Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор Philips ?

Гласували
251. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26'' и по-малко

8 3.19%
  • 32''

86 34.26%
  • 37''

35 13.94%
  • 40''

18 7.17%
  • 42''

78 31.08%
  • 46''

7 2.79%
  • 47''

14 5.58%
  • 52''

5 1.99%
  • 56''

0 0%
Страница 52 от 118 ПърваПърва ... 242505152535462102 ... ПоследноПоследно
Резултати от 766 до 780 от общо 1761

Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Re:Philips LCD / Faq , обсъждане, мнения

Цитат Първоначално публикувано от u1313
    Колеги, как мога да изтрия цифрови канали, запаметени на телевизора? Идеята ми е, че моя кабелен оператор (DCC - Пловдив) предлага някои от каналите с изместване от 1,2 и 3 часа. Поначало е много удобно, но аз искам каналите които са с изместване да ги махна. Телевизора ми е Philips 42pfl8404H/12. Каналите съм запаметил с вградения DVBC при автоматично търсене. Благодаря предварително.
    Не става ли от таблицата с каналите, 'options' върху канала и там има 'скрий канала'

2.  

3. Тук е от
    Dec 2005

Така само ги крия, не ги трия

4. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Цитат Първоначално публикувано от u1313
    Така само ги крия, не ги трия
    Няма как да ги изтриеш. Това е варианта. Или им слагаш някакви номера на "8-ма глуха" напр. над 2000

5. abv
    abv е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jul 2002

Забелязах нещо странно на моя телевизор - 32PFL5404Н/12. На някои канали при включване горе излиза една лента където пише какво върви сега и какво следва. Тя излиза на всички, но само на някои има конкретна информация. Направи ми впечатление, че началните и крайни часове са с 1 час назад при верен часовник на телевизора. При сканирането съм задал държава Швеция, дали не идва от там това разминаване.

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от hopcyns
    Здравеите на всички от няколко дни си купих lsd PHILIPS 32PFL7404H но имам един проблем когато го свържа към компа и монитора почва да трепти пробвах от настроките на монитора но нежах да го оправя и незнам много за този модел пробвах и със флашка kingston 4gb но много насича помагаите благодаря предварително видеото е 9800gt на компа
    hopcyns
    Според мен си задал погрешна резолюция и от там идва трептенето. Имай в предвид ,че телевизора ти не подържа резолюция по голяма от 1080р.
    Цитат Първоначално публикувано от abv
    Забелязах нещо странно на моя телевизор - 32PFL5404Н/12. На някои канали при включване горе излиза една лента където пише какво върви сега и какво следва. Тя излиза на всички, но само на някои има конкретна информация. Направи ми впечатление, че началните и крайни часове са с 1 час назад при верен часовник на телевизора. При сканирането съм задал държава Швеция, дали не идва от там това разминаване.
    Това което ти излиза е част от EPG функцията на телевизора.Информацията в нея се попълва от оператор на кабелната ти телевизия и затова няма инфо за всички програми/мързи ги/.Имаш несъответствие в настройките на часовника на телевизора и деиствителният час - /от там идва и разликата от 1 час/.Часовника взема автоматично информация за часа от последната програма с телетекст която си гледал/не важи за БНТ/.

7. Тук е от
    Dec 2009

Аз съм с ЕКК и също имам разминаване в часа. От ЕКК ми казаха, както и аз се бях досетил, че разликата се дължи на режим - Финландия, който съм задал при сканирането. А най-редовно няма инфо в EPG за повечето канали. Много рядко има пълната програма.

8.  

9. Тук е от
    Oct 2009

До u1313, можеш да триеш но недей. Ако не искаш да гледаш отместените канали отиди на ръчшно търсене и напиши честотата на каналите които вървят наживо. Тв ще ги запамети върху изместените, които преди това е запаметил от автоматичното търсене. Аз това го намирам за проблем, би трябвало да запамети всички канали по честоти включително и отместените по време на първоначалното автоматично търсене, но за жялост не е така. Имаш лично съобщение там има повече подробности и честоти.
    Ако има и други с подобен проблем пишете, ако сме повече да пишем до съпорта на Филипс.
    Лек ден

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от kocikoc
    Аз съм с ЕКК и също имам разминаване в часа. От ЕКК ми казаха, както и аз се бях досетил, че разликата се дължи на режим - Финландия, който съм задал при сканирането.
    Настройката на страната няма нищо общо с часовника.За пример пусни си някой немски канал с телетекст и до минута-две телевизора ти ще вземе час от него/ германците са в друг часови пояс/.

11. abv
    abv е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jul 2002

Колегата u1313 пише за канали с изместване от 1,2 и 3 часа. Някой може ли да ми обясни какво означава това.

12. Тук е от
    Feb 2010

Да попитам имам 8ма серия Philips с NETTV, но модела е без Wlan, samo s LAN.
    Интересува ме ако сложа Wi-Fi USB Dongle ще стане ли работата

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от pier359
    Да попитам имам 8ма серия Philips с NETTV, но модела е без Wlan, samo s LAN.
    Интересува ме ако сложа Wi-Fi USB Dongle ще стане ли работата
    Пробвай-би трябвало да стане -нищо няма да загубиш.Добре е да попиташ и съпорта на Филипс-може да предложат нещо.

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Как да видите какви са промените във фърмуера? Примерно 42PFL9664H
    Най-долу в
    http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/d...bar=0&zoom=100

16. Тук е от
    Sep 2009

Телевизора ми е 32PFL5604Н/12 и синът/4 годишен/ ми е натиснал някаква комбинация от кочетата на дистанционното и сега един канал,3 в случая ми азписва "канала не е инсталиран".На него канал бях преместил картон нетуорка и сега този канал го няма никаде.Ако някои знае нещо по въпроса моля да помогне.Четох в темата за филипс,но не откривам нищо.Не ми се пуска повторна инсталация на каналите на ново,защото незнам дали ще помогне,а и после ми е много тудно сортирането на каналите.

17. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Цитат Първоначално публикувано от neniata
    Телевизора ми е 32PFL5604Н/12 и синът/4 годишен/ ми е натиснал някаква комбинация от кочетата на дистанционното и сега един канал,3 в случая ми азписва "канала не е инсталиран".На него канал бях преместил картон нетуорка и сега този канал го няма никаде.Ако някои знае нещо по въпроса моля да помогне.Четох в темата за филипс,но не откривам нищо.Не ми се пуска повторна инсталация на каналите на ново,защото незнам дали ще помогне,а и после ми е много тудно сортирането на каналите.
    Може кабелният оператор да е спрял излъчването. Обикновено този надпис тогава се появява.

18. Тук е от
    Dec 2005

Цитат Първоначално публикувано от abv
    Колегата u1313 пише за канали с изместване от 1,2 и 3 часа. Някой може ли да ми обясни какво означава това.
    Това значи, че кабелния оператор DCC дава възможност за гледане на някои от каналите 1, 2 или 3 часа назад. Т.е. жената като е пропуснала случаайно някой сериал може да го гледа след 1, 2 или 3 часа.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Philips / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 6
    Последно: 14-09-12, 20:01
  2. Philips Home Theater System / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 0
    Последно: 01-09-12, 19:28
  3. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  4. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51
  5. ПРЕМЕСТЕНО: Blu-Ray Player Philips / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 0
    Последно: 23-11-10, 13:37

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе