Не става ли от таблицата с каналите, 'options' върху канала и там има 'скрий канала'Първоначално публикувано от u1313
Не става ли от таблицата с каналите, 'options' върху канала и там има 'скрий канала'Първоначално публикувано от u1313
Няма как да ги изтриеш. Това е варианта. Или им слагаш някакви номера на "8-ма глуха" напр. над 2000Първоначално публикувано от u1313
Забелязах нещо странно на моя телевизор - 32PFL5404Н/12. На някои канали при включване горе излиза една лента където пише какво върви сега и какво следва. Тя излиза на всички, но само на някои има конкретна информация. Направи ми впечатление, че началните и крайни часове са с 1 час назад при верен часовник на телевизора. При сканирането съм задал държава Швеция, дали не идва от там това разминаване.
hopcynsПървоначално публикувано от hopcyns
Според мен си задал погрешна резолюция и от там идва трептенето. Имай в предвид ,че телевизора ти не подържа резолюция по голяма от 1080р.
Това което ти излиза е част от EPG функцията на телевизора.Информацията в нея се попълва от оператор на кабелната ти телевизия и затова няма инфо за всички програми/мързи ги/.Имаш несъответствие в настройките на часовника на телевизора и деиствителният час - /от там идва и разликата от 1 час/.Часовника взема автоматично информация за часа от последната програма с телетекст която си гледал/не важи за БНТ/.Първоначално публикувано от abv
Аз съм с ЕКК и също имам разминаване в часа. От ЕКК ми казаха, както и аз се бях досетил, че разликата се дължи на режим - Финландия, който съм задал при сканирането. А най-редовно няма инфо в EPG за повечето канали. Много рядко има пълната програма.
До u1313, можеш да триеш но недей. Ако не искаш да гледаш отместените канали отиди на ръчшно търсене и напиши честотата на каналите които вървят наживо. Тв ще ги запамети върху изместените, които преди това е запаметил от автоматичното търсене. Аз това го намирам за проблем, би трябвало да запамети всички канали по честоти включително и отместените по време на първоначалното автоматично търсене, но за жялост не е така. Имаш лично съобщение там има повече подробности и честоти.
Ако има и други с подобен проблем пишете, ако сме повече да пишем до съпорта на Филипс.
Лек ден
Настройката на страната няма нищо общо с часовника.За пример пусни си някой немски канал с телетекст и до минута-две телевизора ти ще вземе час от него/ германците са в друг часови пояс/.Първоначално публикувано от kocikoc
Колегата u1313 пише за канали с изместване от 1,2 и 3 часа. Някой може ли да ми обясни какво означава това.
Да попитам имам 8ма серия Philips с NETTV, но модела е без Wlan, samo s LAN.
Интересува ме ако сложа Wi-Fi USB Dongle ще стане ли работата
Пробвай-би трябвало да стане -нищо няма да загубиш.Добре е да попиташ и съпорта на Филипс-може да предложат нещо.Първоначално публикувано от pier359
Как да видите какви са промените във фърмуера? Примерно 42PFL9664H
Най-долу в
http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/d...bar=0&zoom=100
Телевизора ми е 32PFL5604Н/12 и синът/4 годишен/ ми е натиснал някаква комбинация от кочетата на дистанционното и сега един канал,3 в случая ми азписва "канала не е инсталиран".На него канал бях преместил картон нетуорка и сега този канал го няма никаде.Ако някои знае нещо по въпроса моля да помогне.Четох в темата за филипс,но не откривам нищо.Не ми се пуска повторна инсталация на каналите на ново,защото незнам дали ще помогне,а и после ми е много тудно сортирането на каналите.
Може кабелният оператор да е спрял излъчването. Обикновено този надпис тогава се появява.Първоначално публикувано от neniata
Това значи, че кабелния оператор DCC дава възможност за гледане на някои от каналите 1, 2 или 3 часа назад. Т.е. жената като е пропуснала случаайно някой сериал може да го гледа след 1, 2 или 3 часа.Първоначално публикувано от abv