Здравейте!
Модела на телевизора ми е samsung f6400 и понеже забелязах, че е изчезнала темата за телевизори samsung 2014, реших да създам направо нова тема.
Значи проблемът е следният:
Влизам в youtube на телевизора и пускам някои клип... зарежда нормално всичко както трябва и минават известни минути време, когато изведнъж започва да буферира безкрайно и накрая изписва грешка (грешка при възпроизвеждането-Възникна грешка. Моля, опитайте отново по-късно.)
Опитвам да пускам същия/друг клип и отново веднага изкарва същата грешка.
Изчаках известно време около 10-15 минути и опитах да пусна отново някакъв клип... този път се получи, обаче качеството е ужасно.
Решението е да затворя youtube и да го стартирам наново и така отначало всичко е добре, докато пак не започнат същите проблеми.
Освен това друг странен проблем е, че когато опитвам да превъртам клипа напред, естествено буферира, но буферира безкрайно докато не изкарва онази грешка.
Опитах с рестартиране на рутера, но няма файда. Опитах също и с директен кабел и нямаше особена разлика освен, че клиповете се стартираха малко по-бързо отколкото с wifi връзка. Опитах да деинсталирам youtube от приложенията и да го инсталирам наново. Ефекта беше - по-бързо стартиране на самото приложение и първоначално всичко беше изненадващо добре докато не измина известно време и пак започнаха същите проблеми.
Опитах да ъпгрейдна софтуера на телевизора до последната версия като свалих фирмуера версия ВЕРСИЯ : 2103.4 и от флашката обнових телевизора, но ефект нямаше никакъв тоест всичко беше като преди.
Кажете ми какъв е този странен проблем с приложенията на smart tv и дали може да се оправи изобщо?
Дано ми помогнете!

п.п. в първите месеци когато купих телевизора през април месец миналата година всичко беше тип-топ. Дори браузъра беше отличен, а сега хич не става, както и други приложения и разбира се youtube.