на phl7404 работили му wi-fi ако се активира от см
на phl7404 работили му wi-fi ако се активира от см
доколкото знам го няма хардуерно /има го само в 9-та серия/Първоначално публикувано от St-G
така че и да го активираш в сервизното няма полза
изписано е в сервизното меню - понеже софтуера за менюто е един и същ на всички серии /но шаситата са различни/
Първоначално публикувано от hristoslav2
Изпратих запитване до Филипс и ще чакам да видя какво ще отговорят.
Благодаря за съвета!
а някаква идея да ли софтуерно ще оправят проблема с плейването на mkv файлове.в смисъл някакъв ъпдейт
софтуерно няма как да стане-става с нов процесор-да се надяваме че моделите от следващата година ще плейват и този стандартПървоначално публикувано от St-G
до момента няма модел телевизор независимо от марката който да може да плейва mkv файлове - чисто и просто mkv стандарта е сравнително нов и тепърва навлиза в телевизорите DVD , blue ray и медия плейърите
ок.а относно четенето на субтитри?
и да ли ако се вградят във филма,ще ги чете
Mod/edit: Не пускай поредни постове-редактирай последният и добави
Е как да няма. Новите Самсунзи и LG си плейват, че и със субтитри.Първоначално публикувано от hristoslav2
Да така е но и те имат все още доста проблеми с тяхното различаване-ще мине година докато оправят нещата на 100%Първоначално публикувано от lazarus18
/доста хора по форумите пишат че имат проблеми с тяхното плейване/
Филипсите засега не четат субтитри-доколкото си спомням имаше официален отговор по въпроса че не са предвидени в тазгодишните модели
Защо в менюто на 7404 PC Mode не е активно, а е сиво?
Как мога да наглася тогава резолюцита при ПС връзка през VGA?
Лично аз съм тествал Самсунг *В65* четът без никакъв проблем .mkv файла беше с размер 2,2Гб (на флаш памет) и продължителност около един час със 720р резолюцияПървоначално публикувано от hristoslav2
пусни си тази програма и тя ще ти даде инфо за телевизора ти-кой вход какви резолюции подържаПървоначално публикувано от BenSherman
http://entechtaiwan.net/util/moninfo.shtm
виж и в инструкциите на телевизора при връзка с компютър на кой HDMI вход да го свържеш
ако не ти е активно PC Mode можеш да си го активираш в сервизното меню/не забравяй да отидеш накрая на STORE и да запаметиш промяната/
Здравейте,
От две седмици имам 7404 и като цяло съм адски доволен , само ме гложди че подсветката неможе да се регулира от менюто. Искам да попитам дали има такава опция в сервизното меню? Не искам да си губя гаранцията като влезна в менюто без да има смисъл.
Ако влезнеш, няма как да се разбере, че си бърникал, ако не променяш нищо и примерно си видиш само operation hours
А за подсветката - не съм видял никъде в сервизното меню такава опция, само за light sensor има, ти как ги държиш него? Аз го изключвам, за да не примигва при смяна на светлината.
Ако някой може да каже за настройки на подсветката, ще съм благодарен и аз.
Сензора го държа включен според мен е по-добре с него. Забелязъл съм, че когато динамичния контраст е на средно или макс премигва затова за него го държа на минимум.