Да, това правя, но нещо не ми се получава номера.Мерси!Ще опитам пак![]()
Да, това правя, но нещо не ми се получава номера.Мерси!Ще опитам пак![]()
Успях да хвана двата HD канала на КейбълтелПървоначално публикувано от koleto
![]()
Сигнала ми беше слаб и се наложи усилвател. Със страна Германия, ТВ то хвана 184 цифрови + двата HD kanala. Евроспорта - нищо особенно поне за мен, но National Geographic е с феноменално качество.
Здравейте колеги,
Исках да попитам тези от вас които имаха проблем с кабелния цифров тунер и прекъсването на звука на 5604, дали при някой след инстала на новия фърмуер се е решил този проблем окончателно.Питам понеже при мен проблема не се реши и писах отново на Филипс и сега чакам да ми се обадят.
Поздрави!![]()
Ти имаш прекъсване на звука на цифровите канали или,като цяло загуба на звук?
При мен проблема не беше в туера ами като цяло след изключване и включване на тв то ми изчезваше звука.
Този проблем софтуера не го оправи и от понеделник тв то ми е на ремонт,чакам да ми звъннат
Иначе ако ти прекъсва звука само за секунди,накой тука беше писал че се оправя със софтуера но не напълно
Здравейте,
имам проблем с ТВ Филипс, модела е 42PFL7662D/12 - http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/d...&slg=bg&scy=BG
Проблема е следният : при включване , светва синята лампа- индикатор за включен ТВ, но телевизора не се включва.
По - конкретно светва лампата и до там , няма картина , няма звук , натискам всички бутони на ДУ, бутоните на ТВ, но екрана си стои черен като при изключен. При натискане на бутоните на ДУ и от ТВ синята лампа премигва, при вкл./изкл. се чува едно кратко и слабо ЦЪК , отзад по средата.
Как/кога се появи проблема - една вечер жена ми изключва ТВ-то , но не е изключила XBOX-a вързан към него (не знам дали има нещо общо). Аз се прибрах към 01:00 и включих ТВ за да спра XBOX-a, но телевизора не се включи.
Другият проблем е че не мога да намеря гаранцията, която изтича след 6 месеца и трябва да го оправям извън гаранционно.
От оторизиран сервиз на Филипс ми казаха , че само за да го отворят и го диагностицират ще вземат м/у 120-150 лв, което не е малка сума само за диагностика.
Дали проблема не е в някой натиснат бутон , макар че натисках всички ? Може ли да дадете координати на по - нормален сервиз, ако има такива в София.
Предварително благодаря за съветите и идеите .
Като най-безболезнен вариянт, пробвай дали можеш да влезнеш в сервизен режим http://forum.setcom.bg/index.php/topic,41521.0.html , ако успееш прочети и ресетни буфера за грешките - много е вероятно телезизора да тръгне. Опцията за сервиза си остава така или иначе нищо не губиш.
Пробвах всички варианти , но не успявам да влезна в сервизното меню. Освен светването на синята лапичка , по нищо друго няма индикация , че ТВ е включен.
А да имате идея как се познава, дали е отварян ТВ от неоторизиран сервиз, тъй като не виждам да има стикер/лепенка на корпуса отвън , която да се скъса при отваряне , явно е другаде цаката. Целта е да се отвори без да разберат от сервиза им , тъй като ако се окаже нещо доста скъпо ще продължа с тъсенето , макар че не остана къде .
А пробва ли да запишеш последния софтуер от сайта на philips и да видиш дали телевизора ще тръгне да го инсталира?
Ами той като няма УСБ вход как се качва нов софт, а и екрана дори не светва черно, той дори да е да е вклучен и да не дава нищо черното е като на изключен ТВ.
Не знам как се качва като няма USB ама може и тва да е проблема.Мен една сутрин жената ме буди и вика телевизора не ще да тръгне, излязло и в менюто,че има наличен нов софтуер и тя му дала да го обнови.Само,че моя има wi-fi и хваща слаб сигал от някъде си и по време на инсталацията нега е изчезнал.И пускам аз телевизора нищо, не видях коя лампа свети и дали свети нещо, екрана му стоеше някак си почти тъмен но не изцяло.Качих му нов софт и се оправи, може и на теб тва да ти е проблема.По някаква причина може софта да е сдал багажа ама като нямаш USB някой ако знае да каже дали може да се качи без да го носиш в сервиза.
Огромно благодаря !!!!Първоначално публикувано от neniata
200 - цифрови заедно с радиата и доста HD канали, има няколко кодирани (HBO и т.н)
Абсолютно безплатно и качеството няма нищо общо с аналоговите.
Сега ако имаше и субтитри на готините канали .....
За коя кабеларка става въпрос и къде?Първоначално публикувано от lazzzar
Във Варна на Кейбълтел 130 цифрови 25 радио,60 аналогови на Германия и Финландия съм пробвал едо и също хваща.С 5604 съм и с САМ модул.Не знам как е с техните приемници които дават при сключване на договор
Re:Philips LCD / Faq , обсъждане, мнения
« Отговор #425 -: 25.11.2009, 21:11 »
Отговори с цитат
Ти имаш прекъсване на звука на цифровите канали или,като цяло загуба на звук?
При мен проблема не беше в туера ами като цяло след изключване и включване на тв то ми изчезваше звука.
Този проблем софтуера не го оправи и от понеделник тв то ми е на ремонт,чакам да ми звъннат
Иначе ако ти прекъсва звука само за секунди,накой тука беше писал че се оправя със софтуера но не напълно
Да колега, прекъсването при мен е само частично за по няколко секунди и то само на някои канали не на всички. Получих писмо от Филипс в което ми пишат да закарам тв-то в най близкия сервиз за да го погледне техник - понеже явно с ъпдейти няма да може да се оправи.
Да ама не - аз мисля след нова година да си го закарам на магазина от който съм го купил пък те да си се оправят с проблема.
Вие какво ще ме посъветвате - как да постъпя според получилата се ситуация.![]()