Вижте резултатите от анкетата: Прочетохте ли инструкцията на вашият телевизор Samsung ?

Гласували
34. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

29 85.29%
  • Не

5 14.71%
Страница 39 от 101 ПърваПърва ... 2937383940414989 ... ПоследноПоследно
Резултати от 571 до 585 от общо 1512
Like Tree2Одобрявам

Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Re:Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Подържани кодеци в модели ЕН6000, ЕН5000, ЕН4000
    http://www.samsung.com/us/pdf/codec/...000_EH4000.pdf
    Между другото корпуса на тези модели е доста дълбок - все едно, че са от 2007 г.

вече има инфо за новите модели ES6340 ES6530 ES6540 ES6560 ES6570
    http://www.samsung.com/sk/consumer/t...visions/led-tv
    сравнение
    http://www.samsung.com/sk/consumer/t...UE55ES6570SXXH

HbbTV /ES6340, ES6560, ES6570/ е активно само при настройка на една от следните страни -(DE, AT, CH, ES, NL, BE, LU, FR)

4. Member Аватара на spark33
    Тук е от
    Feb 2012
    Живее в
    Варна

Здравейте ! Някой може ли да ми каже, дали мога да си пусна файл през Allshare, след като съм свързал ВИФИ рутър, телевизора взема сигнал от рутъра, имам инсталиран Allshare на компа, който намира рутъра, обаче когато шерна филм и задам да се изпълнява на друго устройство ми пише, че няма свързано такова. В настройките на Allshare на телевизора има само "Вкл.", "Изкл." и също ми пише, че няма свързано устройство. Телевизора е UE32D6500. Има ли някакъв начин да стане това или да не се мъча ?

5. Тук е от
    Jun 2011

Има начин ,"помъчи се"-голямо "мъчение"-освен Вкл. и Изкл. има някъде и "Позволи".

6. Member Аватара на spark33
    Тук е от
    Feb 2012
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от nilro
    Има начин ,"помъчи се"-голямо "мъчение"-освен Вкл. и Изкл. има някъде и "Позволи".
    Къде? На Тв или на компа ? На компа ме пита дали устройството IP:88.213.233.192 може да се свърже с Allshare и аз му зададох "позволи". На Тв има само Allshare настройки "Вкл" и "Изкл" Пък в менюто на Тв има лист с устройства, който е празен. Тв намира рутъра за да взема нет, но не го открива, като сървър.

7. Тук е от
    Sep 2007

Здравейте !! Има ли някакъв способ за оправяне на модел D5003 D4003 след активиране на плеъра - бутоните на панела да заработят отново.!! Братята руснаци дали са намерили способ.? Моля споделете ако има инфо.

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от pandox
    Здравейте !! Има ли някакъв способ за оправяне на модел D5003 D4003 след активиране на плеъра - бутоните на панела да заработят отново.!! Братята руснаци дали са намерили способ.? Моля споделете ако има инфо.
    Провери в СМ пункт Shope Mode, и Exhibition Mode (изложбен образец) трябва да бъдат на OFF
    Провери значението на "Panel Button Lock"
    http://www.hdzona.com/forum/index.php?topic=1091.150

Ръководство
    http://www.hdzona.com/forum/index.ph...39499#msg39499
    Пълен медиаплейър
    SRS-Виртуал саунд
    DLNA(по Wi-Fi)
    ББ по 10-ти точкам
    Anyntet+ (HDMI-CEC)
    AllShare
    BD Wise

10. Тук е от
    Sep 2007

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Провери в СМ пункт Shope Mode, и Exhibition Mode (изложбен образец) трябва да бъдат на OFF
    Провери значението на "Panel Button Lock"
    http://www.hdzona.com/forum/index.php?topic=1091.150
    ами и двете са на OFF а това Panel Button Lock - какво трябва да означава .. там няма опция за промяна и не мога да достигна до него..

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от pandox
    ами и двете са на OFF а това Panel Button Lock - какво трябва да означава .. там няма опция за промяна и не мога да достигна до него..
    Не знам дали ще проработи.
    Panel Button Lock - заключване бутоните на панела

12. Member Аватара на spark33
    Тук е от
    Feb 2012
    Живее в
    Варна

Здравейте ! Някой може ли да ми каже, дали мога да си пусна файл през Allshare, след като съм свързал ВИФИ рутър, телевизора взема сигнал от рутъра, имам инсталиран Allshare на компа, който намира рутъра, обаче когато шерна филм и задам да се изпълнява на друго устройство ми пише, че няма свързано такова. В настройките на Allshare на телевизора има само "Вкл.", "Изкл." и също ми пише, че няма свързано устройство. Телевизора е UE32D6500. Има ли някакъв начин да стане това или да не се мъча ?

13. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Спарк33, можеш ли да пингнеш телевизора през компа ...за да си сигурен, че рутера пуска трафик между кабела и безжичната част ...имаше рутери с опция wireless isolation ...като при включена опция, нет има, няма връзка с другите жични устрийства закачени на рутера.

14.  

15. Member Аватара на spark33
    Тук е от
    Feb 2012
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от stenly
    Спарк33, можеш ли да пингнеш телевизора през компа ...за да си сигурен, че рутера пуска трафик между кабела и безжичната част ...имаше рутери с опция wireless isolation ...като при включена опция, нет има, няма връзка с другите жични устрийства закачени на рутера.
    Ми не знам как да го пингна, но иначе на телевизора си хващам интернет (безжичен и кабелен) Само да ти обясня каква е цялата схема. От вън ми идва оптика до компа от компа има мрежов кабел до безжичният рутер от безжичният рутер отива кабел към Тв-то и съответно мога да ползвам и безжичният сигнал, но според мен ще е с по-слаба скорост. Та това е. И съм сигурен, че има някакъв начин да се пусне филма по тая вътрешна мрежа, обаче, когато човек не знае може само да се ядосва

16. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

40ES7000 спецификации
    http://www.samsung.com/hu/consumer/t...S7000SXXH-spec

17. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2011

Здравейте.
    Искам да ви попитам какво е мнението ви за SAMSUNG UE-37D5000 ??
    Благодаря ви

18. Тук е от
    Sep 2007

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Не знам дали ще проработи.
    Panel Button Lock - заключване бутоните на панела
    Ами проверих -отключен е панела... други идеи ..моля за помощ..

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 39 от 101 ПърваПърва ... 2937383940414989 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе