-
Отговор: Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/
Здравейте,
Колебая се между 3 варианта на 42 инчовите
PHILIPS 42 PDL 7906 H ; PHILIPS 42 PFL 6007 K/12 И PHILIPS 42 PFL 6907 K
четох доста противоречиви мнения, и се чудя дали ползвате някой от изброените, и дали бихте споделили вашето мнение отностно техните качества.
Мерси
-
Да попитам и аз. Phillips 5507 или някой от моделите на LG.
-
За жените по важен е как изглежда телевизора, а не другите наистина важни неща. И мен ще ме изяде жената, тъй че за да ми е мирно ще взема една 6007 42-ка и това ще е. Освен ако не намеря черен 5507
-
Здравей те ,днес купих на моите родители 32PFL5507k\12.
Перфектен образ на булсатком, но 1- ва програма и някои други реже картината от двете страни.
Пробвах с авоматично запълване на образа не става.С HDMI кабел съм.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от
svetlio1
Интересно с какво го смени и как се отразява дизайна на главното предназначение на Тв - картината ?
п.п. То ясно , че с жена на глава не се излиза ;) , ама що се отнася до техника обикновено нямат думата .:)):Drinks:
с Panasonic ... С пъти по-добър като качество, бързина и визия! Дори с това се съгласиха и продавачите в съответната верига, въпреки че преди ден ми пееха друго.
-
Значи вместо един от изброените:
PHILIPS 42 PDL 7906 H ; PHILIPS 42 PFL 6007 K/12 И PHILIPS 42 PFL 6907 K
ми предлагаш, примерно: Panasonic tx-l42et50e където трябва да си купувам активни очила, и т.н? :)
-
Ако стената е бяла, то 5507 е отличен вариант (т.е. сребриста рамка) . Единствено стойката ме подразва леко, че има отблясъци, но и там съм му замислил да е я замаскирам с изкуствен бръшлян.
-
По скоро ме интресуват качествата на телевизорите, отколкото каква им е рамката :) Все още въпроса ми е актуален - PHILIPS 42 PDL 7906 H ; PHILIPS 42 PFL 6007 K/12 И PHILIPS 42 PFL 6907 K :) кой от тях би спечелил и защо? мерси
-
-
Избирай от по-новите 6__7 - първия е модел 2011 г.
-
Ще се случи и да гледаме 3Д, но въпроса е по скоро дали някой от тях би имал проблеми със нормалната телевизия и Full HD-to :)
Мерси за инфото
-
Здравейте, пак да ви занимая с моя "пиксел проблем". По-скоро въпроса ми е на какво се дължи, защото не е хот пиксел. На всякакъв тъмен фон изобщо не се вижда, а само на бял седи по-бял от фона. Просто никъде не прочетох за някой с подобен проблем. Не ми се занимава с цялата процедура по връщането, ако е нещо, което ще се оправи с времето.
-
:confused: Цитат:
finesi
Здравей те ,днес купих на моите родители 32PFL5507k\12.
Перфектен образ на булсатком, но 1- ва програма и някои други реже картината от двете страни.
Пробвах с авоматично запълване на образа не става.С HDMI кабел съм.
-
Цитат:
Danko
По скоро ме интресуват качествата на телевизорите, отколкото каква им е рамката :) Все още въпроса ми е актуален - PHILIPS 42 PDL 7906 H ; PHILIPS 42 PFL 6007 K/12 И PHILIPS 42 PFL 6907 K :) кой от тях би спечелил и защо? мерси
Philips - 6900 series Smart LED телевизор 107 см (42") Easy 3D DVB T/C/S2 - 42PFL6907K/12 - Серия 6900 - Звук и визия
-
Цитат:
Fire_Man
с Panasonic ... С пъти по-добър като качество, бързина и визия! Дори с това се съгласиха и продавачите в съответната верига, въпреки че преди ден ми пееха друго.
Ще споменеш ли модел или това е за всички модели?
- - - Обновено - - -
Цитат:
finesi
:confused:
С кой приемник на булсатком си?