Каквото има се избира с цветните бутони за телетекста .
Каквото има се избира с цветните бутони за телетекста .
Имам няколко проблема с това приложение. Първо при опит за излизане с back бутона ми дава изход от профила и при следващо натискане за избор на декодер 1 или 2 (все неактивни опции). Втория "проблем" са каналите за възрастни, не мога да въведа паролата, натискам цифрите и нищо не се случва. Преди бачкаше, но след ъпдейта на телевизора спря. Иначе качеството на каналите е доста добро и вървят гладко
Sent from my HMA-L29 using Tapatalk
Деинсталирай и инсталирай на ново приложението, като междувременно може да изчистиш и кеша - би трябвало да се оправи.
Пробвах с чистене на кеш и данни, деинсталиране и нищо не помогна. На стария самсунг беше ОК, но там пък забиваше след 30 мин
Абе колеги, не че ми липсват каналите за възрастни (то май отстрани така изглежда) но не мога да въведа паролата, някой с pus8303 може ли да сподели как е при него
Аз когато си правих паролата , погледнах в клавиатурата за въвеждане на приложението кои знаци ги има , защото ако я правиш от компютър , после не можеш да ги въведеш , защото липсват.
Ако това е проблема , промени я през компа , като се водиш от гореописаното.
Паролата е стандартната 1234, стигам до тук и край
Този пост е редактиран от koprio; 17-07-19 в 23:53.
Имам същия проблем, ако си решил проблема може ли да споделиш как. Благодаря.
Това на снимката не е началния екран за въвеждане на паролата и влизане в приложението, нещо бъркаш някъде.
Как да не е, пускам 801 канал и ми излиза да въведа парола, при което не ми се показват цифрите... Няма решение до този момент
Изпратено от моят HMA-L29 с помощта на Tapatalk
В смисъл - натискаш 1-2-3-4 бутоните на дистанционното , но не се изписват на екрана?
Да, точно това става, каквото и да натискам нищо не се показва
Изпратено от моят HMA-L29 с помощта на Tapatalk
Хммм. Отдавна не бях отварял настройките на приложението защото всичко си работи. Отварям настройките с цветния бутон но въобще не мога да навигирам нагоре надолу и т.н. нищо не работи. Единствено става с приложението на Сони за телефон андроид и с курсора по екрана и така става. Със Сони xf8305 съм. Явно нещо централно са омазали. За Филипс ако има някакво приложение за андроид сигурно ще стане, но само за настройване, не може всеки път да се ползва то е ясно.
Когато се показва този екран натискам ок и чак тогава се показва как да избираш цифрите. Това на firestick