-
Отговор: Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/
Смених телевизорите -имам два тв с* кам модула и един с приемник.Включих филипса с кам модул на мястото на приемника - същата работа.Пише няма сигнал всичко друго проверих букси и т.н Мисля само за сплитера вече да е проблема....ама е много неприятно...*
-
Здравейте ! Имам Philips 42PFL4307H
https://www.atshop.bg/product/6093/4...3d-ochila.html
Свързах външен хард 80GB , но само го прочита като флашка демек за преглед ,но не мога да записвам на него.
Като се има впредвид ,че преди това съм го форматирал на компютъра във NTFS формат.
Може ли някой да ми обясни или каже ,защо не става? Кутия е със външно захранване и е свързано към ТВ-то със USB !!!
-
Тука пише на страница 30
http://download.p4c.philips.com/file...12_dfu_bul.pdf
че за запис на програми ти трябват минимум 250ГБ диск. Ако е само за пауза и 32ГБ стигат.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от
tweeg
Мерси , незнаех :Drinks:
-
Честита нова година и от мен!( PFL37 6007K/12 )От няколко дни при включване на ТВ-то ми излиза съобщени "има актуализация на каналите ,за да се актуализират да го включа в режим ГОТОВНОСТ " .Въпроса ми е , как да го направя това ? Някъде четох ,че в готовност е ,когато в изключен от копчето на самия телевизор или нещо подобно беше .Но и така не се получава.
-
Здравейте някой може ли да ми каже как се изключва демо мод-а на PHILIPS 32PFL3017H?
-
Цитат:
^Citroën^
Мерси , незнаех :Drinks:
От опит видях и друго. Проверява си скоростта на запис и не всеки външен диск му харесва. Моя го пробвах с един от лаптоп 320 ГБ който си го бях сложил в кутийка, но не го прие, чак вторият си го хареса и сега няма проблем.
-
Какъв формат записват филипсите?
Може ли на ПЦ да се гледат?
Интересно ми е, защото LG-то примерно записва в друга файлова система (JFS, а не NTFS) за да е по-бързо.
Освен това ми е интересно ако на такъв диск дето Филипса е записвал дали мога да кача едно филмче и да се гледа на ТВ-то, че при LG-то едва ли не трябва един диск да заделиш само за записи от ТВ-то, не става да му слагаш avi-та и да ги гледаш.
-
Не могат да се гледат записите на PC, заради авторските права.
-
а поне ако запиша някой филм на този диск ще може ли да се гледа на ТВ-то или си е само за записи?
-
Здравейте,
има телевизор Philips 46PFL7007 и от два дни при стратиране ми излиза прозорец, че има нов ъпдейт на софтуеъра и да го актуализирам, тъй като не искам за момента да го правя има ли някакъв начин да разкарам това съобщение от екрана. Рових се в настройките и дори звънях на поддръжката на Филипс, но ми казаха, че не знаят начин да се изчисти и да си чакам евентуално да се махне само. Моля за помощ.
-
Цитат:
maninepitai
Здравейте някой може ли да ми каже как се изключва демо мод-а на PHILIPS 32PFL3017H?
В какъв режим е настроен при старта - магазин или дом /Shop или Home/ ?
Дай му връщане на заводските настройки и в началното меню избери - у дома.
Цитат:
monsieur
Здравейте,
има телевизор Philips 46PFL7007 и от два дни при стратиране ми излиза прозорец, че има нов ъпдейт на софтуеъра и да го актуализирам, тъй като не искам за момента да го правя има ли някакъв начин да разкарам това съобщение от екрана. Рових се в настройките и дори звънях на поддръжката на Филипс, но ми казаха, че не знаят начин да се изчисти и да си чакам евентуално да се махне само. Моля за помощ.
По-добре му направи ъпдейта.
-
Цитат:
ivelin
Честита нова година и от мен!( PFL37 6007K/12 )От няколко дни при включване на ТВ-то ми излиза съобщени "има актуализация на каналите ,за да се актуализират да го включа в режим ГОТОВНОСТ " .Въпроса ми е , как да го направя това ? Някъде четох ,че в готовност е ,когато в изключен от копчето на самия телевизор или нещо подобно беше .Но и така не се получава.
Ще рече след изключване на телевизора само от дистанционното. Обикновено телевизора ще изпълни сам обновяването на списъка с каналите рано сутрин (без да се включва със звук или картина) във време, когато това няма да притесни никои или да бъде забелязано. В последствие при включване ще информира, че има инсталирани нови канали.
-
Най-добре е никакви ъпдейти да се правят- мое мнение. Когато ми се скашка ТВ-то, му бях направил ъпдейт... Може и случайност да е, но вече не ми се изпробва - загубих желание. Сега след ремонта си работи и нищо не смея да ъпдейтвам, че още само това ми липсва, отново да го нося на ремонт!
-
Здравейте !
Имам Philips 40PFL 5507 , за в момента съм доволен от него.
Вчера се опитах да свържа DVD и обикновен видеорекордер.При свързване със СКАРТ и двете устройства работят нормално, но нямам втори СКАРТ.Опитах да свържа DVD-то със кабела за компонентно видео, но не предава реалните цветове, повече бие на зелен цвят.Има ли възможност да се направят някакви настройки за да предава реални цветове.