Здравейте пак,от Philips не ми дават логичен отговор ,увъртат...-Получих отговор от нашите специалисти и той гласи, че тези настройки на картина може да бъдат ползвани само при канали. При инсталирани приложения от от google play или от приложения на трети страни, няма да бъде възможно промяната на картината - е как да не може като може?!
Ще помоля някой колега с 55 OLED807 и с други модели, да се регистрира https://qr.bulsatcom.bg/ ,после тегли ввох.арр от Гугъл плей и безплатно ще гледа HBO и синемакс 15 дена . Регистрацията ще отнеме минутка.
Проблема е само за цветността , на който и да е първи канал го няма ,после като превключвам се познава по червеното като се прецака канала ,става много ярко ,вероятно цветовете отиват на макс но това няма как да се види защото контрола е блокиран което е нелогично да е от приложението .
svetlio1 не ми се търси да свалям старо приложение
radoi премахнал съм всички подобрители на картината ,ръчках навсякъде,поне така мисля ...и този комфорт съм го махнал . С други апове не го прави. Вероятно от Булсатком имат една камара телевизори с Андроид . Но досега някой такъв проблем не е имал?
А когато намалите цветността ,екрана остава ли ви цветен ? Началния екран на Андроид? Снимка с намалени цветове от Android Philips и такава от Android ВВОХ