275 LCD LGD EUH SCA Dv.1 32
Philips 32PFL7605,интересно завръщане на LGD в моделите на Philips,ще им дойде акъла![]()
275 LCD LGD EUH SCA Dv.1 32
Philips 32PFL7605,интересно завръщане на LGD в моделите на Philips,ще им дойде акъла![]()
Мерси,видях го -183. Иначе впечатленията ми за телевизора са доста добри. На SD сигнал,след определена настройка се държи доста прилично,да не казвам идеално,чак на мен неми се вярваше че ще извади такава картина. А за FullHD няма какво да коментирам,просто уникална картина,особенно като включа "HD Natural Motion" ,никаво засичане при бързи сцени,красота направо .Първоначално публикувано от hristoslav2
Само в малките модели. Големите са 40 и 46 инча. Добре че там не им е "дошъл акъла".Първоначално публикувано от madmaxx
искаш да кажеш че Шарп матрицата там е по-добра?Първоначално публикувано от lazarus18
Според мен е по-добра заради по-доброто черно.
Искам да споделя един интересен факт който установих преди малко на моя 42pfl7404. Пуснах го да търси цифрови канали,сканирането стана за около 30 мин. ,намери 124 и сега интерсното.........поне 30 канала не бяха кодирани и си ги гледам без проблем, от които БТВ,БтвКомеди, НОВА,Канал 1 всичките Дискавъри, всичките Хистори и доста други,лошото е че Нова спорт е кодирана,а БтвСинема изобщо не я откри. Може би ако почна да я търся ръчно ще излезе,но сега не ми се занимава.
Това не е от твоя телевизор, а просто оператора не е кодирал част от пакетите.
На кой оператор си?
37PFL8404H/12, VN1B091, сглобен в Унгария,матрица код-161: A-MVA на AUO,модел HW02 V9 37
да да знам че не е от телевизора,просто го написах за да се знае на какъв модел съм го тествал, а иначе съм на Eвроком.........сега да не ме "натопиш" и да ги кодират всичкитеПървоначално публикувано от lazarus18
Между другото сега забелязах че съм го пуснал на "бързо" сканиране, след малко ще го пусна на "пълно" и се надявам и Бтв Синема да излезе.
Няма да излезне защото не го излъчват.
И вече не са Евроком, а БлизУ - blizoo.
мдам Евроком+Кейбълтел = Близу
и ще излъчват световното в HD формат![]()
btw - някой да има малко MKV 1080 клипче със субтитри? че нещо не мога да намеря
Да ,да наистина не излезе, гадове корумпираниПървоначално публикувано от lazarus18
![]()
hristoslav2
защо го правиш всичко това? не ти ли омръзва![]()
просто си уникален.............. свалям ти шапка
Благодаря за инфотоПървоначално публикувано от madmaxx
. Ако не те затруднявя погледни и останалите модели на Philips.
183 - LCD LPL LC420WUE-SBA 1Първоначално публикувано от hercules
harvi5 благодаря за инфото - добавя още въпросиПървоначално публикувано от harvi5
qbadabaduuuПървоначално публикувано от qbadabaduuu
А кой да го прави ?? Всички чакат наготово....официалните представители само търкат столовете...и гледат да отбият номера.
Ти или някой друг доволен ли е от съпорта на сайтовете ??
Пусни една анкета с оценка на обслужването от съпорта и ще получиш интересни резултати.
hristoslav2
оплакване от представителите на Philips нямам винаги са били точни![]()
някой може ли да даде информация за ТВ на bang & olufsen?