Ми няма ъпдейт. Аз съм с последният. То това се получи точно след ъпдейта.Първоначално публикувано от stenly
Да
Не
Ми няма ъпдейт. Аз съм с последният. То това се получи точно след ъпдейта.Първоначално публикувано от stenly
ще дойде , имай търпение ..
Е! То до тогава може да не са ми валидни тия 50 филма бонусПървоначално публикувано от stenly
филмите,за които говориш,не са в "Your video",а в GCN.
Качеството е перфектно много по добро е от които и да било външен тунер.Първоначално публикувано от kokovi4
Мдам , щом говориш за бонус 50 филма, си сваляй GCN
Прав си колега, така е.........и така трябва да бъде!!! "Другите" режими са предвидени да те накарат да си купиш телевизора в магазина и да се радваш на картина като от оксижен . Режим Movie е за си настроиш картината по твой личен вкус със всевъзможни настройки и да забравиш за винаги за "други" режими, а да продължиш да се наслаждаваш на качествата на телевизора сиПървоначално публикувано от naidendn
И колеги, наблюдавам една тенденция за вманиачаване на тема update-ване. Нов и по-нов, и по-нов firm ...... нали не очаквате чудеса? Все пак и за щастие ТВ-тата ни не са с Windows
Не очакваме чудеса. Очакваме да работи всичко, което предоставят, а то не работи ако не ъпдейтнеш. Визирам 3D в youtube.Първоначално публикувано от katlak
ООооо да, да !!! Благодаря ти ! Открих промоцията. И все пак си остава проблема с "Your video" или "Your movie" или както там се казва. Нямам го това нещо Аз дори и не знам за какво се ползва де...Първоначално публикувано от nilro
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1331565870[/time]_________________________________________________
Добре де, как да ползваме Нокиа 500 или Самсунг омниа и900 като мрежово дистанционно ? И какво изобщо е това "мрежово дистанционно" ? Какво мога да правя с него ?
Благодаря за помоща.Аз всъщност намерих файла който ми трябва точно за моят модел,обаче искам да попитам има ли някакъв риск при ъпдейтването на фирмуера?Първоначално публикувано от warstomp
Разбира се, че има риск и той си е за твоя сметка. Моли се, енергото да не ти спре тока по време на ъпдейта.Първоначално публикувано от tsvetelin2001
Имам един проблем при Samsung UE55D6000 при пускане на 3D филм от компютъра към телевизора се получават двойни образи (сенки), а при гледане на 3D телевизия (мсат) го нямам този проблем. Пробвах различни плеъри сложил съм и най-новите драйвери на видео картата (ATI Radeon HD4850) и пак няма ефект играх си и с настрйките на 3D-то на телевизора така и си останаха тези сенки. Ако някой го е имал този проблем и се е оправил с него да помогне. Благодаря
Ако се опитваш да плейваш Blu Ray 3D, да знаеш, че HD4850 няма да се справи. Просто не го поддържа. Трябва ти карта от поне 5-а серия и нагоре.Първоначално публикувано от donpadre
Изключи си Овърскана на видеокартата и разпъни картината до целия екран от настройките на телевизора.Оттам ти идва проблема.
Проблем! Как да гледаме 3д от ю тубата ? Нали вече пуснаха такъв формат, че се чудя дали става ?