-
Отговор: Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/
Аз съм доволен от ъпдейта на моя 37PFL 6007 . Сега с версия: 000.150.082.000, 2012-12-19 нямам проблеми с лаг в менюто и бялата ивица в горен ляв ъгъл при стартиране на телевизора изчезна .Остава бавната смяна на каналите , но ми обясниха ,че това зависи от "СА" модула . На "Близу" биле най-евтините и бавни модули.
-
Здравейте,
Сканирам за Ефирна цифрова ТВ в СОфия и от 1 седмица каквото и да правя ми се появяват само бТВ и ТВ7 - по няколко пъти.
Не мога да хвана БНТ и другите канали, който пише че би трябвало да се хващат ефирно на DVB-Т в гр.София
и при вас ли е така или аз нещо не мога да направя
с ТВ Philips 5606 съм и няма настойки да мога да въведа конкретен канал, а само мога да избирам конкретни MHz или автоматично. Правя всичко според инструкцийте в книжката и форума.
Поздрави!
-
Ами, въведи Mhz-ите на останалите канали:
Цифрова ефирна телевизия в София - ЦифроНИМ ООД
Ако няма образ, значи сигналът при теб е слаб или просто антената не е на правилното място. Аз гледам така вече повече от година и съм закрепил антената в определена позиция, спрямо която ако има отклонение дори сантиметър и започва да прави проблеми с образа или каналите направо изчезват. bTV и TV7 са най-малко капризни. Иначе, ако е на правилното място, гледаме без никакви проблеми.
-
въвеждам и MHz-ите и пак не се хващат други канали, забравих да добава по-горе, че освен бТВ, ТВ7, хващам и БНТ1
т.е. не мога да хвана може би каналите на 818 Mhz:((
-
Избери 818 Mhz. Развърти антената, бавно, докато се появят някакви наченки на сигнал. После още по-бавно донагласяш. Ако сигналът не епрекалено слаб, разбира се.
Успех! :smiley:
-
Някой успял ли е да подкара DLNA сървър по Wi-Fi на PFL6007. При мен вижда файловете, но когато избера някой, телевизора започва да мисли и така до безкрай.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от
vagabond
Някой успял ли е да подкара DLNA сървър по Wi-Fi на PFL6007. При мен вижда файловете, но когато избера някой, телевизора започва да мисли и така до безкрай.
Да, върви без проблем. Може би зависи от медия сървъра, който се използва в конкретния случай: PS3 Media Server - работи добре. В зависимост от рутера и компютърната конфигурация може би следва да се оптимизират настройките за качеството на предаваната картина (настройки на видео качество, което съм "намалил" до Добро качество за HD WiFi декодиране). Предимството на програмата е и, че е с менюта на български. Което поставя въпроса, че след като си купиш нов телевизор трябва да го въоръжиш и с качествен рутер (засега този върши работа: TP-Link TL-WR1043ND) и сравнително нов компютър.
-
С такъв телевизор съм и ползвам "Домашньй медия плеер". Работи перфектно с включено транскодиране. Без транскодиране "мисли до безкрай" даже и за формати, които според сайта на Филипс се поддържат от вградения плеер (avi и т.н.)
-
В Технополис вече има WiFi донгъли PTA01.
Които не са си ги взели преди нова година с промоциите на 32PFL3807 да ходят да си ги вземат.
-
Според написаното има масови оплаквания от софтуерни проблеми
TВ: Программное обеспечение для моделей 2012
Скайп
http://www.supportforum.philips.com/...BE%D0%B4%D0%B0
MyRemote и MyRemote HD (iPad-Version): Version 3.12.0
http://itunes.apple.com/de/app/phili...426883783?mt=8
http://itunes.apple.com/de/app/phili...501031744?mt=8
Представянето на новите модели 2013 тодина е официално заявено за 21 февруари.
Основното перспективно направление - 3D без очила.
-
-
Здравейте. Насочил съм се към 40 инчов Филипс. Кой от моделите да избера: 5537К, 5527К/12 или 5507 К. От сайта на Филипс не дават съществена разлика между тях. Могат ли да се гледат филми от USB на тях?
-
-
Благодаря за бързия отговор. Спрях се тези модели най-вече заради високата честота 400 Hz. Имам Самсунг 5 серия и при гледане на волейбол не се вижда топката при забивания. Надявам се при тези модели на Филипс това да не се става. Предполагам, че проблемът със субтитрите би трябвало да има решение.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от
kalnkam
Благодаря за бързия отговор. Спрях се тези модели най-вече заради високата честота 400 Hz. Имам Самсунг 5 серия и при гледане на волейбол не се вижда топката при забивания. Надявам се при тези модели на Филипс това да не се става. Предполагам, че проблемът със субтитрите би трябвало да има решение.
Не се подвеждай по големите стойности! Това е маркетингов трик и реално са 100 Hz.
Ако държиш да не ти маже картината, си вземи плазма или високият клас LCD.