-
Отговор: Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/
Здравейте.Възползвах се от промоция в Метро и закупих Рhilips 42pfl6007k/12.Може ли да ми помогнете,как да му направя настройките.
- - - - - - - - - -
Още един въпрос.Как да премахна рекламната лента с иконки,която се появява в долният край на тв-то.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от
burbeng
Здравейте.Възползвах се от промоция в Метро и закупих Рhilips 42pfl6007k/12.Може ли да ми помогнете,как да му направя настройките.
http://hdportal.eu/recenzije/wp-cont...-42PFL6007.pdf
Philips 42PFL6007 ISFccc kalibracijske postavke powered by SpectraCal Calman | HD Portal Recenzije
-
-
Версия: V 000.150.088.000
(Date published: 2013-07-17)
•Solution about network connection wizard starts by itself.
•Solution about Automatic Channel Installation available -> no sound and NED1 missing. Delta network in the Netherlands.
•Solution about new microsoft Headweb Listed Sercices-playlist(HLS) is not working on our set.
•Solution for the 42PFL6007H/12 and 55PFL6007H/12 reboots when connected to router.
•Solution Trick mode functionality not observed while playing apple HLS file.
•Solution trickmodes take a long time to happen in HTML5.
•Solution trickmodes in mediaobject do not work properly.
•Improvement regarding Crackling/loud plopping when switching from Digital channel to Radio channel on the TelenetBox.
•Solution regarding on screen message "Coded Program Check the CI+ module" after upgrading to 150.87sw.
-
-
-
Първата снимка на тази рецензия за 8008 е направо срамна с тия мръсни пръстови отпечатъци върху екрана.
-
Цитат:
L1892
Първата снимка на тази рецензия за 8008 е направо срамна с тия мръсни пръстови отпечатъци върху екрана.
Да предам ли на Дарко ? :rolleyes: Darko Hlusicka
От време на време ми пише и пита нещо...
-
Ами по-добре ще е да я махне или поне да изчисти екрана, че с тия мазни отпечатъци би отблъснал всеки четящ. Телевизорът си е супер, няма нужда от допълнителни "украси" ;)
-
Цитат:
L1892
Ами по-добре ще е да я махне или поне да изчисти екрана, че с тия мазни отпечатъци би отблъснал всеки четящ. Телевизорът си е супер, няма нужда от допълнителни "украси" ;)
Готово - писах му и на двата имейла. :cool: все пак линкове към ревюто има в гръцки, руски и британски форум.
-
-
Здравеите и от мен ,от няколко дни съм с нов телевизор PHilips 46PFL5527/12k , досга карах с 32" LG и разбира се имам малко нужда от помощ с
настройките като цяло съм доволен от покупката ,но има много за четене и мисля че съм на правилното място. Изчетох част от темата но все пак да
питам: ЕПГ ми се раминава с 3 часа а понякога дава нули -с КА модул на близу съм .Настроката на картината нещо не мога да уцеля ако може съвет
с екстрите като Pixel Plus i ostanalite ,също и сензора дали да е вкл. малко ми е остра картината но на ХД каналите е уникална .Като цяло ми се струва
че е малко бавен на превключване на каналите и интерфейса воъбще.И как да ключа една външна тонколона -в банята имали аудио аут.
За сега незнам за ъпдейт на версия трябва ли да правя и как да стане през WI -FI или кабел.
Това е за сега колеги ще се радвам да науча инфо от форума ,Поздрави.
-
Цитат:
L1892
Чудесно, благодаря!
:rolleyes: сега погледни наново снимката
Цитат:
Bok Hristoslav,
Puno ti hvala na napomeni, stalno sam si ponavljao da moram tu sliku zamijeniti jer se otisci baš jako vide i na kraju sam očistio TV, snimio video recenziju, a ta je slika ostala. Pogledaj sada recenziju, promijenio sam mu!.
P.S. Sada isprobavam novi Firmware koji donosi DTS podršku, ako su i ubrzali sučelje onda ću mu promijeniti ocjenu u Gold Class.
P.S. Hvala na linku :).
Lp,
Darko
Цитат:
geolav
Здравеите и от мен ,от няколко дни съм с нов телевизор PHilips 46PFL5527/12k , досга карах с 32" LG и разбира се имам малко нужда от помощ с
1.питам: ЕПГ ми се раминава с 3 часа а понякога дава нули -с КА модул на близу съм .
2. също и сензора дали да е вкл.
3. За сега незнам за ъпдейт на версия трябва ли да правя и как да стане през WI -FI или кабел.
Това е за сега колеги ще се радвам да науча инфо от форума ,Поздрави.
Честито :Drinks:
1. Виж си настройката за часова зона и задай GMT+3 /не помня дали имаше такава възможност/
2. Изключи сензора.
3. Ъпдейта през кабел.
-
Цитат:
hristoslav2
:rolleyes: сега погледни наново снимката..
Е, така вече изглежда далеч по-добре!
-