Вижте резултатите от анкетата: Прочетохте ли инструкцията на вашият телевизор Samsung ?

Гласували
34. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

29 85.29%
  • Не

5 14.71%
Страница 35 от 101 ПърваПърва ... 2533343536374585 ... ПоследноПоследно
Резултати от 511 до 525 от общо 1512
Like Tree2Одобрявам

Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на spark33
    Тук е от
    Feb 2012
    Живее в
    Варна

Re:Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/

Цитат Първоначално публикувано от stenly
    Провери пак дали няма нов ъпдейт на фирмуера ...при мен се беше случило такава простотия и след ъпдейта нещата си дойдоха на място. А колкото до Сони ....ми те повечето са със Самсунг панел И въобще не са цвете за мирисане ...виж колко хора се оплакват в другият подфорум
    Ми няма ъпдейт. Аз съм с последният. То това се получи точно след ъпдейта.

2.  

3. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

ще дойде , имай търпение ..

4. Member Аватара на spark33
    Тук е от
    Feb 2012
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от stenly
    ще дойде , имай търпение ..
    Е! То до тогава може да не са ми валидни тия 50 филма бонус

5. Тук е от
    Jun 2011

филмите,за които говориш,не са в "Your video",а в GCN.

6. Member
    Тук е от
    Mar 2006

Цитат Първоначално публикувано от kokovi4
    От 1 седмица тествам сателитния тунер на 46Д6510 и мога категорично да заявя , че това не е вярно при добър сигнал.HD тата на западните пакети са с уникално качество, което не може да се сравни с нито една от нашите оператори.Няма никакво мазане и насичане при бързи движения.А аз си мислех , гледайки до сега само нашите оператори, че всички ЛЦД та насичат. И при това телевизора е 6 та серия, а си представям какво е при 8-ма
    Явно проблема е в орязания битрейт на операторите
    Качеството е перфектно много по добро е от които и да било външен тунер.

7. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Мдам , щом говориш за бонус 50 филма, си сваляй GCN

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2005

Цитат Първоначално публикувано от naidendn
    Имайки Samsung от 1 седмица бих ти препоръчал да прочетеш "Плюсове и минуси" на първата страница, и по точно на:

- Само режим movie що годе става за гледане другите режими на картината са меко казано ужасни.

Представа си нямаш колко е вярно всичко...
    Прав си колега, така е.........и така трябва да бъде!!! "Другите" режими са предвидени да те накарат да си купиш телевизора в магазина и да се радваш на картина като от оксижен . Режим Movie е за си настроиш картината по твой личен вкус със всевъзможни настройки и да забравиш за винаги за "други" режими, а да продължиш да се наслаждаваш на качествата на телевизора си

И колеги, наблюдавам една тенденция за вманиачаване на тема update-ване. Нов и по-нов, и по-нов firm ...... нали не очаквате чудеса? Все пак и за щастие ТВ-тата ни не са с Windows

10. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2011

Цитат Първоначално публикувано от katlak

И колеги, наблюдавам една тенденция за вманиачаване на тема update-ване. Нов и по-нов, и по-нов firm ...... нали не очаквате чудеса? Все пак и за щастие ТВ-тата ни не са с Windows
    Не очакваме чудеса. Очакваме да работи всичко, което предоставят, а то не работи ако не ъпдейтнеш. Визирам 3D в youtube.

11. Member Аватара на spark33
    Тук е от
    Feb 2012
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от nilro
    филмите,за които говориш,не са в "Your video",а в GCN.
    ООооо да, да !!! Благодаря ти ! Открих промоцията. И все пак си остава проблема с "Your video" или "Your movie" или както там се казва. Нямам го това нещо Аз дори и не знам за какво се ползва де...
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1331565870[/time]_________________________________________________

Добре де, как да ползваме Нокиа 500 или Самсунг омниа и900 като мрежово дистанционно ? И какво изобщо е това "мрежово дистанционно" ? Какво мога да правя с него ?

12. Тук е от
    Nov 2011

Цитат Първоначално публикувано от warstomp
    При мен втората опция беше интернет. Аз използвах нея.
    Не намирам твоя модел в бг страницата на Самсунг, за да го изтелгиш и да ползваш USB. Етo това е най-близкия, но не знам дали ще свърши работа:
    http://www.samsung.com/bg/support/mo...SXXH-downloads
    Благодаря за помоща.Аз всъщност намерих файла който ми трябва точно за моят модел,обаче искам да попитам има ли някакъв риск при ъпдейтването на фирмуера?

13. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от tsvetelin2001
    Благодаря за помоща.Аз всъщност намерих файла който ми трябва точно за моят модел,обаче искам да попитам има ли някакъв риск при ъпдейтването на фирмуера?
    Разбира се, че има риск и той си е за твоя сметка. Моли се, енергото да не ти спре тока по време на ъпдейта.

14.  

15. Тук е от
    Mar 2012

Имам един проблем при Samsung UE55D6000 при пускане на 3D филм от компютъра към телевизора се получават двойни образи (сенки), а при гледане на 3D телевизия (мсат) го нямам този проблем. Пробвах различни плеъри сложил съм и най-новите драйвери на видео картата (ATI Radeon HD4850) и пак няма ефект играх си и с настрйките на 3D-то на телевизора така и си останаха тези сенки. Ако някой го е имал този проблем и се е оправил с него да помогне. Благодаря

16. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от donpadre
    Имам един проблем при Samsung UE55D6000 при пускане на 3D филм от компютъра към телевизора се получават двойни образи (сенки), а при гледане на 3D телевизия (мсат) го нямам този проблем. Пробвах различни плеъри сложил съм и най-новите драйвери на видео картата (ATI Radeon HD4850) и пак няма ефект играх си и с настрйките на 3D-то на телевизора така и си останаха тези сенки. Ако някой го е имал този проблем и се е оправил с него да помогне. Благодаря
    Ако се опитваш да плейваш Blu Ray 3D, да знаеш, че HD4850 няма да се справи. Просто не го поддържа. Трябва ти карта от поне 5-а серия и нагоре.

17. Member
    Тук е от
    Aug 2005

Изключи си Овърскана на видеокартата и разпъни картината до целия екран от настройките на телевизора.Оттам ти идва проблема.

18. Member Аватара на spark33
    Тук е от
    Feb 2012
    Живее в
    Варна

Проблем! Как да гледаме 3д от ю тубата ? Нали вече пуснаха такъв формат, че се чудя дали става ?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 35 от 101 ПърваПърва ... 2533343536374585 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе