Ако можеш да си намреиш дистанционно за моделите от 6501 нагоре. На долната страна на дистанционното е клавиатура. Много е удобно.
Ако можеш да си намреиш дистанционно за моделите от 6501 нагоре. На долната страна на дистанционното е клавиатура. Много е удобно.
Аз съм със същия модел и пак не е съместимо с хбо го. Слагам една с тъчпад и върви. А и това, че трябва да спирам кабелния интернет и да пускам wi-fi също не ми харесва. Трябва да си оправят приложението hbo go.
Взех си безгична клавиатура. Logitech, работи с нея, но HBO GO забива често. Кога ще направят съвместимо приложение, някой има ли идея?
Голяма греда :D
Иска обновяване на самия пакет, но нещо не мога да се справя с това. Идеи?
Поздрави,
~KRD~
От няколко дена направиха редизайн на приложението. На моя телевизор, всеки път като пусна HBO GO и казва, че иска да се обнови (въпреки, че е up to date) и веднага след това тръгва. Честно казано новият дизайн е доста по-скучен и тежък. Предполагам, че при Andorid е нещо подобно (при iOS също новият дизайн изглежда по-тежък).
А коя е последната версия която имаш?
Поздрави,
~KRD~
Успях да подкарам до някъде това чудо... Но качеството на стрийма не става много добро. Остава си на малката размимта резолюция сякаш. При теб така ли е?
Поздрави,
~KRD~
Никакви грижи с качеството. Старата версия на софтуера първо пускаше филмите с лошо качество и след 20тина секунди го вдигаше на HD. При новата версия си тръгва веднага в "пълният си блясък". Може да е заради различната ОС и Самсунг да са "помогнали" на HBO приложението да работи по-мазно на Tizen OS.
Благодаря! Ще продължавам да експериментирам значи
Здравейте,
Някой да има случайно последна работеща версия?
Благодаря!
https://play.google.com/store/apps/d...m.hbo.go&hl=bg
Актуализирано 24 октомври 2018 г.
Размер 45M
Инсталирания 100 000+
Текуща версия 18.0.0.128
https://www.apkmirror.com/apk/home-b...0-128-release/
Това приложение не е за нашите географски ширини и няма да работи, дори и да бъде инсталирано ръчно.
Приложението баца по същия начин както и на андроидските сонита. Само трябва да свикнете менюто да ви е на 90 градуса настрани... Щото, разбираш ли, ползваме телефонна версия, където екрана не е 16:9, а 9:16. Иначе пуснеш ли филм се изправя