Здравейте от известно време имам следния проблем с телевизора в къщи Филипс модел 40pfl4308h/12 : Понякога телевизора не иска да се включи. Натискам копчето на дистанционното , червената му лампичка премигва , но остава черен екрана. Същото прави и при опит за стартиране чрез инфрареда на смартфон. Оправя се проблема като го изключа и включа на ново в контакта. На какво може да се дължи това?Има инсталиран предпоследния ъпдейт от сайта на Филипс . Текущия софтуер е : TPM1012E_003.003.000.001, PQ верссия Flash PQV0.30 2013/07/30 , AQ версия AQV1.08 130521. Видях в сайта че има и последна версия от 09 2014г. но какво ли не пробвах , качвах я многократно на флашка , въобще не разпознава телевизора файла. Телевизора Не е смарт , такаче по друг начин не мога да го актуализирам. Проблема го забелязах се получава от 1-2 месеца насам , не мисля че е причината в последната актуализация , защото тя е от доста отдавнанаправена!
Моля за помощ ,на гости съм на семейството и съм до утре(неделя ) тук. Искам да им помогна ако това е възможно докато съм тук!