-
Отговор: Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/
Колебаеш се, защото си обиколил, разгледал и си решил, че точно тези ти харесват, като картина или ....?
Ето ти две по-добри предложения /подредени по цена/:
1. SAMSUNG UE-40EH6030 :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
2. http://www.technomarket.bg /products/09117901/philips-40pfl5507k
-
Цитат:
Първоначално публикувано от
tiger4e86
Искам да ви питам за мнението за модела на Филипс - 32PFL3507. Ще се гледа на Булсатком, основно и предимно за мачове. В момента е на много добра промоция с 0% лихва в единия от хипермаркетите и така като му гледам характеристиките, ме задволява (единствено липсва FULL HD, но доколкото съм чел при 32 инча трудно може да се открие разлика с HD Ready). Нека някой специалист, сподели с две три изречения мнението си за този телевизор . Благодаря предварително !!
Трета серия като цяло не е добра - слаба обработка на сигнала и нисък контраст. Върши работа за Булсатком - при тях и без това картината не е на ниво .
Philips 32PFL3517H е 1920х1080
40PFL5537
http://savepic.su/2463346.htm
http://savepic.su/2445938.htm
-
Използвах вчерашната промоция в Метро и си взех 46pfl5037k. На първо време съм много доволен от картина и звук, но нямах време да пробвам повечето неща. Някой може ли да ми каже какви очила за 3D работят с този модел и дали от други марки или пък универсални ще станат? Активни или пасивни ми трябват? Четох по разни обзори, че са активни, но в магазина като питах ми посочиха едни обикновени без батерии, т.е. пасивни?!
-
Аз ,до колкото се сещам , тоя модел НЕ Е 3Д :081:
-
Mоя е грешката, объркал съм модела от бързане. Става дума за 46PFL5537.
-
-
Ясно, благодаря ти! Тези са от по-скъпите :)) През няколко минути ми излиза една демо лента долу.. как се изключва това нещо, че не намирам в настройките такава опция?
edit: май стана след един рестарт
Настройки> не трябва да е избрано "Магазин"
-
Philips 46PFL5537K или H? На каква цена беше телевизора в МЕТРО?
-
Philips 46PFL5537K/12 е модела. Цената беше 1416лв с ДДС. Между другото на тази цена беше и 46PFL5507K.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от
Gena_bs
Philips 46PFL5537K или H? На каква цена беше телевизора в МЕТРО?
Gena,между К и Н едва ли има разлика,освен в някой тунер, дет' няма да ти трябва.
-
Съвет ;) между 7606 42" за 1200 лв. и 5606 46" за 1000 лв ?
Все си мисля, че е по-добре да си взема по-висока серия дори да напрявя компромис с диагонала.
ДАвайте съвети, че утре отивам да повличам един от двата ;) Ако ги има налични :P На промоция в Метро са ;)
-
А защо не отидеш в Зора и не вземеш 5507 - 40" с два чифта 3D очила за 1329 лева?
-
Защото ми се струва, че 7606 е по-добър, от към екстри ;) От които едва ли ще ползвам и 50% ... но от имане глава не боли, щом е на същата цена ;) Затова се допитвам до Вас, които повече разбирате да помогнете да избера максималното за този бюджет ;) 5507 много го хвалите - явно наистина е добър за парите си, но това 3D изобщо не ме блазни ;), а при положение, че за същите мога да взема 7-ма серия ... защо пък не ;)
-
Къде намери 7606 за 1200 лв.? :smiley: Вероятно мостра?
-
В МЕТРО => http://www.metro.bg/public/site/metr...M20/TV1220.pdf . На 7-ма серия нали могат да и се проверяват часовете ;) Иначе как да я разбера дали е била мостра или не ;)