Здравейте, колеги. Телевизора е модел 40 PFL 8606K. Проблемът е следния: Включвам го тръгва изписва надписа Филпис чисто у хубаво както си е след това показва че няма сигнал от съответния канал и след 10-тина секунди следва размазване на картината и така след всяко изключване и включване. След като го отворих има доста платки ...не като другите дъно и захранване. От платката на която се намира тунера и другите входове излиза кабле който съм обозначил с 1 , и влиза в друга платка от нея кабела който съм обозначил с 2 влиза в трета платка и от нея излиза 2 лентови кабела за екрана (единя е за половината екран другия за другия поне като ги изключвам един по един така чезне картината). КАто извадя от втората платка кабел номер едно който идва от платката с входовете картината изчезва веднага. Закачам го и вадя изхода от нея кабел номер 2 ....размазаната картина за 10-15 секунди изчезне последователно като избледнява екрана до черно . След това пак включвам кабел номер 2 и картината тръгва както трябва менюта екранни и прочие , но ова продължава максумум 5-10 секунди и почва да се размазва на черти последователно докато не вземе целия екран ...и така когато изключа и включа кабел номер 2 всичко се оправя за 10 секунди .. Кабел номер 2 е бил като гледам леко прищипан, но според мен работи защото при пипането му нищо не се променя и при всяко негово включване тръгва картината и след това се размазва. Мисля си, че проблема е в платката номер 3- малката в която влиза лентов кабел номер 2 и излизат 2 лентови за екрана , тя се явява последна преди екрана и след като и подал сигнал от клабел номер 2 работи ТВ за 10 секунди и размаже. Какво мислите ? мисля че не е самия дисплей .....??? ако може някой да помогне с мнение да се обединим дали е малката платка номер 3 за смяна . благодаря на всички предварително отзовали се.