бг субтитри, .mkv или да забравим за тия екстри?
ЩО ли не си взех LG lh 4/5000 :095:
-
Цитат:
Първоначално публикувано от St-G
Има ли подборения с новия фирмуер.Ще четем ли бг субтитри, .mkv или да забравим за тия екстри?
ЩО ли не си взех LG lh 4/5000 :095:
Не пише да са го включили. Аз си реших проблема кардинално като си взех мултимедиен плеър. Горещо ти го препоръчвам, телевизора не е и няма да стане пълноценен плеър особенно пък за MKV та и 1080р.
Цитат:
Първоначално публикувано от rumen1973
Не би трябвало ъпдейта на софта да влияе на гаранциата! Те ти го дават без да има условие как и дали да го ползваш! Факт е обаче, че телевизора записва в ROM всяко влизане в сервизното меню, което може да се използва от сервиза за отпадане на гаранцията макар че не ми се вярва да стане и това - никъде не е опоменато в гаранционната карта! Така че ако не те е страх влезни си в сервизното меню и виж имали регистрирани грешки - поне ще те насочат от къде е проблема.
-
Здравейте момци.....случвало ли се е на някой от вас,като натисне бутон 1 на ДУ да му изпише на ТВ 'канала не е инсталиран' :yikes
ПП. philips5624h - със цифрова ЕКК
-
zdr ste pusnete li noviq firmvare na 7404 ako e izlqzal
-
Цитат:
Първоначално публикувано от nkk
zdr ste pusnete li noviq firmvare na 7404 ako e izlqzal
аз преди малко този инсталирах.. Версия: 000.026.066.000 - от страницата на филипс