Става, през приложението за YouTube на самсунг. Отиваш на ПРЕДСТАВЕНИ и първото е 3D в което има сложени 105 клипа за момента ...до скоро се ъпдейтваха постоянно ма нещо са ги заеб@ли в последно време.
Да
Не
Става, през приложението за YouTube на самсунг. Отиваш на ПРЕДСТАВЕНИ и първото е 3D в което има сложени 105 клипа за момента ...до скоро се ъпдейтваха постоянно ма нещо са ги заеб@ли в последно време.
Благодаря! Ще го пробвам. А да знаеш нещо за NOKIA 500, SAMSUNG omnia SGH i900 и DLNA ? Дали могат да се ползват, като мрежово дистанционно ? Дали може да си пускам снимки и музика безкабелно ?Първоначално публикувано от stenly
Здравейте, извинявайте за късния час. От онзи ден съм горд собственик на Самсунг UE40D6000 и съм много доволен от покупката си. Четох тук, че е възможно да има неравномерна подсветка - опитах се да го проверя в магазина, но не стана и взех на сляпо - онази вечер специално пуснах снимка - напълно черна и има съвсем леко бяло в горния ляв ъгъл, което е дори много трудно различимо - при смяна на картината не се забелязва изобщо, от което съм мнооого доволен. Неща, които разбрах за един ден - картината има няколко варианта, като последния ти дава възможност да разтягаш картината и да я местиш нагоре, което е много удобно за филмите с черни черти - направо ги скрива . Губи се малка част от картината в ляво и дясно, но не е болка за умиране. Вчера пуснах малко интернет на телевизора, да пробвам и смарт хъба - като гледам май само youtube е нещо, което да ползвам по-често. Другото, което искам да питам е за фейсбук - иска ми регистрация самсунг - нова ли трябва да правя или да пускам моята както е - обикновената. Още като го взех пробвах дали през антената ще мога да хващам ХД канали - има 10-тина, които свободно се хващат, но най-много кефи МТВ лайв и ESPN HD и Ауто мотор спорт (даже и с бг превод...) (Мсат Варна). Срещнах следния проблем - на BBC HD и Canal + HD има 2 вида звук - като при промяна ми дава само неопределено и неопределено, като 2-то е английско аудио, но като сменя канала и се върна ми дава другото аудио - съответно полско и испанско. Знам, че в темата имаше начин за оправяне на това, върнах се доста назад, но не го откривам - ако може някой да помогне. За сега съм пробвал филм от флашка - тръгва без проблем и излизат и субтитри - утре ще пробвам и външен хард на 1 приятел - да видим какво ще стане. А да питам този телевизор има ли картина в картината или се бъркам нещо? Мерси предварително за отговорите.
Тъй като във форума все още няма мнения от първа ръка за новата EH5000 серия мога да споделя че си взех за стаята ми 32eh5000 в събота. Много исках 40-ката, но гледам телевизора от метър и половина, а и в хола имам 37-ца. Фронтално картината е просто великолепна. Режима на цветовете - movie. Подсветката е много равномерно разпределена и вечер не се забелязват участъци с по-силна или по-слаба такава. Единствения минус за мен е че при ъгъл по-голям от около 35-45 градуса черното започва да синее (особено на тъмно, на много светло почти не се забелязва). Фронтално е супер. Досега всички формати които пробвах с USB HDD бяха прочетени с БГ субтитри. Ако ще окачвате телевизора на стена едва ли това е модела за вас, защото си е дебеличък за LED, но за сметка на това отпред рамката е много тънка.
Честито аз чакам да видя ES5500 на каква цена ще го пуснат.
Там си еПървоначално публикувано от augata
https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg491512
Просто не си обърнал внимание, че в долната част на поста има плъзгач - мръдни го вдясно и пак се върни на таблицата
Здравейте ! Аз съм с UE32D6500 искам да попитам как да си пусна субтитрите, когато гледам 3D SBS филми??? Когато ги тегля в папката уж има .srt а като си пусна филма не тръгват никакви субтитри и няма никакви настройки за тях. Това е отвратително.
спарк33 тея субтитри дето са в торента са 3Д, а плеъра на телевизора не ги разпознава. Ако теглиш от енерджи торентс, имаш и отделна папка със субтитри, сложи файла от нея в главното дърво на филма и се наслаждавай на 2Д субтитри.
Благодаря! Иначе има ли вариант да си вградя .srt субтитри в 3D филм с някаква програма ? Защото тегля от Замунда и там филма го дават с .srt субтитри, които не тръгват.Първоначално публикувано от stenly
spark33 в замунда няма нищо интересно, провери енърджи-то
Да, да Видях го. Вече тегля здраво. Кои от всичките суб файлове трябва да съдържа папката с филма ? Например: Midnight.Chronicles.3D.2008.BDRip.x264.1080p-MOTLEY.idx ??? Midnight.Chronicles.3D.2008.BDRip.x264.1080p-MOTLEY.sub ??? Има и още една папка SRT ??? Всичко това ли трябва да сложа в папката или само едно от тях ? Кое ?Първоначално публикувано от stenly
Слагаш от папката SRT файла в главната на филма и си в джаза
Ясно, обаче не ми се получи. Не тръгват.Първоначално публикувано от stenly
Здравей те,имам свободна антена към Булсат,ако я закача към сателитния тунер на UE46D6500 дали ще хване нещо и какви настройки трябва да му задам?
spark33 смени името на филма и субтитрите ...направи ги малки , примерно filma.mkv