Re:Philips LCD / Faq , обсъждане, мнения
Виж сега моето момче, аз съм на 48 години, тежа 100 килограма и не искам да ме определя някой, който непрекъснато си прави нови регистрации за да си чеше крастата. Последния ти псевдоним беше Пешо Танка до колкото си спомням и май отнесе бан и за него! За да не става много голям офтопика ще те посъветвам преди да се заяждаш с някой като мен, да си попрегледаш мненията, защото са пълни с несъответствия и всеки средно интелигентен човек може да те хване. Тогава пак ми говори за комплексарщина.
Знаех си, че си по-малък от мен и по-лек, така че ти прощавам. Ще пораснеш и ще ти станат ясни нещата. На такива като теб им трябва почти до края на живота.
Мдаа-вече мога да черпя-имам си го и е вече у нас!Наистина е много готин и дава и сносна картина.Сносна защото като включих новия ресивър от булсат положението се подобри в пъти от колкото със стария такъв-явно всички които давахте акъл за хубав кабел пак имахте право.Малко ме заболя да дам 130 евро за 2 метра кабел ама карай.Сега остава да го понастроя малко че на някои канали не ме кефи как е картината и остава въпроса със звука.Започвам да ви тормозя(пак ) с въпроси за система за звук.
Въпрос -на някои канали картината излиза с черни ленти отсрани или одтолу .Това нормално ли е или може да се елиминира.
Забравих да опитам да проверя каква му е матрицата ама след някой ден ще го монтирам и на стената и тогава ще го огледам.Така че ако имате конкретни въпроси -давайте , щото иначе аз съм направо технофрик.
Филипс има доста добър Ауто режим на картината. Ще ти превключв формата според образа и няма да виждаш тези черни ленти.
Пробвай го обаче защото някои /и мен/ много ме дразни това постоянно преформатиране.
Не знам кога ще дойдат телевизорите на Phlips 8000 серия в България, но гледам че в Швейцария вече са обявени цени.
Според видяното Philips 37PFL8605 би трябвало да струва към 2600 лв.
1 Прикачен файл(ове)
Ето препоръчителните цени на новите модели от местен дистрибутор.
Някои размери ги няма /като споменатия вече Philips 37PFL8605/. Това какво означава - че ще има внос на по-късен етап, или изобщо не се предвижда да се внасят?
По този въпрос може само да се гадае ! Някои модели изобщо не са се появявали в БГ !
Цитат:
Първоначално публикувано от Attila
Някои размери ги няма /като споменатия вече Philips 37PFL8605/. Това какво означава - че ще има внос на по-късен етап, или изобщо не се предвижда да се внасят?
Това предлагат в момента.
Нека дойдат пък ще видим.
На ауто режим съм, като пробвах и другите 2 режима -показва повечето канали с черти.Това стана днес след като включихме новия декодер на булсат ком.Със стария си дава на всички каналаи без черти, но той не е ХД.
Опитай да провериш в менюто на булсатския приемник дали няма различни формати на картината .
Или има бутон VIDEO на дистанционото . Поне на обикновения приемник има.
На моята Делта (1000 май беше) преди известо време пуснаха ъпдейт от Булсатком и добавиха авто режим на картината (следвай ТВ) и ТВ ми е на 16:9 режим.Преди се налагаше ,като сменям 4:3 и16:9 канали ръчно да ги оправям - аз 4:3 го гледам разпънат без ленти отсрани още от стария 32CRT исъм свикнал ,а и 40В750 се справя доста добре с разпъването.Друг е въпроса ,че някои канали (ТV+ ,Хоби) ,неразбираемо за мен ,когато пуснат 4:3 предавания ,слагат черни ленти отсрани ,вместо да оставят на нас да решим как да ги гледаме (както правят ARD,ZDF ).Там няма как да избегнеш черните ленти.
Някой има ли представа кога горе долу могат да се появят на пазара у нас
PHILIPS 40PFL9705H и ориентировъчна цена.