Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор Philips ?

Гласували
251. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26'' и по-малко

8 3.19%
  • 32''

86 34.26%
  • 37''

35 13.94%
  • 40''

18 7.17%
  • 42''

78 31.08%
  • 46''

7 2.79%
  • 47''

14 5.58%
  • 52''

5 1.99%
  • 56''

0 0%
Страница 49 от 118 ПърваПърва ... 3947484950515999 ... ПоследноПоследно
Резултати от 721 до 735 от общо 1761

Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Re:Philips LCD / Faq , обсъждане, мнения

Цитат Първоначално публикувано от rumentz
    Здравейте.От 4 месеца следя темата за LCD ТВ и мога да ви кажа ,че в главата ми е пълна каша .Твърдо съм решил да си купя ТВ philips ,но проблема ми е че не мога да се спра на даден модел.Снощи погледа ми попадна на този LCD телевизор PHILIPS 32PFL9613D/10 http://www.technopolis.bg/b2c/b2c/display/(xcm=bulgarian&cpgsize=10&layout=7.0-1_1_70_81_83_73_6_9_82_91_80&uiarea=3&carea=DEBA586A452362F1A90A002481B479E9&cpgnum=1&citem=DEBA586A452362F1A90A002481B479E946B48DE7AF8B5D4A89F6440622 95C6EE)/.do?rf=y Много моля знаещите да си кажат мнението,защото вече взех да се вманиачавам .Дали на тази цена -1400лв може да се намери по-добро решение?Искам да попитам и дали някой знае как изглежда Ambilight функцията ако телевизора е заврян в ниша (лакирана секция)?
    PHILIPS 32PFL9613D/10 е много добър модел,с добра матрица,но е от 2008 г.,което предполага че е останала мостра,пък и няма цифров кабелен/DVB-C/тунер.На тази цена е PHILIPS 32PFL7404H-модел 2009,с DVB-C тунер,скрити тонколони,но без Амбилайт.PHILIPS 32PFL8404H-модел 2009 има абсолютно същите характеристики на 7-ма серия,тонколоните се виждат, има Амбилайт и е по-скъп с 200 лв.За ефекта на Амбилайт виж тук,моя също е в ниша : http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg375413, Отговор #1210

2.  

3. Novice
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от harvi5
    PHILIPS 32PFL9613D/10 е много добър модел,с добра матрица,но е от 2008 г.,което предполага че е останала мостра,пък и няма цифров кабелен/DVB-C/тунер.На тази цена е PHILIPS 32PFL7404H-модел 2009,с DVB-C тунер,скрити тонколони,но без Амбилайт.PHILIPS 32PFL8404H-модел 2009 има абсолютно същите характеристики на 7-ма серия,тонколоните се виждат, има Амбилайт и е по-скъп с 200 лв.За ефекта на Амбилайт виж тук,моя също е в ниша : http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg375413, Отговор #1210
    Липсата на /DVB-C/тунер проблем ли е при положение че ползвам услугите на ITV Partner?

4. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Цитат Първоначално публикувано от rumentz
    (PHILIPS 32PFL9613D/10 е много добър модел,с добра матрица,но е от 2008 г.,което предполага че е останала мостра,пък и няма цифров кабелен/DVB-C/тунер)Липсата на /DVB-C/тунер проблем ли е при положение че ползвам услугите на ITV Partner?
    НЕ!
    DVB-C тунера е за приемане на цифрова кабелна телевизия, а ти използваш сателитен тунер.

5. Member
    Тук е от
    Nov 2003

Цитат Първоначално публикувано от Rockwell
    При мен го има същият проблем, телевизорът е плазма на Самсунг PS50 A656. При връзка с компютър през HDMI порта телевизорът премигва неприятно на неравномерни интервали, иначе никакви проблеми с Булсатком, DVD и през DVI порта. Дъното е M3A78-EM, вградено видео на АТИ HD3200. Без значение от кодеци и настройки, с XP и Vista, пак го прави. Преди 2 седмици смених процесора и флашнах дъното с най-новия bios, след това не съм го пробвал. Дано от там да дойде решението, като намеря време да го пробвам ще пиша.
    Моят кабел е на HAMA, изглежда читав.
    Проблемът при мен е локализиран! Оказа се дефектен или по-скоро боклукчав hdmi кабел. Въпреки надписа HAMA и уж доброто качество (поне на външен вид), а и беше възможно най-евтиният кабел в листата на HAMA. След като свързах и WD LIVE плеърът към него и се появиха артефакти в менюто, плюс прословутото прескачане на картината и търсене на сигнал взех решение, че само кабелът може да е виновен. Отидох и купих тежката артилерия при HAMA кабелите - Home Theatre, 5 stars, с позлатени куплунзи, 1.3 HDMI, с 2 ферита по един във всеки край, екраниран и т.н... Е, сега всичко си дойде на мястото! Картината е уникално добра! За първи път разбрах какво е да имаш FullHD плазма! Изводът - кабелът ИМА значение!

Така изглежда проблемният кабел -
    http://www.hama.de/portal/articleId*...earch*00011959
    Пълен боклук, отново повтарям!!!

6. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Rockwell даи линк на новия кабел които си купил щото и аз взех HAMA кабелите - Home Theatre но маи не е 5 звезди.

7. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Колега venci79 , вече те бях питал защо кабел Хама и ти каза че такъв са ти предложили ! И да не се чудиш после защо нещо я картината , я звука имат проблеми ! За мен Хама не правят добри кабели , правят евтини кабели ! Такъв кабел не се купува всеки ден , така че ....!

8.  

9. Member
    Тук е от
    Nov 2003

Скъпите кабели на Хама са си много добре даже, и аз си мислех, че са все в кюпа, но разлика има и то огромна. Аз по-евтин наистина (това мога да го твърдя със сигурност вече) качествен кабел не съм срещал. Моят с отстъпката излезе 44лв за 2м. Това е и линк към него, само, че не го намирам по ценовите листи на вносителя - фирма Вали, а аз го взех вчера от там, имаха още бройки. На страницата на Хама са объркали, че е с 3 звезди, на опаковката си пише 5, но разликата между 3 и 5, ако не се лъжа беше, че при 5 звезди имат ферити на кабела. Според мен няма да има особена разлика между 3 и 5 звезди, но разликата в цената не беше толкова голяма и заради феритите взех 5.
    http://www.hama.de/portal/articleId*120820/action*2563

Между другото, на евтините кабели на Хама не пише Хама, пише само HDMI и са доста тънки. По-скъпите са с логото им, по кабела и по конекторите и определено има повече от видима разлика в качеството. 5те звезди е близо 2 пъти и половина по-дебел от боклукчавия и няма място за сравнение. Аз се подлъгах, че и с "евтини" кабели можеш да минеш и няколко месеца се чудех защо ми прескача картината, имам артефакти при връзка с компютър. Какво ли не правих по това PC, ъпгрейд, XP, Vista, 7, кодеци, драйвери... Накрая ми писна и не съм се занимавал, до като не взех WD и тогава ми светна, когато и той не изгря както трябва. Просто смених кабела! Видях 2ма души преди мен със същите проблеми и премигване на тв и за това пиша моите впечатления и развръзката при мен. Сега вече имам ПЕРФЕКТНА картина!

10. Member
    Тук е от
    Dec 2009

civica аз съм много доволен от кабелите които взех - HAMA Home Theatre просто ми беше интересно каква е разликата от моите и на Rockwell щото на моите маи не пишеше да има такива звезди и ферита.

http://www.technopolis.bg/b2c/app/di...37%29/.do?rf=y

11. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от venci79
    civica аз съм много доволен от кабелите които взех - HAMA Home Theatre просто ми беше интересно каква е разликата от моите и на Rockwell щото на моите маи не пишеше да има такива звезди и ферита.

http://www.technopolis.bg/b2c/app/di...37%29/.do?rf=y
    Приличен ти е кабела. Само са те набутали с цената:
    http://shop.vali.bg/product.php?ProductID=1055

Честно казано имам някакви съмнения за тези кабели на НАМА защото в сайта им в Германия цените са 3-4 пъти по-високи.
    http://www.hama.de/portal/articleId*141659/action*2563

Иначе и аз съм купувал много техни неща от вносителя им и съм доволен.

12. Member
    Тук е от
    Dec 2009

ако взема тези по скъпите дали ще има разлика и защо се получава такова голямо разминаване с цените
    http://shop.vali.bg/product.php?ProductID=1060

13. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

СПокойно, ползвай си тоя сега. Ако усетиш проблеми тогава го смени. Принципно разлика в качеството няма да усетиш от по-скъпия кабел.Просто може да му се капят по-бързо накрайниците или ако го прегънеш да се прекъсне нещо вътре.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Jun 2006

разлика в ХДМИ-тата има зависи от версията ?
    аз съм с този Панасоник 1.3а закупен от технополис за 35 лева няма грижи !
    http://cgi.ebay.com.sg/Panasonic-Ori...item3357c6fe67

16. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Колега venci79 , имам чувството че не си виждал наистина скъп кабел - над 100 лв метъра , а се притесняваш за цена около 40 лв ! Моя най- скъпия кабел е 36 лв , защото е най - дълъг , но имам кабел и от 12 лв и си работи ! Просто следващия път преди да купиш нещо , направи малко проучване !

Колега , как разбра че кабелите са различни , различна е опаковката и надписите по нея и от там цената ! Не казвам , че няма разлика , но на външен вид не можеш да прецениш !

17. Member
    Тук е от
    Dec 2009

ами направих проучване и това ми предложиха

18. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Колега , нямах впредвид да влезеш в един магазин и да вземеш това , което ти се предлага ! Моите кабели съм ги купувам от магазин , който продава компютърна техника , а не от някои от Техно - тата ! Не че не съм видял и тяхната стока , но така съм решил и не съжалявам !

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 49 от 118 ПърваПърва ... 3947484950515999 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Philips / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 6
    Последно: 14-09-12, 20:01
  2. Philips Home Theater System / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 0
    Последно: 01-09-12, 19:28
  3. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  4. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51
  5. ПРЕМЕСТЕНО: Blu-Ray Player Philips / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 0
    Последно: 23-11-10, 13:37

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе