-   Отговор: Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/  Здравейте на всички. Имам следният проблем с Philips model 40PFL5606H/58: Понеже се използва като монитор ако няма активно движение по екрана след 3-4 часа ТВ-то преминава в stand-by режим. Има ли начин да се изключи тази функция (ТВ-то да е постоянно включено та дори и да има статично изображение на екрана). Предполагам е някъде в сервизното меню, защото в потребителското не открих никъде такава опция. Също така не успях да намеря описания от мен проблем по горе или в описанията на първите страници.
 Ако някой има решение, ще съм благодарен да сподели.

-   Отговор: Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/  Поне на 55Х7 в настройките има автоматично изключване - "да-не" 

-   Отговор: Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/ 
-   Отговор: Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/ 
-   Отговор: Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/  здравейте, отскоро имам проблем с дистанционното на моя 32pfl7404h12 - конкретно значи преди хващаше независимо накъде го насоча в стаята и то с лекота, а отскоро с трудност превключва дори насочено директно към ТВ-то(смених батериите с чисто нови, не е от тях проблема). При ползването на бутона за канал нагоре понякога не превключва от първия път, друг път пък прескача по два канала едновременно, затруднено е ползването и на други бутони - някакви идеи какво му е станало? Не е заливано с течности или пък изпускано отвисоко, поддържано е в добро състояние... 

-   Отговор: Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/  Пробва ли да го отвориш и почистиш ? - конкретно платката (контактните писти) и гумената подложка с бутоните. 

-   Отговор: Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/  не не съм, не смея да не прецакам нещо - с какво да го почистя? 

-   Отговор: Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/  С влажна кърпа - може и с препарат за стъкло. 

-   Отговор: Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/  почистих го с малко тампонче напоено със спирт - като го отворих гумата и платката са беше овлажнила с някаква лепкава смрад, незнайно появила се откъде...след почистването вече работи с лекота, единствено обхвата не се оправи - пак трябва да го насочвам към ТВ, а едно време ловеше независимо накъде е насочено в стаята. 

-   Отговор: Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/  Тази лепкава течност е от състава на материята за бутоните. От остаряването на материала е. Това е необратим процес и ще се случва често. 

-   Отговор: Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/  Добре де, значи съм си харесал 2 модела на филипс от миналата година -55пфл5507к и 55пфл6007к , ама като гледам ги няма никъде вече и не се предлагат. Някой може ли да сподели нещо ? мерси предварително 

-   Отговор: Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/   Цитат:  

Първоначално публикувано от  gggggg  
Добре де, значи съм си харесал 2 модела на филипс от миналата година -55пфл5507к и 55пфл6007к , ама като гледам ги няма никъде вече и не се предлагат. Някой може ли да сподели нещо ? мерси предварително 

Защо? нали вече ги няма налични...
 На две различни шасита са, като и двата не подържат DTS , а субтитрите трябва да се конвертират предварително.
 5507к - S PVA панел
 6007к - S IPS панел

-   Отговор: Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/   Цитат:  

Първоначално публикувано от  hristoslav2  
Защо? нали вече ги няма налични... На две различни шасита са, като и двата не подържат DTS , а субтитрите трябва да се конвертират предварително. 5507к - S PVA панел 6007к - S IPS панел 

Явно не се изразих правилно...исках да знам дали евентуално все още някъде ги има и се предлагат

Първоначално публикувано от  gggggg  
Явно не се изразих правилно...исках да знам дали евентуално все още някъде ги има и се предлагат 

Philips 55PFL6007K/12 - LЕD телевизор - Техника.БГ - Изгодна черна и бяла техника
 Телевизори | Philips | 55PFL6007K/12 - webtechbg.com

-   Отговор: Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/  philips 42pfl6007k/12  чете бг.суб без проблем,само трябва да са  в формат SRT. Телевизора го има в техномаркет -пловдив на 1099лв.не знам защо го няма в саита.