Здравейте на всички. Ще съм благодарен на професионално мнение и съвет относно модела Филипс цитиран по-горе пострадал при следните обстоятелства: Телевизора си работеше перфектно без никакви забележки до момента в който ( на 26.12.2019 г. ) ми хрумна блестящата идея, че трябва към работещия тв да включа работещия лаптоп. Речено - сторено - разпънах чисто новия HDMI кабел, "боцнах" го в телевизора и съответно и в лаптопа, НО - в момента на включване към компа се чу БУМ - като от черните пиратки и .....настана тишина!!! Странно - неловка ситуация. Лаптопа е лесен - новото дъно пътува, но да се намери Main Board 715G6165-M02-000-005K Wk:1343 - се оказа пълно приключение.
Молбата ми е, ако знаете от къде мога да поръчам такава платка да помагате. Въобще има ли сайт или магазин, предлагащи доставка на такива части. От друга страна, струва ли си да се мъча да го поправям? ...ама и как да оставя пред кошовете тв работил по-малко от 300 часа...?!?
РС - ...и Моля Ви, ако имате нерви и време, обяснете, аджиба, защо гръмнаха машинките - какво не съм направил по учебник? ....
Благодаря!