-
Отговор: Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/
3D Ефекта се губи след като изгледаш 2-3 филма. В смисъл, привикваш към ефекта и не ти прави впечетление както първия път когато гледаш 3D. На мен вече и на киното не ми е толкова интересно 3D-то ;) Но от телевизора бях приятно изненадан как възпроизвежда 3D. Ако ще пускаш от ЛапТоп-а 3D филми към телевизора, препоръчвам да използваш DLNA ;)
-
Цитат:
Първоначално публикувано от
logic
Всичко може да е . Нека си остане в Щатите - там нямат ли си " специалисти" ?
Ами има вероятно но тук е много скъпо :081: да си позволиш ремонт излиза малко по евтино от нов телевизор. Ще изпреваря следващия въпрос , нямам пари за нов телевизор понеже съм от скоро тука и още не съм си стъпил на краката а телевизора аз ще го ползвам. Идеята ми е дали с някакво обновяване на софтуера може да се оправи???? И евентуално как става това на този модел???
-
w902
Шума най-вероятно идва от захранването(дроселите) на подсветката. Модела е от 2006 година
Фирмуера няма да ти оправи проблема.
42TA648BX/37 Philips LCD TV 42TA648BX 42" Full HD 1080p - Philips Support
-
Цитат:
hristoslav2
Благодаря ти за отзива...
Да това е телевизора но шума не е от захранването не е като брум а все едно на старите телевизори като му махнеш антената и усилил звука само шум много силен докато не го изключа и пак го включа от дистанционното...
Явно ще го ресвам докато не си купа нов но кога ли ще е това:confused:
-
Колега , има доста прилични схеми на изплащане , ако наистина го искаш . Начини има . И защо да се ограничаваш , живота си тече бързо , нека си доставяме удоволствия , но не с цената на лишения .
-
Цитат:
w902
Благодаря ти за отзива...
Да това е телевизора но шума не е от захранването не е като брум а все едно на старите телевизори като му махнеш антената и усилил звука само шум много силен докато не го изключа и пак го включа от дистанционното...
Явно ще го ресвам докато не си купа нов но кога ли ще е това:confused:
Интересно...но нищо не пречи да го ъпдейтнеш.
-
О да със сигурност но първо трябва да намеря упътване как се извършва тази процедура :)
-
Цитат:
w902
О да със сигурност но първо трябва да намеря упътване как се извършва тази процедура :)
Download - 42TA648BX/37
-
Благодаря ти за линковете и съветите!
Ефекта след обновяването на софтуера е нулев. Продължава да го прави това от време на време явно проблема е другаде. То и без това аз телевизия не гледам много при първа възможност ще го сменя....
-
Здравейте! Телевизора е 32pfl4508h/12. При пускането му се чува говор от някакъв друг канал и след това се включва канала на който е оставен? Преинсталирах софтуера, но проблема остава. Отначало беше на автоматично актуализиране на каналите и всеки път при пускане изписва, че има нова актуализация. Пускам актуализирането и не намира никакви нови канали. Не трябва ли сам да си актуализира каналите?
-
Здравейте,
от няколко дни съм "горд" собственик на Philips 42PFL7008K 3D. Прегледах FAQ частта, преди да пиша.
Имам няколко проблема, които за момента не мога да оправя.
1. Изключих Pixel Precise 3D-> Perfect Natural Motion, но въпреки това, когато пусна филм от USB HDD или по мрежата през PS3 Media Server - картината стои не като игрален филм, а прекалено жива - като документален репортаж.
2. Ползвам Тeлевизия на Мегалан/Мтел (но със стария STB, защото новия много го плюят). На HD каналите картината трепти леко нагоре-надолу. В другата стая имам 40'' Sony със същото STB и няма проблем.
Ще се радвам, ако някой помогне с решение.
-
Да не би да са активирани по дефолт в вграденият плейър? Ако е така ги изключи.
Това с трептенето не ми е много ясно...нещо в сигнала - дефектен кабел или някаква настройка в сет-топ-бокса (например неподдържана от тв резолюция).
Пробвай го как се държи на цифрова ефирна .
-
Здравейте,
Моля за съдействие. Закупих си следния телевизор: 32PFL3188H/12 , но при опит да стартирам субтитрите през USB ми излизат на маймуница...моля за съдействие има ли начин да отстраня този проблем...в ръководството пише , че телевизора поддържа БГ субтитри.
Предварително благодаря.
-
-
Здравейте,
закупих си следния телевизор 32PFL3188H/12, но за съжаление не успявам да подкарам субтитрите на филми възпроизведени от USB...може ли някакъв съвет да дадете...в сервизната книжка пише , че поддържа БГ субтитри с разширение .srt... Вси1ко ще е от полза...Реално излизат субтитри но са на маймуница опитах да ги запазя като UNICODE и др. опции, но без успех...Моля дайте някой съвет. Предварително благодаря
- - - - - - - - - -
hristoslav2 Много благодаря за бързия отговор, но не мога да разбера реално, кой вариант се отнася за моя телевизор...до колкото разбирам моя е от серия 3 32PFL3188H/12
т.е не би трябвало да имам проблем ли? Моля те дай ми по-подробен отговор.Предварително ти благодаря