Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор Philips ?

Гласували
251. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26'' и по-малко

8 3.19%
  • 32''

86 34.26%
  • 37''

35 13.94%
  • 40''

18 7.17%
  • 42''

78 31.08%
  • 46''

7 2.79%
  • 47''

14 5.58%
  • 52''

5 1.99%
  • 56''

0 0%
Страница 51 от 118 ПърваПърва ... 41495051525361101 ... ПоследноПоследно
Резултати от 751 до 765 от общо 1761

Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Apr 2005

Re:Philips LCD / Faq , обсъждане, мнения

PHILIPS 42PFL5624H/12 дали е със ИПС матрица на ЛГ или е със старите Шарп матрици ? Нещо по добро да препоръчате за тази цена 42 инча?
    http://www.technopolis.bg/b2c/app/di...F4%29/.do?rf=y

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Цитат Първоначално публикувано от kocikoc
    2. При гледане на филми от лаптоп /Acer CPU C2D T6600, видео ATI Radeon 4570, Vista SP2/, свързан с телевизора чрез HDMI кабел /HAMA - промоция от техноп. за 10 лв./, понякога екранът на телевизора става първо зелен, след това оранжево-червен. При изключване и включване на телевизора се оправя, при смяна на резолюцията от видео картата пак се оправя, понякой път и при превключване от HDMI към ТВ и обратно също. На въпроса - може ли някой да ми каже на какво се дължи това и къде да търся проблема.
    Благодаря предварително. Видях, че няма зададен въпрос, който да не е получил отговор.
    Аз имам абсолютно същия проблем след свързването с РС на 32PFL5604H чрез HDMI-кабел. Досега не съм открил причината. Писах до съпорта на Филипс, направих това което ме посъветваха, а именно да инсталирам последна версия на фирмуера - не се получи. Преди поддавах по-ниска резолюция от 1980х1080, след това корегирах именно с тази резолюция, но отново не стана. На този етап не знам какво да правя. С оглед на това, че и други имат този проблем започвам да си мисля, че причината е в цялата серия 5604Н.
    Здравейте,
    При мен се получи същия ефект с позеленяването, някой можели да каже от какво се получава това. ТВ-то е 46PFL8404, Видео картата е Saphire HD4870 Toxic, ползвам DVI-HDMI (преходника, който си върви с видеото) свързан с ТВ на HDMI2, ако това има значение. Също така съм инсталирал последния firmware от сайта на Филипс.

Имам още един въпрос. Някой пробвал ли е да пусне NET TV през wireless bridge?

4. Тук е от
    Oct 2009

Цитат Първоначално публикувано от abv
    И при мен става така, когато оператора спре някой канал, той изчезва от менюто. Ако направиш пълно сканиране проблема се оправя.
    Аз пък забелязах, че часовника изостава и през 3-4 дни трябва да го сверявам. При вас има ли го този проблем.
    Как мога да върна каналите без да се разместят останалите? Пробвах "Актуализиране на каналите", но без успех.

5. Тук е от
    Dec 2009

Аз оправих този проблем с позеленяването по следния начин:
    В настройките на видео картата - CCC - DTV-HDMI има една меню Pixel format, смених настройките така, че да станат RGB 4:4:4. Аз направих още няколко промени в настройките, но мисля, че точно тази разреши проблема. По-късно четох някъде из форумите за друг потребител, който по същия начин си е решил проблема. Затова мисля, че това е решението.

6. Тук е от
    Feb 2010

cvetan - здравейте!какво ще кажете за 47PFL9664?

7. Тук е от
    Feb 2010

Philips 42PFL5604 ... СУБТИТРИ

Здравей те , от няколко дни имам Philips 42PFL5604 .. много добър всичко е наред, но не мога да направя едно нещо ! Когато сложа флашката с филм филмът тръгва а субтитрите за него не мога да ги пусна по никакъв начин , пробвах различни формати на субтитрите нооо нищо не става , някой ако знае как да пусна събтитри за филм ПЛС нека пише !!! Мерси предварително !

8.  

9. Member Аватара на kaloman
    Тук е от
    Sep 2008

Ако успееш да пуснеш субтитри май ще си първият! Защо не пробваш с някоя програма да ги вградиш във видеото, ако толкова държиш на ТВ плейъра!

10. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от sss12345
    Здравей те , от няколко дни имам Philips 42PFL5604 .. много добър всичко е наред, но не мога да направя едно нещо ! Когато сложа флашката с филм филмът тръгва а субтитрите за него не мога да ги пусна по никакъв начин , пробвах различни формати на субтитрите нооо нищо не става , някой ако знае как да пусна събтитри за филм ПЛС нека пише !!! Мерси предварително !
    Здравей и добре дошъл във клуба!Явно си си задал въпроса без да си чел по темата.Моделите на Филипс от 2009 г.НЕ ЧЕТАТ субтитри!Излязоха от лятото досега няколко ъпдейта на фърмуера но проблема си остана.И понеже на прага са новите 2010 модели,не очаквам да го оправят,така че ако искаш да гледаш филми ще трябва да се ориентираш към друг източник- медиаплеър или компютър.

11. Тук е от
    Feb 2010

добре дошла съм , хихи мерси ! Ох да не прочетох съжелявам .. много лошо за субтитрите разочаровах се малко , но няма нищо едно двд за 30 лв също върши работа за филмите , иначе тв мн ми харесва особено с цифрова просто ... 6+ а и е на нормална цена за 42 инча тук в пловдив е 1400 лв , общо взето аз съм мн доволна от PHILIPS имам и 19 монитор с тв тунер ... и още 1 PHILIPS и така .. благодаря все пак за инфото !

12. Тук е от
    Oct 2009

Здрасти sss12345, честита придобивка и аз имам същия модел PFL5604, но 37 инча, и съм на кабелна дцц, ако имаш някакви въпроси по настройките питай.
    Относно филмите, аз съм свързал лаптопа към тв-то с HDMI кабел и всичко е 6, особено за тези които са с FullHD резолюция.

13. Тук е от
    Feb 2006

1080p MKV и ts на FullHD телевизор?

Купих си Philips 37PFL-8404. Има ethernet вход за връзка с дом. мрежа и Интернет. Освен 4-те HDMI има и USB вход, от който чете доста формати от флашка или HDD. По торент сайтовете HD филмите са MKV или ts. Свалих няколко филма в mkv формат (x264) качих ги на външния хард, вързах го през USB-то на телевизора и не ги чете. Опитах да ги конвертирам в h264 mp4 със същите параметри на резолюция, битрейт, фреймрейт, но пак не ги чете. Успех постигнах като конвертирах едно HDWMV също в h264 mp4. Сега дърпам един blueray филм в ts формат - дали ще го чете?...и изобщо може ли USB-то да се ползва за HD филми или просто трябва да го свържа с PC-то (HDMI изхода на видеокартата) Съжалявам, но тъй като досега не съм имал такъв телевизор не ги разбирам много нещата...

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Re:1080p MKV и ts на FullHD телевизор?

Дори и да го пуснеш Филипс не поддържат субтитри.
    Или връзвай компютъра или си вземи някакъв външен плеър, който чете mkv.

16. Тук е от
    Feb 2006

Re:1080p MKV и ts на FullHD телевизор?

Мда - субтитрите.... видях го тоя недъг
    Пробвах и с blueray - не ги вижда ts файловете през USB-то. Просто ще си свържа PC-то. През USB явно възможностите са доста ограничени.

17. Тук е от
    Feb 2010

lcd PILIPS

Здравеите на всички от няколко дни си купих lsd PHILIPS 32PFL7404H но имам един проблем когато го свържа към компа и монитора почва да трепти пробвах от настроките на монитора но нежах да го оправя и незнам много за този модел пробвах и със флашка kingston 4gb но много насича помагаите благодаря предварително видеото е 9800gt на компа

18. Тук е от
    Dec 2005

Колеги, как мога да изтрия цифрови канали, запаметени на телевизора? Идеята ми е, че моя кабелен оператор (DCC - Пловдив) предлага някои от каналите с изместване от 1,2 и 3 часа. Поначало е много удобно, но аз искам каналите които са с изместване да ги махна. Телевизора ми е Philips 42pfl8404H/12. Каналите съм запаметил с вградения DVBC при автоматично търсене. Благодаря предварително.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Philips / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 6
    Последно: 14-09-12, 20:01
  2. Philips Home Theater System / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 0
    Последно: 01-09-12, 19:28
  3. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  4. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51
  5. ПРЕМЕСТЕНО: Blu-Ray Player Philips / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 0
    Последно: 23-11-10, 13:37

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе