Резултати от 1 до 4 от общо 4

Проблем с Youtube

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2016
    Живее в
    BG
    Мнения
    43
    #1

    Unhappy Проблем с Youtube

    Здравейте, днес ми се случи нещо странно, след като ми изгоря предпазител на таблото и телевизора остана без захранване и в последствие възстановяване на захранването (тв-то е защитен от късо). Сега като искам да вляза в youtube, ми се отваря youtube, но не мога да вляза в профила си. Ето какво се случва: Вариант: 1.Понеже не съм в youtube-профила си (аз не съм излизал по никакъв начин, случи се след като изгоря предпазителя) ми излиза меню Начало и настройки. В настройки има вход, обаче като го изберя ми дава : При влизането в профила ви възникна грешка. И до тук. 2.Изчистих кеша на youtube и няма разлика 3.През телефона мога да пускам клипове към телевизора...как става това като не съм в профила си... 4.Изчистих ъпдейтите на youtube и пак няма разлика , само меню настройки се измести най-отдолу П.п.1 Забелях, че след опит да вляза от настройки/вход и последващ неуспех, ако искам да повторя това дейстивие не мога защото опцията вход изчезва... П.п.2 От последния ъпдейт на тв-то, като гледам нещо в youtube и после изляза от youtube , видеото остава активно (един вид като шорт кът) обаче ако го пусна от тази плочка в менюто ми дава проблем при възпроизвеждането и подаване на синал или ОК. Пробвах и изключване на вт-то от контакта но без ефект. Някой с такъв проблем и енвентуално решение ? И още нещо защо в този сайт текста така се сбива ? Опитвам се да го напиша по четливо с разстояния и през ред на места, но...не става.

  2.  
     
  3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна
    Мнения
    41,421
    #2

    Отговор: Проблем с Youtube

    Цитат Първоначално публикувано от UserBG1234 Виж публикацията
    Здравейте, днес ми се случи нещо странно, след като ми изгоря предпазител на таблото и телевизора остана без захранване и в последствие възстановяване на захранването (тв-то е защитен от късо). Сега като искам да вляза в youtube, ми се отваря youtube, но не мога да вляза в профила си.
    Ето какво се случва: Вариант:
    1.Понеже не съм в youtube-профила си (аз не съм излизал по никакъв начин, случи се след като изгоря предпазителя) ми излиза меню Начало и настройки. В настройки има вход, обаче като го избера ми дава : При влизането в профила ви възникна грешка. И до тук.

    2.Изчистих кеша на youtube и няма разлика

    3.През телефона мога да пускам клипове към телевизора...как става това като не съм в профила си...

    4.Изчистих ъпдейтите на youtube и пак няма разлика , само меню настройки се измести най-отдолу

    П.п.1 Забелях, че след опит да вляза от настройки/вход и последващ неуспех, ако искам да повторя това действие не мога защото опцията вход изчезва...

    П.п.2 От последния ъпдейт на тв-то, като гледам нещо в youtube и после изляза от youtube , видеото остава активно (един вид като шорт кът) обаче ако го пусна от тази плочка в менюто ми дава проблем при възпроизвеждането и подаване на сигнал или ОК. Пробвах и изключване на вт-то от контакта но без ефект. Някой с такъв проблем и евентуално решение ?

    И още нещо защо в този сайт текста така се сбива ? Опитвам се да го напиша по четливо с разстояния и през ред на места, но...не става.
    Пробва ли от PC-то да влезеш в ютуб профила си?
    Връщане на заводските настройки и опит наново да влезеш в профила си..

  4. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2016
    Живее в
    BG
    Мнения
    43
    #3

    Отговор: Проблем с Youtube

    От компютъра и от телефона няма проблем да вляза в профила си. До сега си играх и успях най-после. Стана като влязох в G-Play и там ми пойска парола(защо незнам , не съм излизал) и после, като отворих ю-туб вече си бях в профила. Но на какво се дължи този проблем...а и не помня да съм влизал така преди. Беше си чрез вход, а и защо изчезва след един опит...или андройда за тв-та е все още много бъгав или незнам.

  5. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2016
    Мнения
    13
    #4

    Отговор: Проблем с Youtube

    Спокойно, и мен често ме изхвърля от профила ми без никаква видима причина. По-странното е, че youtube много често показва, че няма достъп до wi-fi мрежата, въпреки че примерно google play си работи, както и другите интернет функции. Трябва да влизам в менюто и да спирам/пускам интернета, за да се оправи. Абе изобщо голям автогол с тия филипси!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

  1. Проблем с качеството от Youtube
    От Stefan Troplev във форум Sony телевизори
    Отговори: 1
    Последно: 14-08-15, 17:29
  2. Проблем с Youtube (smart tv)
    От Blue_Hulk във форум Телевизори
    Отговори: 0
    Последно: 13-01-15, 12:16
  3. LG 42LM620S и проблем с youtube
    От adobe във форум LG телевизори
    Отговори: 19
    Последно: 23-04-14, 23:21
  4. Toshiba youtube app проблем!
    От ichigoxt във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1
    Последно: 10-12-12, 11:44
  5. Проблем с youtube.com
    От valentin1000 във форум Общ - софтуер
    Отговори: 1
    Последно: 23-02-12, 19:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе