Re:Philips LCD / Faq , обсъждане, мнения
   Цитат:

Първоначално публикувано от harvi5  
 Да гледаш филми през USB-входа на Филипса няма как да стане-вградения му плеър не чете български субтитри!

Относно филмите през USB на philips ... не се отказвайте от тази марка САМО заради недостатъка, че не чете субтитри през USB-то. Има програма, с която се вграждат абсолютно елементарно и ЕВАЛА на човека, за труда да я качи и да обясни подробно как се работи.--> http://forums.softvisia.com/index.php?showtopic=9707 Единствено кофти, че не чете MKV през USB, но ... не е болка за умиране :) 
  Че то ако не гледаш mkv какво ще гледаш?
   Цитат:

Първоначално публикувано от lazarus18  

Новите модели четат и MKV.

Multimedia
•Multimedia-Input: Ethernet-UTP5, USB
•Bild-Format: JPEG
•Musik-Format: MP3, WMA (v2 up to v9.2), AAC
•Video-Format: Codec support:, H264/MPEG-4 AVC, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, WMV9/VC1, Containers: AVI, MKV
   Цитат:

Първоначално публикувано от borko84  
  Относно филмите през USB на philips ... не се отказвайте от тази марка САМО заради недостатъка, че не чете субтитри през USB-то. Има програма, с която се вграждат абсолютно елементарно и ЕВАЛА на човека, за труда да я качи и да обясни подробно как се работи.--> 
http://forums.softvisia.com/index.php?showtopic=9707 Единствено кофти, че не чете MKV през USB, но ... не е болка за умиране :) 
    Последното нещо което може да ме впечатли в един ТВ е че през USB можеш да гледаш филми.Не съм голям почитател на нещата тип "три в едно"-винаги е за сметка на качеството.Затова си и купих HD медиа плеър,заради mkv файловете/е не е блу-рей/но и с него можеш да оцениш качествата на телевизора си.А иначе за avi и divx-файловете по-добре едно евтино ДВД с USB вход.

П.с.Апропо от марката НЕ се отказваме....
   Цитат:

Първоначално публикувано от lazarus18  

HDRip.AVI ... примерно ...
   Цитат:

Първоначално публикувано от borko84  
 HDRip.AVI ... примерно ...

Тия рипове са с ниска резолюция и нисък битрейт. Голям компромис са дори в сравнение с 720р mkv.
  Допълнение към отговор № 929.
Днес сложих новата актуализация на софтуера 70.0 и пуснах пълно сканиране. Резултат - не хваща всички цифрови програми. Ега си загадката. Телевизорът ми 5404Н/12 хваща коректно само с 66.0. Изобщо възможно ли е това според вас. 
   Цитат:

Първоначално публикувано от abv  
 Допълнение към отговор № 929.
Днес сложих новата актуализация на софтуера 70.0 и пуснах пълно сканиране. Резултат - не хваща всички цифрови програми. Ега си загадката. Телевизорът ми 5404Н/12 хваща коректно само с 66.0. Изобщо възможно ли е това според вас. 

В сервизното меню има позиция за настройка на честотният обхват на тунера.Променяш двете групи от по 3 цифри- изписани са в MHz -долна и горна граница.После запаметяваш на позиция- Store. Поне така е при мен- на моя 7603. Не пипай нищо друго.

фърмуер версия-какво е оправено
Q5481_0. 26.70.0
Error message appear on screen when viewing pay channels/services with a Conditional Access Module (CAM) inserted.
  Изглежда последни са били готови моделите от сериите 8000 и 9000 - все още няма техни презентации в .pdf формат. 
  А някакви ориентиеровъчни цени за новите 5605 да се чуват.За справка миналата година когато излезнаха 5604,например 42" бяха 1600 лв.И кога се очакват да пристигнат в България евентуално.
  Първо искам да поздравя всички :Drinks: , имам Philips37PFL5604H/12 от ноември миналата година и сега исках да задам някой въпроси за тоя модел но почетох доста и се обезсмислиха въпросите така че регистрацията ми се обезсмисли……….. а може би не е ?
Както и да е, мога да кажа, че модела ми харесва и е сравнително добър в класа си, поне според моята бедна информация за това, имах някой проблеми от началото но вече е ок.
П.П. пиша мнение да не ми е напразна регистрацията и от уважение към модератора на темата – свалям Ви шапка  :god hristoslav2

Цитат:

Първоначално публикувано от schumisv  
 А някакви ориентиеровъчни цени за новите 5605 да се чуват.За справка миналата година когато излезнаха 5604,например 42" бяха 1600 лв.И кога се очакват да пристигнат в България евентуално.

* 46PFL9705 : Юли   2 300€
* 40PFL9705 : Юли
* 32PFL9705 : Aприл  1 100€

* 52PFL8605 : Юни   2 300€
* 46PFL8605 : Maй
* 40PFL8605 : Maй
* 37PFL8605 : Maй   1 100€

* 46PFL7605 : Aприл  1 600€
* 40PFL7605 : Aприл
* 37PFL7605 : Aприл
* 32PFL7605 : края на Март  900€

* 52PFL5605 : Maй   1 600€