Ако беше взел 55, щеше да съжаляваш, че не си взел 60 .... Всички минаваме по този път и вечно съжаляваме за размера
Ако беше взел 55, щеше да съжаляваш, че не си взел 60 .... Всички минаваме по този път и вечно съжаляваме за размера
Здравейте на всички! Преди време, благодарение на съветите Ви, закупих два телевизора panasonic (50 и 55 инча), от които съм много доволен.
Сега съм харесал телевизор PHILIPS 65PUS6121 Ultra HD LED, на който ще се гледатат HD канали, филми от компютър и клипчета от you tube през smart функцията на TV.
B магазина съм го харесал като картина, но нямах възможност да изпробвам smart функцията.
Очаквам вашите съвети, мнения, коментари и препоръки.
Благодаря Ви предварително!
Имай в предвид ,че малко е бавен андроида на Филипсите.Понапъни се ако можеш и си вземи поне 7 серия.Дискутирано е много за сериите.
Този пост е редактиран от Proikov; 03-12-16 в 20:44.
Не знам какво имаш предвид "бавен". С моя ТВ от подписа, нямам никакви проблеми със забавяния. Твоя телевизор е модел от 2015та година и е с друг чипсет който може би е по-бавен от тазгодишният MTK.
Този пост е редактиран от stenly; 05-12-16 в 09:24.
От няколко дни ползвам 49pus6501 като влазя в коди и от там информация за системата ми показва че екрана е 1080 60hz?
stenly ти си сподобен модел можеш ли да кажеш при теб какво излиза?
GUI-то на Коди е 1080p. Не съм сигурен дали и UHD филмите не ги плейва на 1080p (макар, че ги покзвам, че са 4К) а ТВ-то да ги ъпскейлва. Във форумите има разнородна информация по случая.
С какво да гледаме 4к филм, имам 2-3 филма. Вградения плеър дали може да му се уголемят субтитрите.
Аз през Коди си ги гледам. На мен ми изглежда като да ги пуска в 4К резолюция. Вграденият плеър не го харесах още първият път в който се опитах да гледам няколко клипа 4К HDR. Единствено Коди ги плейва без грижи.
VLC-то не иска да "види" NAS-a ми ...за това и отпадна от листата с предпочитаните плеъри.
Аз ползвам предимно Mx player,тъпото е че не вади DTS звук...в смисъл че,кодека му разчита DTS-a ,но към ресивера подава само стерео...иначе с kodi няма никакъв проблем с DTS,но пък понякога насича картината на 4К филми...така че няма пълно щастие.. VLC чете всичко но пак звука е само стерео...при Archos е същата работа...вградения чете 4К с DTS звук,но пък субтитрите са му смотани и го отсвирих още в началото..има и други плеяри....но не ми се занимава да експериментирам с тях..
Към притежателите на 49PUS6501/12 въпрос: в 4те ъгли на телевизора ми се тъмнее нещо, като мръсно. Това ми се вижда само в ъглите. Телевизора е на един ден и съм на цифрова от Близу. Някакви идеи и съвети какво да правя ? Имам ли опция да го сменя или върна направо ?
От 7 до 14 дни в зависимост от къде си го взел!..Успех!!!