Здравейте отново,Първоначално публикувано от animania
Дали може някой да ми препоръча хард диск с LAN 1TB, и магазин, от който може да се закупи.
Поздрави
Да
Не
Здравейте отново,Първоначално публикувано от animania
Дали може някой да ми препоръча хард диск с LAN 1TB, и магазин, от който може да се закупи.
Поздрави
Прочети какво ти написах в предното съобщение ... възможно е NAS-чето ти да има някаква по стара версия на DNLA и поради тази причина да не поддържат всички функции на Самсунг ... доста DLNA сървъри не поддържат субтитри. затова и ти препоръчах да си сложиш minidlna.Първоначално публикувано от kristov
Хиляди благодарности Наистина работи!Първоначално публикувано от bogomil
А дали има вариант за показване и на 3Д субтитрите в Блу Рай формат от плеъра на самия телевизор ?
При мен тоя номер с извличането на ssif и преименуването им в Mkv не проработи. Плеъра на 32D6000 се разсърди, че формата бил неподържан.
Плеера на телевизора не може да чете вградени в контейнера субтитри.А от всички видове 3Д субтитри,Първоначално публикувано от spyder
оказва се, че нашите телевизори не могат да четат нито един.
Аз съм със D6515 но и при мен не се получава.Преименувах файла на .mkv но ми дава грешка.Сега ще пробвам като преименувам на .m2ts но сигурно и така няма да се получи.Първоначално публикувано от mmmatev
Чудя се данеби от някаде да трябва да активирам тези формати за плеара?
Здравейте,прочетох доста от темата ,решил съм да взема един от тези два модела
http://www.technomarket.bg/products/...ung-ue-32d6100
http://technomarket.bg/products/0910...ung-ue-32d6000
както виждате цената е еднаква,втория има очила,но първия има PVR ,та въпроса може ли да се активира PVR и на модела 32d6000.Също и момчето от техномаркет ми каза че модела 32d6000 не подържал всички приложения Samsung Apps, Search ALL, Smart Hub, Social TV въпреки че ги пишели.Който има този модел би ли споделил дали е вярно.Какво бихте ми препоръчали,на кой модел да се спра?Благодаря ,предварително!
Може да се активира PVR на 32D6000 с промяна на модела от настройките.
По-назад в темата го имаше обяснено - минус е, че сензорните бутони на предния панел спират да работят.
Колкото до приложенията - не съм забелязал моя 32D6000 три да изпитва проблеми с изброените от теб.
Друг е въпросът, че SMART фунциите са супер мудно работещи, но едва ли при 6100 ще има разлика в това отношение.
32D6000 няма вграден уеб браузър. Ако 6100 има, това си е голям плюс (поне за мен).
Социалната телевизия е таков малоумно приложение , че по-добре без него. И да, поне social tv се подържа от 32Д6000. Smart Hub ....абе тея магазинери въобще имат ли си идея какво е смарт хъб ??? Има няколко приложения във Smart Hub-a които си заслужават ...първото е 3D Explorer който ти плейва 3D съдържание от някой сървър на Самсунг. Второто е youtube което вече позволява и гледането на определено 3Д съдържание (около 105 клипа са за момента).
Аз като ви слушам май нама нужда да се колебая от тези двата кой да си избера.Аз и без това не държа на 32 инча да гледам 3D .От прочетеното разбрах че не мога просто да ръгна флашка и да направя ,запис а трябвало външен твърд диск.Държа да има хубава картина и да мога през wifi да шарна от компютъра смъкнати филми и да мога да ги гледам със субтитрите.Препоръчайте ми някой модел.Този става ли за това?
http://technomarket.bg/products/0910...ung-ue-32d5000
Аз бих избрал D6000 с офертата им за бонус очила. 100лв. повече от D5000, a SMART-а си струва дори само заради Уoutube (аз поне само за това го ползвам).
Иначе за връзка с компютъра бих препоръчал кабел. Не се знае как ще се държи WiFi връзката при по-тежки видеофайлове.
Той завода трева пасе. Който си поиска да си промени модела...Пробвай да си промениш модела и като успееш , ела се обади пак !!! Можеш да си промениш само типа на панела и това е .Първоначално публикувано от Sisq0
Не говори по инерция !
Продължение на моя пост с #407.
Написаното в него е ПОЧТИ на 90% вярно.
spyder от пост #422 попада в тези 90% - той няма проблем с play-ването на това, което е пожелал.
stenly от пост #423 и tsvetelin2001 от пост #425 попадат в останалите 10% player-ът "скромно и гадно" заявява, че това, което сме пожелали няма да се стане.
И какво правим при тези 10% от случаите?
Ами важи съждението "НЕ МОЖЕ ДА НЕ МОЖЕ!".
За тези, които притежават по-високо ниво от начална компютърна грамотност подсказвам моето (което НЕ е единственото възможно) решение.
Чрез софтуерът DVDFab (аз ползвам версия 8.1.3.8.), но виждам в Zamunda-та, че има и по нови версии.
Този софтуер притежава (макар името му да е с подвеждащото - DVD) възможността, чрез неговия т.нар. Blu-ray 3D Ripper, файл (файлове) с разширение ssif, лесно (НО ДОСТА БАВНО) да се преобразува във файлове MKV, AVI, MP4 и др.
А тези файлове няма да са проблем да ги play-не всеки Samsung TV.
Това е!
bogomil , това е ясно че с някой софтуер и преконвертиране нещата ще се получат. Лично аз нямам нерви да чакам нещо да се конвертира, че да го гледам
За stenly от пост #433
Ами нали съм уточнил, че става въпрос за около десетина процента.
Така, че преди да пусна файл за play-ване се прекръствам трикратно да съм в другите 90%.
А иначе, почти не тегля ISO файлове... но и такива се срещат в Internet.
Но какво да се прави, като демонстрационните blu-ray дискове за възможностите на 3D засега не си ги купуваме, а ги теглим от ... А много приятели искат да видят "нещо по така", а не конверсия от 2D в 3D... Иначе, коментатът им е "Ами, че то това 3D е почти като 2D, само дето е с очила..."
Това е !