-   Отговор: Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/   Цитат:  

Първоначално публикувано от  zlatacho  
Здравейте!
 Тъста ми си купи 32PF4308H/12. Отзад има RJ-45 мрежова връзка. Сложих  кабел, намери си рутера и изписа, че настройката на мрежата е извършена  успешно. Въпросът ми е за какво може да се ползва връзката на ТВ по  мрежата - разходих се из всички менюта на ТВ и никъде не видях следи от  браузър, DLNA, някакво приложение, в което да има заложено youtube  например. Пробвах дори да проверя за по-нова версия на софтуера на ТВ,  но не ме пусна - искаше USB или да търси през ефирното излъчване.
 Идеи?

http://www.philips.bg/c/televisions/...drp2?t=support

Цитат:  

Първоначално публикувано от  drex  
Здравейте колеги, 
 имам Philips 47PFL6158S/12, вчера проверих за ъпдейт за тв-то, оказа се че има и пуснах да се ъпдейтва през Wifi-то. Обаче доста време отне и го оставих да си го сваля. Излязох аз от стаята, не помня за какво и като се върнах телевизора изключен. Лампичката мига 2 пъти през интервал и толкоз. Жената не знае нищо, децата не го били пипали/ в което се съмнявам/. Както и да е... сега телевизора не тръгва изобщо. Форума на Филипс не работи, няма я и поддръжката затова пиша тук. Ако е спрял тока, съм еб.ти "късметлията", но по-вероятно е дацата да са го спрели но вече няма значение. Сега търся решение на проблема. Има ли някакъв шанс тоя линукс да boot-не от флашка? Свалих последните версия на фирмуера на флашка.

Никога не правете ъпдейт по Wi-Fi, заради ограниченият трафик телевизорът не зарежда както трябва и забива !!
 Имате два варианта - по кабел или флашка. Вторият е по-сигурен.

----

Съпортфорумите на филипс имат някакъв технически проблем още от 14,09.
 http://philips.freeforums.org/philip...-t61.html#p359

Миналата година бяха пуснали анкета с предложения за промени - попълних я и се надявам да изпълнят поне част от предложенията ми. Дал съм им линк към Сеткомбг
 http://www.supportforum.philips.com/....php?tag=audio

имаше и цензура...
 http://philips.freeforums.org/zensur...tliste-t9.html

ето ви форум за филипс - на немски
 http://philips.freeforums.org/index....a0e02976cf2859

-   Отговор: Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/  [QUOTE=hristoslav2;640011]Philips 4000 series 32PFL4308H/12 - Ултратънък 3D LED телевизор

Благодаря, но нямах предвид, че искам да обновя софтуера. Мислех, че затова може да са сложили мрежовата връзка. Питането ми за какво може да се ползва свързването на ТВ по LAN. В ръководството (изтеглих го от сайта) и в електронния помощник, вграден в ТВ, нищо не пише относно неговото предназначение:confused:.

-   Отговор: Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/   Цитат:  

Благодаря, но нямах предвид, че искам да обновя софтуера. Мислех, че затова може да са сложили мрежовата връзка. Питането ми за какво може да се ползва свързването на ТВ по LAN. В ръководството (изтеглих го от сайта) и в електронния помощник, вграден в ТВ, нищо не пише относно неговото предназначение:confused:. 

Вероятно за DLNA
 Gamme Philips LED 2013 - line-up - LCD Compare

MyRemote и MyRemote HD за iOS - Version 4.22
 http://itunes.apple.com/de/app/phili...426883783?mt=8
 http://itunes.apple.com/de/app/phili...501031744?mt=8

Първоначално публикувано от  hristoslav2  

И аз мислех, че може да е за това, но нито има бутон на дистанционното, с който да влезеш в менюто на медия сървъра, нито из менютата на ТВ има път до него. Може само да се видят свойствата на мрежовата карта и да се направят някои елементарни нейни настройки. Голяма мистерия ми е този вход. Рових из по-известните сайтове (включително и из хърватския), и не намерих нито едно review за този модел (без значение на диагонала).

И аз мислех, че може да е за това, но нито има бутон на дистанционното, с който да влезеш в менюто на медия сървъра, нито из менютата на ТВ има път до него. Може само да се видят свойствата на мрежовата карта и да се направят някои елементарни нейни настройки. Голяма мистерия ми е този вход. Рових из по-известните сайтове (включително и из хърватския), и не намерих нито едно review за този модел (без значение на диагонала). 

Това е най-подробната информация за модела
 http://www.lcd-compare.com/televiseu...32PFL4308H.htm

PHILIPS 32PFL4308H - 81 см (32PFL4308), технически спецификации, цени и отзиви на гости
 Шасито му е -TPM1012E , трябва да се видят съседните серии на какво шаси са и ако са на същото вероятно има възможност да се активира функцията от сервизното меню.

-   Отговор: Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/  имам някакъв леко странен проблем, гледам филм по ефирната телевизия и ми се струва, че върви по-бързо (както дават репортажите по новините или едно време имаше тв театър..)  отколкото е нормално. сигурен съм, че не ми се привижда, настройки за това май няма, какво да направя 

-   Отговор: Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/  А тази телевизия каква е - ефирна , по кабел или сателит , или може би IPTV ? Проблема може да не е в телевизора , а в качеството на излъчвания сигнал . 

Първоначално публикувано от  gggggg  
имам някакъв леко странен проблем, гледам филм по ефирната телевизия и ми се струва, че върви по-бързо (както дават репортажите по новините или едно време имаше тв театър..)  отколкото е нормално. сигурен съм, че не ми се привижда, настройки за това май няма, какво да направя 

Модела тв ? Изключи си от менюто функцията HD Natural Motion или Perfect Natural Motion - както се казва там..

| Media player in Philips lcd TVs 2013 |  | ····························· | 2908 ·················
 | 30x8 ····················
 | 3108, 3208 4208, 43x8
 45x8, 5008
 ····························
 | 60x8 7008 7108
 8008
 ·················
 |  | Video Extensions File
 | AVI • DAT • MKV • MP4 • MPEG • MPG • VOB | 3G2 • 3GP • ASF • AVI • DAT • FLV • MKV • MOV • MP4 • MPEG • MPG • VOB • WMV | 3G2  • 3GP • ASF • AVI • DIVX • ISM • M2TS • M4V • MK3D • MKV • MOV • MP4 •  MPD • MPEG • MPG • MT2 • MTS • QT • SWF • TS • VOB • WEBM • WMV • XVID |  |  | Video Formats/Containers :
 |  |  | 3GP • ASF • AVCHD • AVI • DMF • M2TS • M4V • MKV • MP4 • PS • QUICKTIME • SWF • TS • TTS • WEBM |  |  | Video Codecs Vidéo :
 | H.264 • MPEG1 • MPEG2 • MPEG4 • XVID | AVS • H.263 • H.264 • MJPEG • MPEG1 • MPEG2 • MPEG4 • MVC • VC1 • WMV3 • XVID | CONTAINS FLV • DIVX 3.11 • H.263 • H.264 • MPEG1 • MPEG2 • MPEG4 ASP • MVC • VC1 • VP8 • WINDOWS MEDIA VIDEO 9 |  |  | Video Codecs Audio:
 | DOLBY DIGITAL • DOLBY DIGITAL PLUS • MPEG AUDIO • PCM | AAC • ADPCM • DOLBY DIGITAL • DOLBY DIGITAL PLUS • HEAAC • LPCM • MPEG AUDIO • WMA | AAC • AMR • DOLBY DIGITAL • DOLBY DIGITAL PLUS • DOLBY PULSE • HE-AAC • MPEG AUDIO • OGG VORBIS • PCM • WMA • WMA PRO |  |  | Audio Extensions File
 | MP3 | AAC • ASF • M4A • MP3 • WAV • WMA | AAC • AIF • AIFF • AMR • ASF • LPCM • M3U • M4A • MP3 • MP4 • OGA • OGG • PLS • WAV • WMA |  |  | Audio Formats/Containers:
 | MP3 |  | AAC • AMR-NB • LPCM • M4A • MP3 • OGG • PLAYLISTS • WMA • WMA PRO |  |  | Audio Codecs:
 | MP3 | AAC • HEAAC • LPCM • MPEG AUDIO • WMA • WMA PRO | AAC • AMR • HE-AAC • LPCM • MPEG AUDIO • OGG VORBIS • WMA • WMA PRO |  |  | Images/Photos Extensions File:
 | BMP • JPEG • JPG | BMP • JPEG • JPG • PNG | BMP • BMS • DIB • GIF • JPEG • JPG • JPS • MPO • PNG • PNS |  |  | Images/Photos Formats:
 | BMP • JPEG | BMP • JPEG • PNG | BMP • BMS • GIF • JPEG • JPS • PNG • PNS |  |  | Subtitres File:
 | SRT • SUB | SRT • SUB | ASS • SAMI • SMI • SRT • SSA • SUB • TTML • TXT |  |  | Subtitres Formats Externes:
 |  |  | Advanced substation alpha V4+ • SAMI • SRT • SUB • Substation alpha V4 • TTML • TXT |  |  | Subtitres Formats Internes :
 |  |  | DVB • MKV/SRT • XSUB • XSUB+ |  |  

-   Отговор: Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/  Наличен е ъпдейт за 55х7- 40pfl5527k_12_fus_bul. Часовника поне видях че заби правилно и е в синхрон с ЕПГ-то. 

-   Отговор: Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/  oще 1 въпрос, значи според написаното на 1-а страница сериен номер ZH1q1302 bi трябвало да значи , че е асемблиран в Унгария с еди-кви си материали през 2-та седмица на 2013 год..? интересно ми стана, понеже моят модел се води 7-ца - тоест трябва да е произведен 2012-та ... 

Първоначално публикувано от  gggggg  
oще 1 въпрос, значи според написаното на 1-а страница сериен номер ZH1q1302 bi трябвало да значи , че е асемблиран в Унгария с еди-кви си материали през 2-та седмица на 2013 год..? интересно ми стана, понеже моят модел се води 7-ца - тоест трябва да е произведен 2012-та ... 

Годината на модела е едно, а годината на производство е друго.
 При Филипс производството на ТВ, започва през периода Април-Септември - в зависимост от серията, и завършва през Януари следващата година.

http://www.whathifi.com/review/32pfl4258t

-   Отговор: Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/  Ako можете да помогнете с още нещо - пробвах се да инсталирам медиа сервер (изтеглен от сайта на филипс) , но при инсталацията на нет фрамеворк .4 ми забива нещо Може ли да кажете други длна сервери за връзка м/у лаптоп и тв ? значи искам да ги вържа безжично , и без интернет 

-   Отговор: Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/ 
-   2 Прикачен файл(ове) Отговор: Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/  Някой може ли да ми каже защо като свържа тв-то с лаптопа през hdmi (кабела е такъв 3D HDMI PhilipsПрикачен файл 10942 ) 
 Като пусна 3Д филм , и му дам да смеси картините  излиза по този начин
 с двете линии от ляво и отдясно.По този начин се губи 3Д ефекта , а субтитрите не може да се четат !Прикачен файл 10943
 Някой имал ли е сходен проблем , и как го е решил ?

Ако пусна филм през DLNA или USB няма проблем !

-   Отговор: Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/  Лаптопа с каква версия hdmi изход е ? 1.4 ?