Със сигурност бих избрал Philips OLED (да, знам, че са китайци) пред тази китайщина TCL, която на всичкото отгоре е и със съмнително качество. Също така напълно подкрепям горното мнение относно дисплея.
Със сигурност бих избрал Philips OLED (да, знам, че са китайци) пред тази китайщина TCL, която на всичкото отгоре е и със съмнително качество. Също така напълно подкрепям горното мнение относно дисплея.
Абсолтна тъпотия! Не мога да повярвам, че просто кастване от телефон, може да е толкова сложно и въпреки 45 манипулации да не можеш да достигнеш до резултат! Лошо е за новите им клиенти, че вече няма първите версии на хромкаста за по 130-50 кинта някога, сега трябва да се изръсиш по 3.
Сподели малко по-подробно впечатления от Philips с Titan OS.
Единствено, ако притежаваш такъв LCD телевизор!
Пишман тестери и диванни ревюта в нета колкото щеш!
Основно ме интересуват:
1. Качество на картина и звук, налични настройки за тях,
2. Основни инсталирани приложения, бързина и удобство за работа с Titan OS.
3. Субтитри на филми от външен източник - размер, цвят, положени и настройки.
Останалото, поне за което се сещам в момента, е с минимално или без значение за мен конкретно.
Бях се ориентирал към TCL C7L или C8L, но цветовете въобще не ми харесват.
Нито по клиповете, нито видени лично в магазина. За яркост си имам достатъчно качествени осветителни тела.
А Rolls-Royce на телевизорите - Sony, струва колкото автомобила, приведено спрямо съотношението на цените им.
Поне да бяха пуснали залъгалката с 10 години гаранция, като другия "флагман" - Miele!![]()
Този пост е редактиран от Gena_bs; 27-07-26 в 08:35.
Затова имате от 14 до 30 дни право на тест. C7 и 8 залагат предимно на яркост.
Личното ми време е безценно, за да го губя за поръчки и връщане.
Мисля, че съм го споделял нееднократно.
@h2,
Благодаря!
За моите нужди и според статиите към момента TITAN OS ме спечели.
Това, че е затворена, не ме бърка. А и едни "не демократи" сигурно са я "отворили" вече.
Остава на живо да проверя качествата на конкретен модел и да тествам в магазина.
Както и да пуснат моделите на човешки цени, естествено!![]()
Този пост е редактиран от Gena_bs; 27-07-26 в 21:49.
Този пост е редактиран от brotzki; 28-07-26 в 12:22.
В магазина мога да сравнявам.
А в къщи да поръчам 2-3 и да тествам ли?
Един ден за всеки екземпляр дебнене на куриер за получаване и още един - за връщането.
"Куриерът ще дойде след 10:00", но въобще никой не знае кога ще благоволи да го направи.
Дали в 12 или в 18 часа.
"Ама къде сте, не мога да намеря адреса, Ще закъснея малко (+2-3) часа."
Благодаря за такива доставки и не е възможен избор на куриерска фирма. При любимите на някои, мамалиги.
Цяла работна седмица отива на кино. Кой ще освободи от работа и ще ми възстанови загубените надници?
Явно имаш много свободно време!
Няма токова нещо. С куриерите можете да си разберете за ден на доставка. Обикновенно доставят едрите след 13 часа.
Зависи с къде живеете. Като връщам едрото, го оставям във входа на кооперацията. И като звънни му отварям дистанционно и по камерите на биг брадър го напътствам :D
Кой точно модел Philips Titan OS 2025/ 2026 притежаваш?
Или си притежавал и колко време?
Ако не си имал досег с такива изделия за повече от няколко часа, моля да не пълним темата с безсмислици!
Какво и как ще си купя, решавам само и единствено аз!
Освен, ако някой не иска да ме спонсорира за ново AV оборудване на 100%.
В този случай няма да имам никакви претенции...
770 с нова май беше. Потрес. Остана само ламбилайта.
Разбира се, вие си знаете, но да не сбъркате.
Ново аудио оборудванe като пуснат Атмос 2
Този пост е редактиран от brotzki; 28-07-26 в 19:32.