Да, това правя, но нещо не ми се получава номера.Мерси!Ще опитам пак
Да, това правя, но нещо не ми се получава номера.Мерси!Ще опитам пак
Успях да хвана двата HD канала на КейбълтелПървоначално публикувано от koleto
Сигнала ми беше слаб и се наложи усилвател. Със страна Германия, ТВ то хвана 184 цифрови + двата HD kanala. Евроспорта - нищо особенно поне за мен, но National Geographic е с феноменално качество .
Здравейте колеги,
Исках да попитам тези от вас които имаха проблем с кабелния цифров тунер и прекъсването на звука на 5604, дали при някой след инстала на новия фърмуер се е решил този проблем окончателно.Питам понеже при мен проблема не се реши и писах отново на Филипс и сега чакам да ми се обадят.
Поздрави!
Ти имаш прекъсване на звука на цифровите канали или,като цяло загуба на звук?
При мен проблема не беше в туера ами като цяло след изключване и включване на тв то ми изчезваше звука.
Този проблем софтуера не го оправи и от понеделник тв то ми е на ремонт,чакам да ми звъннат
Иначе ако ти прекъсва звука само за секунди,накой тука беше писал че се оправя със софтуера но не напълно
Здравейте,
имам проблем с ТВ Филипс, модела е 42PFL7662D/12 - http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/d...&slg=bg&scy=BG
Проблема е следният : при включване , светва синята лампа- индикатор за включен ТВ, но телевизора не се включва.
По - конкретно светва лампата и до там , няма картина , няма звук , натискам всички бутони на ДУ, бутоните на ТВ, но екрана си стои черен като при изключен. При натискане на бутоните на ДУ и от ТВ синята лампа премигва, при вкл./изкл. се чува едно кратко и слабо ЦЪК , отзад по средата.
Как/кога се появи проблема - една вечер жена ми изключва ТВ-то , но не е изключила XBOX-a вързан към него (не знам дали има нещо общо). Аз се прибрах към 01:00 и включих ТВ за да спра XBOX-a, но телевизора не се включи.
Другият проблем е че не мога да намеря гаранцията, която изтича след 6 месеца и трябва да го оправям извън гаранционно.
От оторизиран сервиз на Филипс ми казаха , че само за да го отворят и го диагностицират ще вземат м/у 120-150 лв, което не е малка сума само за диагностика.
Дали проблема не е в някой натиснат бутон , макар че натисках всички ? Може ли да дадете координати на по - нормален сервиз, ако има такива в София.
Предварително благодаря за съветите и идеите .
Като най-безболезнен вариянт, пробвай дали можеш да влезнеш в сервизен режим http://forum.setcom.bg/index.php/topic,41521.0.html , ако успееш прочети и ресетни буфера за грешките - много е вероятно телезизора да тръгне. Опцията за сервиза си остава така или иначе нищо не губиш.
Пробвах всички варианти , но не успявам да влезна в сервизното меню. Освен светването на синята лапичка , по нищо друго няма индикация , че ТВ е включен.
А да имате идея как се познава, дали е отварян ТВ от неоторизиран сервиз, тъй като не виждам да има стикер/лепенка на корпуса отвън , която да се скъса при отваряне , явно е другаде цаката. Целта е да се отвори без да разберат от сервиза им , тъй като ако се окаже нещо доста скъпо ще продължа с тъсенето , макар че не остана къде .
А пробва ли да запишеш последния софтуер от сайта на philips и да видиш дали телевизора ще тръгне да го инсталира?
Ами той като няма УСБ вход как се качва нов софт, а и екрана дори не светва черно, той дори да е да е вклучен и да не дава нищо черното е като на изключен ТВ.
Не знам как се качва като няма USB ама може и тва да е проблема.Мен една сутрин жената ме буди и вика телевизора не ще да тръгне, излязло и в менюто,че има наличен нов софтуер и тя му дала да го обнови.Само,че моя има wi-fi и хваща слаб сигал от някъде си и по време на инсталацията нега е изчезнал.И пускам аз телевизора нищо, не видях коя лампа свети и дали свети нещо, екрана му стоеше някак си почти тъмен но не изцяло.Качих му нов софт и се оправи, може и на теб тва да ти е проблема.По някаква причина може софта да е сдал багажа ама като нямаш USB някой ако знае да каже дали може да се качи без да го носиш в сервиза.
Огромно благодаря !!!!Първоначално публикувано от neniata
200 - цифрови заедно с радиата и доста HD канали, има няколко кодирани (HBO и т.н)
Абсолютно безплатно и качеството няма нищо общо с аналоговите.
Сега ако имаше и субтитри на готините канали .....
За коя кабеларка става въпрос и къде?Първоначално публикувано от lazzzar
Във Варна на Кейбълтел 130 цифрови 25 радио,60 аналогови на Германия и Финландия съм пробвал едо и също хваща.С 5604 съм и с САМ модул.Не знам как е с техните приемници които дават при сключване на договор
Re:Philips LCD / Faq , обсъждане, мнения
« Отговор #425 -: 25.11.2009, 21:11 »
Отговори с цитат
Ти имаш прекъсване на звука на цифровите канали или,като цяло загуба на звук?
При мен проблема не беше в туера ами като цяло след изключване и включване на тв то ми изчезваше звука.
Този проблем софтуера не го оправи и от понеделник тв то ми е на ремонт,чакам да ми звъннат
Иначе ако ти прекъсва звука само за секунди,накой тука беше писал че се оправя със софтуера но не напълно
Да колега, прекъсването при мен е само частично за по няколко секунди и то само на някои канали не на всички. Получих писмо от Филипс в което ми пишат да закарам тв-то в най близкия сервиз за да го погледне техник - понеже явно с ъпдейти няма да може да се оправи.
Да ама не - аз мисля след нова година да си го закарам на магазина от който съм го купил пък те да си се оправят с проблема.
Вие какво ще ме посъветвате - как да постъпя според получилата се ситуация.