Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор Philips ?

Гласували
251. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26'' и по-малко

8 3.19%
  • 32''

86 34.26%
  • 37''

35 13.94%
  • 40''

18 7.17%
  • 42''

78 31.08%
  • 46''

7 2.79%
  • 47''

14 5.58%
  • 52''

5 1.99%
  • 56''

0 0%
Страница 29 от 118 ПърваПърва ... 1927282930313979 ... ПоследноПоследно
Резултати от 421 до 435 от общо 1761

Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Nov 2009

Re:Philips LCD / Faq , обсъждане, мнения

Да, това правя, но нещо не ми се получава номера.Мерси!Ще опитам пак

2.  

3. Member
    Тук е от
    Nov 2002

Цитат Първоначално публикувано от koleto
    Имам питане към хората с 7404 или 8404, някой успял ли е да хване HD каналите излъчвани от Кейбълтел? Колко трябва да са всички цифрови канали на Кейбълтел? Аз хванах 184 избирайки страна Финландия, но измежду тях няма HD канали
    Успях да хвана двата HD канала на Кейбълтел
    Сигнала ми беше слаб и се наложи усилвател. Със страна Германия, ТВ то хвана 184 цифрови + двата HD kanala. Евроспорта - нищо особенно поне за мен, но National Geographic е с феноменално качество .

4. Тук е от
    Aug 2009

Здравейте колеги,
    Исках да попитам тези от вас които имаха проблем с кабелния цифров тунер и прекъсването на звука на 5604, дали при някой след инстала на новия фърмуер се е решил този проблем окончателно.Питам понеже при мен проблема не се реши и писах отново на Филипс и сега чакам да ми се обадят.
    Поздрави!

5. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2008

Ти имаш прекъсване на звука на цифровите канали или,като цяло загуба на звук?
    При мен проблема не беше в туера ами като цяло след изключване и включване на тв то ми изчезваше звука.
    Този проблем софтуера не го оправи и от понеделник тв то ми е на ремонт,чакам да ми звъннат
    Иначе ако ти прекъсва звука само за секунди,накой тука беше писал че се оправя със софтуера но не напълно

6. Тук е от
    Mar 2008

Проблем с Филипс ЛСД ТВ - не се включва.

Здравейте,
    имам проблем с ТВ Филипс, модела е 42PFL7662D/12 - http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/d...&slg=bg&scy=BG
    Проблема е следният : при включване , светва синята лампа- индикатор за включен ТВ, но телевизора не се включва.
    По - конкретно светва лампата и до там , няма картина , няма звук , натискам всички бутони на ДУ, бутоните на ТВ, но екрана си стои черен като при изключен. При натискане на бутоните на ДУ и от ТВ синята лампа премигва, при вкл./изкл. се чува едно кратко и слабо ЦЪК , отзад по средата.
    Как/кога се появи проблема - една вечер жена ми изключва ТВ-то , но не е изключила XBOX-a вързан към него (не знам дали има нещо общо). Аз се прибрах към 01:00 и включих ТВ за да спра XBOX-a, но телевизора не се включи.
    Другият проблем е че не мога да намеря гаранцията, която изтича след 6 месеца и трябва да го оправям извън гаранционно.
    От оторизиран сервиз на Филипс ми казаха , че само за да го отворят и го диагностицират ще вземат м/у 120-150 лв, което не е малка сума само за диагностика.
    Дали проблема не е в някой натиснат бутон , макар че натисках всички ? Може ли да дадете координати на по - нормален сервиз, ако има такива в София.
    Предварително благодаря за съветите и идеите .

7. Member
    Тук е от
    Nov 2002

Re:Проблем с Филипс ЛСД ТВ - не се включва.

Като най-безболезнен вариянт, пробвай дали можеш да влезнеш в сервизен режим http://forum.setcom.bg/index.php/topic,41521.0.html , ако успееш прочети и ресетни буфера за грешките - много е вероятно телезизора да тръгне. Опцията за сервиза си остава така или иначе нищо не губиш.

8.  

9. Тук е от
    Sep 2009

NatGeo HD и Eurosport HD

10. Тук е от
    Mar 2008

Пробвах всички варианти , но не успявам да влезна в сервизното меню. Освен светването на синята лапичка , по нищо друго няма индикация , че ТВ е включен.
    А да имате идея как се познава, дали е отварян ТВ от неоторизиран сервиз, тъй като не виждам да има стикер/лепенка на корпуса отвън , която да се скъса при отваряне , явно е другаде цаката. Целта е да се отвори без да разберат от сервиза им , тъй като ако се окаже нещо доста скъпо ще продължа с тъсенето , макар че не остана къде .

11. Тук е от
    Nov 2009

А пробва ли да запишеш последния софтуер от сайта на philips и да видиш дали телевизора ще тръгне да го инсталира?

12. Тук е от
    Mar 2008

Ами той като няма УСБ вход как се качва нов софт, а и екрана дори не светва черно, той дори да е да е вклучен и да не дава нищо черното е като на изключен ТВ.

13. Тук е от
    Nov 2009

Не знам как се качва като няма USB ама може и тва да е проблема.Мен една сутрин жената ме буди и вика телевизора не ще да тръгне, излязло и в менюто,че има наличен нов софтуер и тя му дала да го обнови.Само,че моя има wi-fi и хваща слаб сигал от някъде си и по време на инсталацията нега е изчезнал.И пускам аз телевизора нищо, не видях коя лампа свети и дали свети нещо, екрана му стоеше някак си почти тъмен но не изцяло.Качих му нов софт и се оправи, може и на теб тва да ти е проблема.По някаква причина може софта да е сдал багажа ама като нямаш USB някой ако знае да каже дали може да се качи без да го носиш в сервиза.

14.  

15. Тук е от
    Sep 2007

Цитат Първоначално публикувано от neniata
    bobopich ще ги видиш на 100% ако си отключиш тунера,иначе не се виждат.Със същия проблем се зблъсках и аз.Дойдоха пичовете от Кейбълтел,нищо не изкараха,казаха те PHILIPS са така,на другите марки излизали веднага.Направих следното ще цитирам hristoslav2
    наберете на ДУ 062596i (i-бутон «info»)
    Включване на DVB-T/C независимо от страната в сервисното меню.
    SM->[ Options]->[Digital Broadcast]->[DVB-T Installation]->[On] (по-условие Country dependet)
    SM-> [Options]->[Digital Broadcast]->[DVB-C Installation]->[On] (по-условие Country dependet)
    в СМ 1-во ниво ->Store.
    Изключете и включете телевизора
    [Home]->[Конфигурация]->[настройка]->[Настройка на канала]->[Антенна/Кабел DVB]-> [кабел]
    [Home]->[Конфигурация]->[настройка]->[Настройка на канала]->[Автомат. настройка] -> [старт]->[Възстановяване на канала]
    По нататък ви предлага да изберете страна, може да сложите всяка./аз сложих Финландия/
    В следващото меню избираме [Кабел], после [настройка] в меню настройка проверяме какво е било установено.
    [Режим на скороста]->[Автоматично]
    [Сканиране на частота]-> [Пълно]
    [Аналогови Канали]-> (отключих ги, но тунера така или иначе си ги търсеше)
    На [Готово ], после подвърдете [Начало]
    отне около час и половина,намери 130 цифрови,60аналогови,и 25 радиа.От цифровите се виждаха само тези два канала за които говриш.На другия ден си купих от тях модула 109лв и карта,пуснах му ново сканиране и всичко е ток
    Огромно благодаря !!!!
    200 - цифрови заедно с радиата и доста HD канали, има няколко кодирани (HBO и т.н)
    Абсолютно безплатно и качеството няма нищо общо с аналоговите.
    Сега ако имаше и субтитри на готините канали .....

16. Member
    Тук е от
    Nov 2002

Цитат Първоначално публикувано от lazzzar
    Огромно благодаря !!!!
    200 - цифрови заедно с радиата и доста HD канали, има няколко кодирани (HBO и т.н)
    Абсолютно безплатно и качеството няма нищо общо с аналоговите.
    Сега ако имаше и субтитри на готините канали .....
    За коя кабеларка става въпрос и къде?

17. Тук е от
    Sep 2009

Във Варна на Кейбълтел 130 цифрови 25 радио,60 аналогови на Германия и Финландия съм пробвал едо и също хваща.С 5604 съм и с САМ модул.Не знам как е с техните приемници които дават при сключване на договор

18. Тук е от
    Aug 2009

« Отговор #425 -: 25.11.2009, 21:11 »
    Отговори с цитат
    Ти имаш прекъсване на звука на цифровите канали или,като цяло загуба на звук?
    При мен проблема не беше в туера ами като цяло след изключване и включване на тв то ми изчезваше звука.
    Този проблем софтуера не го оправи и от понеделник тв то ми е на ремонт,чакам да ми звъннат
    Иначе ако ти прекъсва звука само за секунди,накой тука беше писал че се оправя със софтуера но не напълно

Да колега, прекъсването при мен е само частично за по няколко секунди и то само на някои канали не на всички. Получих писмо от Филипс в което ми пишат да закарам тв-то в най близкия сервиз за да го погледне техник - понеже явно с ъпдейти няма да може да се оправи.
    Да ама не - аз мисля след нова година да си го закарам на магазина от който съм го купил пък те да си се оправят с проблема.
    Вие какво ще ме посъветвате - как да постъпя според получилата се ситуация.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 29 от 118 ПърваПърва ... 1927282930313979 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Philips / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 6
    Последно: 14-09-12, 20:01
  2. Philips Home Theater System / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 0
    Последно: 01-09-12, 19:28
  3. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  4. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51
  5. ПРЕМЕСТЕНО: Blu-Ray Player Philips / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 0
    Последно: 23-11-10, 13:37

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе