Първоначално публикувано от
UserBG1234 Здравейте, днес ми се случи нещо странно, след като ми изгоря предпазител на таблото и телевизора остана без захранване и в последствие възстановяване на захранването (тв-то е защитен от късо). Сега като искам да вляза в youtube, ми се отваря youtube, но не мога да вляза в профила си.
Ето какво се случва: Вариант:
1.Понеже не съм в youtube-профила си (аз не съм излизал по никакъв начин, случи се след като изгоря предпазителя) ми излиза меню Начало и настройки. В настройки има вход, обаче като го избера ми дава : При влизането в профила ви възникна грешка. И до тук.
2.Изчистих кеша на youtube и няма разлика
3.През телефона мога да пускам клипове към телевизора...как става това като не съм в профила си...
4.Изчистих ъпдейтите на youtube и пак няма разлика , само меню настройки се измести най-отдолу
П.п.1 Забелях, че след опит да вляза от настройки/вход и последващ неуспех, ако искам да повторя това действие не мога защото опцията вход изчезва...
П.п.2 От последния ъпдейт на тв-то, като гледам нещо в youtube и после изляза от youtube , видеото остава активно (един вид като шорт кът) обаче ако го пусна от тази плочка в менюто ми дава проблем при възпроизвеждането и подаване на сигнал или ОК. Пробвах и изключване на вт-то от контакта но без ефект. Някой с такъв проблем и евентуално решение ?
И още нещо защо в този сайт текста така се сбива ? Опитвам се да го напиша по четливо с разстояния и през ред на места, но...не става.