Отговор: Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/
Цитат:
Първоначално публикувано от
dmmm
Благодаря за информацията,утре ще ходя до Техномаркета.А има ли очила в комплекта при теб колега?
Колега,
Телевизорът аз го взех с 4 броя очила в окомплетовката. Трябва да знаеш, че очилата от CINEMACITY също стават, така че ако ходиш на 3Д там, можеш да си доокомплектоваш за повече гости/приятели с бира и яки филми.
Поздрави
Здравейте,
Някой има ли идея дали това ТВ 47PFL4307H поддържа БГ субс?
Благодаря!
Мнение за 47PFL4007? Проблеми, дефекти или нещо друго, което да кажете? Ще се ползва САМО за гледане на телевизия през HDMI или някога за цифрова кабелна. Никакви приложения, нищо друго. Става ли за гледане на нормална телевизия? Предполагам е с матрица LG?
Извинявам се за дублираното мнение в две различни теми, но реших, че е удачно и в тази тема да попитам:
Дайте мнение за 42PFL6007K. Четох едно ревю, в което не бяха във възторг, въпреки, че на хартия изглежда добре. Днес го гледах в техномаркета и на съседните телевизори движението прескачаше, а при него си беше плавно. Предполагам е от честотата на дисплея. 3Д няма да гледам много. Телевизия и филми предимно. Повече от цената му в момента (1349 лв.) не бих дал за телевизор. По-добре да си гледам "железния" стар 28" Панасоник с CRT монитор. В този ценови диапазон приемам и съвети и за нещо по-добро 42". Благодаря ви предварително.
А за 47PFL4007 някой да каже?
Здравейте, трябва да купувам телевизор за тъщата и се чудя м/у тези два модела: 32PFL4308H/12 и 32PFL4258H/12.
Като цена са почти еднакви. В 4308 виждам някакво 3D, което не виждам във втория, а в 4258 има интегриран wi-fi и нещо наречено Smart TV, които не виждам в първия. Мисля, че и двете "екстри" са малко безполезни в моя случай, но ако има още някакви съществени разлики - ще съм благодарен някой да сподели - звук, матрица... Кой е по-добрият избор?
Благодаря.
- - - - - - - - - -
Появи се и втора възможност - да зарадвам тъщата с моя 8404H, а за мен да взема 5008K (и двата 32").
Ще направя ли грешка?
Цитат:
Първоначално публикувано от
patica
Появи се и втора възможност - да зарадвам тъщата с моя 8404H, а за мен да взема 5008K (и двата 32").
Ще направя ли грешка?
Всъщност грешка ще направиш ако не вземеш по големия 40 " ,че са с малка разлика в цената . Освен ако нямаш място къде да го сложиш. Иначе от към йартина за 32" едва ли ще има кой знае какв а разлика.
Имам дупка, в която да вкарам тв, даже и 37 не влиза, затова карам на 32".
Взех 5008К. Един до друг сложени новият пада по всички параметри - картина, звук... В 8404 черното е по-черно, дисплеят е матов, подреждането на канали е с "вмъкване", а не със "заместване"...
Но домашните любимци се захласнаха по 3D-то и въпросът беше решен в полза на новия, за мое голямо съжаление.
На моя 5527 нещо му се случи и му изчезна картината. Изобщо не отцепва, няма и началния надпис филипс при пускане и пясъчния часовнок, звук има. Отиде на доктор.
Здравейте, искам да попитам за един телевизор. PHILIPS 46PFL5537K/12 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
46pfl5537k-12
Мисля да го купувам. Изглежда ми обаче доста добре за да е истина. Та къде е уловката? 46 инча, 3D, FULL HD, SMART, Wi-Fi?
Главно ще се гледа спорт и HD филми сваляне от някой тракер. Благодаря.