-   Отговор: Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/  Здравейте.Възползвах се от промоция в Метро и закупих Рhilips 42pfl6007k/12.Може ли да ми помогнете,как да му направя настройките.

- - - - - - - - - -

Още един въпрос.Как да премахна рекламната лента с иконки,която се появява в долният край на тв-то.

-   Отговор: Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/   Цитат:  

Първоначално публикувано от  burbeng  
Здравейте.Възползвах се от промоция в Метро и закупих Рhilips 42pfl6007k/12.Може ли да ми помогнете,как да му направя настройките. 

http://hdportal.eu/recenzije/wp-cont...-42PFL6007.pdf
 Philips 42PFL6007 ISFccc kalibracijske postavke powered by SpectraCal Calman | HD Portal Recenzije

-   Отговор: Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/ 
-   Отговор: Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/  Версия: V 000.150.088.000

(Date published: 2013-07-17)
 •Solution about network connection wizard starts by itself.
 •Solution about Automatic Channel Installation available -> no sound and NED1 missing. Delta network in the Netherlands.
 •Solution about new microsoft Headweb Listed Sercices-playlist(HLS) is not working on our set.
 •Solution for the 42PFL6007H/12 and 55PFL6007H/12 reboots when connected to router.
 •Solution Trick mode functionality not observed while playing apple HLS file.
 •Solution trickmodes take a long time to happen in HTML5.
 •Solution trickmodes in mediaobject do not work properly.
 •Improvement regarding Crackling/loud plopping when switching from Digital channel to Radio channel on the TelenetBox.
 •Solution regarding on screen message "Coded Program Check the CI+ module" after upgrading to 150.87sw.

-   Отговор: Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/ 
-   Отговор: Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/  Първата снимка на тази рецензия за 8008 е направо срамна с тия мръсни пръстови отпечатъци върху екрана. 

-   Отговор: Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/   Цитат:  

Първоначално публикувано от  L1892  
Първата снимка на тази рецензия за 8008 е направо срамна с тия мръсни пръстови отпечатъци върху екрана. 

Да предам ли на Дарко ? :rolleyes:  Darko Hlusicka
 От време на време ми пише и пита нещо...

-   Отговор: Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/  Ами по-добре ще е да я махне или поне да изчисти екрана, че с тия мазни отпечатъци би отблъснал всеки четящ. Телевизорът си е супер, няма нужда от допълнителни "украси" ;) 

Ами по-добре ще е да я махне или поне да изчисти екрана, че с тия мазни отпечатъци би отблъснал всеки четящ. Телевизорът си е супер, няма нужда от допълнителни "украси" ;) 

Готово - писах му и на двата имейла. :cool: все пак линкове  към ревюто има в гръцки, руски и британски форум.

-   Отговор: Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/  Здравеите и от мен ,от няколко дни съм с нов телевизор PHilips 46PFL5527/12k , досга карах с  32" LG и разбира се имам малко нужда от помощ с 
 настройките като цяло съм доволен от покупката ,но има много за четене и мисля че съм на правилното място. Изчетох част от темата но все пак да
 питам: ЕПГ ми се раминава с 3 часа а понякога дава нули -с КА модул на близу съм .Настроката на картината нещо не мога да уцеля ако може съвет
 с екстрите като Pixel Plus i ostanalite ,също и сензора дали да е вкл. малко ми е остра картината но на ХД каналите е уникална .Като цяло ми се струва
 че е малко бавен на превключване на каналите и интерфейса воъбще.И как да ключа една външна  тонколона -в банята имали аудио аут.
 За сега незнам за ъпдейт на версия трябва ли да правя и как да стане през WI -FI или кабел.
 Това е за сега колеги ще се радвам да науча инфо от форума ,Поздрави.

Чудесно, благодаря! 

:rolleyes: сега погледни наново снимката
  Цитат:   
 Bok Hristoslav,

Puno ti hvala na napomeni, stalno sam si  ponavljao da moram tu sliku zamijeniti jer se otisci baš jako vide i na  kraju sam očistio TV, snimio video recenziju, a ta je slika ostala.  Pogledaj sada recenziju, promijenio sam mu!.

P.S. Sada isprobavam novi Firmware koji donosi DTS podršku, ako su i ubrzali sučelje onda ću mu promijeniti ocjenu u Gold Class.

P.S. Hvala na linku :).

Lp,
 Darko

Цитат:  

Първоначално публикувано от  geolav  
Здравеите и от мен ,от няколко дни съм с нов  телевизор PHilips 46PFL5527/12k , досга карах с  32" LG и разбира се  имам малко нужда от помощ с 
 1.питам: ЕПГ ми се раминава с 3 часа а понякога дава нули -с КА модул на  близу съм .
 2. също и сензора дали да е вкл.
 3. За сега незнам за ъпдейт на версия трябва ли да правя и как да стане през WI -FI или кабел.
 Това е за сега колеги ще се радвам да науча инфо от форума ,Поздрави.

Честито :Drinks:
 1. Виж си настройката за часова зона и задай GMT+3 /не помня дали имаше такава възможност/
 2. Изключи сензора.
 3. Ъпдейта през кабел.

Първоначално публикувано от  hristoslav2  
:rolleyes: сега погледни наново снимката.. 

Е, така вече изглежда далеч по-добре!