Да попитам дали някой случайно след ъпдейт на фърмуера да е имал проблеми с показването на кирилски субтитри ?
Да попитам дали някой случайно след ъпдейт на фърмуера да е имал проблеми с показването на кирилски субтитри ?
Този пост е редактиран от Vladimir3177; 19-01-15 в 18:03.
това виждам в упътването за 6309: Screenshot by Lightshot , цял екран е автозапълването.
Това с автоформат на картината и при мене го има на Philips PFS6609, Стария ми 40pfl5507k се справя перфектно и си има нужната настройка. Тоя иам едни ръчни разпъвания, едни автомати , ала бала. ПОчва едо движенеи нагоре надолу на картината, разпъва, свива..Ужас. ПОнеже повечето са ми 16:9 и HD и съм го оставил на 1:1, обаче SD каналите са 4:3 и е кофти..
Я споделете какви са тея проблеми със новите фирмуери - да не ъпдейтвам значи..Субтитри от ТВ каналите или при възпроизвеждане на фiлм от USB?
Не можах да намеря нещо близо по въпроса ми в раздела за телевизия и затова пиша тук с молба, ако някой се е сблъсквал с подобен проблем - да помогне. С модул на кабеларката на PFL8008 всички радио канали и тв каналите само на 442 MHz при превключване се появяват за секунда, след това надпис: "няма програма". Силата/качеството са 98/100. Сменях държавите - не се оправя. Същото е на 7605. На един 22 инчов 3507, който въобще не броя за телевизор, няма такъв проблем. От оператора нищо не можаха да кажат. Та ако имате идея - моля помагайте.
Пробвах Германия, Финландия и някои бивши съветски - няма разлика. Преди половин час от съпорта на Филипс ми обясниха, че картата в модула трябва да е CONAX със задължителен стикер CI+. Само че в модула няма карта. Утре пак ще ходя до кабелната да видим какво ще кажат. Нямаше да се пъна толкова, ако не липсваха шест от най-добрите филмови канали.
Ето точно затова пиша и питам, ябсолютно същато. Като започне едно разпъване на картината и една игра с дистанционното. Липсва и според мен е нужно да си има добре познатия ни автофармат. А за субтитрите, не от ТВ а от USB устройство. Вчера обнових фърмуера и днес кирилски субтитри никак не излизат.
Ами давайте да правим даун-грейд, ама като нямам стария фърмуер кво да правя.... Тея са значи такива скапаняци. Повече нищо няма да си купя от тая фирма. Дано фалират час по-скоро, та по-малко хора да си имат проблеми с тях![]()
Аз проблеми със субтитрите имам още отдавна, като реша да гледам филм през флашка буквите вървят до средата му някъде и след това внезапно изчезват без никакъв шанс да ги подкарам отново. Бъг ли има, какво е, незнам, но проблемът седи от поне няколко месеца и никакъв ъпдейт не го оправя. От този месец все още няма ъпдейт за моя модел.
Този пост е редактиран от Момчил Стоянов; 21-01-15 в 02:01.