Здравейте, моля за помощ, тъй като след инсталация на цифрови канали от доставчика излизат в странен ред. Как мога да ги разместя в реда, който искам да бъдат? Има ли възможност да ги копирам на USB и подредя в желания вид през лаптоп?
Здравейте, моля за помощ, тъй като след инсталация на цифрови канали от доставчика излизат в странен ред. Как мога да ги разместя в реда, който искам да бъдат? Има ли възможност да ги копирам на USB и подредя в желания вид през лаптоп?
Mоже и има възможност , но се иска да се отдели и малко време и да се прочете това -онова .
Примерно - https://forum.setcombg.com/philips-%...%82%D0%B5.html
- - - - - - - - - -
Реда не е странен , оператора така си ги пуска , а който иска си ги подрежда като любими или както си реши !
Здравей, civica. А можеш ли да ми кажеш от къде мога да сваля Philips Channel Editor? Вече изчетох вариантите в линка, който си ми пратила и честно казано предпочитам да го направя през редактора, само че не мога да намеря читав линк за сваляне
Благодаря. Инсталирах редактора, но сега имам друг проблем. Копирах списъка с каналите, отворих софтуера и се опитах да отворя списъка, но ми дава Path not found. Какъв може да е проблема?
Да поясня, преди да копирам списъка, форматирах флашката както си е по инструция
Този пост е редактиран от koseva; 11-03-17 в 13:04.
Пробвай няколко пъти . Флашката е чиста , няма друго на нея ?
Този пост е редактиран от civica; 11-03-17 в 13:36.
Пробвах поне 5-6 пъти, но не става. Флашката е чиста и предварително форматирана.