Вижте резултатите от анкетата: Прочетохте ли инструкцията на вашият телевизор Samsung ?

Гласували
34. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

29 85.29%
  • Не

5 14.71%
Страница 36 от 101 ПърваПърва ... 2634353637384686 ... ПоследноПоследно
Резултати от 526 до 540 от общо 1512
Like Tree2Одобрявам

Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Re:Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/

Става, през приложението за YouTube на самсунг. Отиваш на ПРЕДСТАВЕНИ и първото е 3D в което има сложени 105 клипа за момента ...до скоро се ъпдейтваха постоянно ма нещо са ги заеб@ли в последно време.

2.  

3. Member Аватара на spark33
    Тук е от
    Feb 2012
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от stenly
    Става, през приложението за YouTube на самсунг. Отиваш на ПРЕДСТАВЕНИ и първото е 3D в което има сложени 105 клипа за момента ...до скоро се ъпдейтваха постоянно ма нещо са ги заеб@ли в последно време.
    Благодаря! Ще го пробвам. А да знаеш нещо за NOKIA 500, SAMSUNG omnia SGH i900 и DLNA ? Дали могат да се ползват, като мрежово дистанционно ? Дали може да си пускам снимки и музика безкабелно ?

4. Тук е от
    Dec 2011

Здравейте, извинявайте за късния час. От онзи ден съм горд собственик на Самсунг UE40D6000 и съм много доволен от покупката си. Четох тук, че е възможно да има неравномерна подсветка - опитах се да го проверя в магазина, но не стана и взех на сляпо - онази вечер специално пуснах снимка - напълно черна и има съвсем леко бяло в горния ляв ъгъл, което е дори много трудно различимо - при смяна на картината не се забелязва изобщо, от което съм мнооого доволен. Неща, които разбрах за един ден - картината има няколко варианта, като последния ти дава възможност да разтягаш картината и да я местиш нагоре, което е много удобно за филмите с черни черти - направо ги скрива . Губи се малка част от картината в ляво и дясно, но не е болка за умиране. Вчера пуснах малко интернет на телевизора, да пробвам и смарт хъба - като гледам май само youtube е нещо, което да ползвам по-често. Другото, което искам да питам е за фейсбук - иска ми регистрация самсунг - нова ли трябва да правя или да пускам моята както е - обикновената. Още като го взех пробвах дали през антената ще мога да хващам ХД канали - има 10-тина, които свободно се хващат, но най-много кефи МТВ лайв и ESPN HD и Ауто мотор спорт (даже и с бг превод...) (Мсат Варна). Срещнах следния проблем - на BBC HD и Canal + HD има 2 вида звук - като при промяна ми дава само неопределено и неопределено, като 2-то е английско аудио, но като сменя канала и се върна ми дава другото аудио - съответно полско и испанско. Знам, че в темата имаше начин за оправяне на това, върнах се доста назад, но не го откривам - ако може някой да помогне. За сега съм пробвал филм от флашка - тръгва без проблем и излизат и субтитри - утре ще пробвам и външен хард на 1 приятел - да видим какво ще стане. А да питам този телевизор има ли картина в картината или се бъркам нещо? Мерси предварително за отговорите.

5. Тук е от
    Mar 2012

Тъй като във форума все още няма мнения от първа ръка за новата EH5000 серия мога да споделя че си взех за стаята ми 32eh5000 в събота. Много исках 40-ката, но гледам телевизора от метър и половина, а и в хола имам 37-ца. Фронтално картината е просто великолепна. Режима на цветовете - movie. Подсветката е много равномерно разпределена и вечер не се забелязват участъци с по-силна или по-слаба такава. Единствения минус за мен е че при ъгъл по-голям от около 35-45 градуса черното започва да синее (особено на тъмно, на много светло почти не се забелязва). Фронтално е супер. Досега всички формати които пробвах с USB HDD бяха прочетени с БГ субтитри. Ако ще окачвате телевизора на стена едва ли това е модела за вас, защото си е дебеличък за LED, но за сметка на това отпред рамката е много тънка.

6. Тук е от
    Mar 2012

Честито аз чакам да видя ES5500 на каква цена ще го пуснат.

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от augata
    2012 модел който не е на 1-ва страница.
    http://technomarket.bg/products/0911...ng-ue-40eh5000
    Там си е
    https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg491512
    Просто не си обърнал внимание, че в долната част на поста има плъзгач - мръдни го вдясно и пак се върни на таблицата

8.  

9. Member Аватара на spark33
    Тук е от
    Feb 2012
    Живее в
    Варна

Здравейте ! Аз съм с UE32D6500 искам да попитам как да си пусна субтитрите, когато гледам 3D SBS филми??? Когато ги тегля в папката уж има .srt а като си пусна филма не тръгват никакви субтитри и няма никакви настройки за тях. Това е отвратително.

10. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

спарк33 тея субтитри дето са в торента са 3Д, а плеъра на телевизора не ги разпознава. Ако теглиш от енерджи торентс, имаш и отделна папка със субтитри, сложи файла от нея в главното дърво на филма и се наслаждавай на 2Д субтитри.

11. Member Аватара на spark33
    Тук е от
    Feb 2012
    Живее в
    Варна

спарк33 тея субтитри дето са в торента са 3Д, а плеъра на телевизора не ги разпознава. Ако теглиш от енерджи торентс, имаш и отделна папка със субтитри, сложи файла от нея в главното дърво на филма и се наслаждавай на 2Д субтитри.
    Благодаря! Иначе има ли вариант да си вградя .srt субтитри в 3D филм с някаква програма ? Защото тегля от Замунда и там филма го дават с .srt субтитри, които не тръгват.

12. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

spark33 в замунда няма нищо интересно, провери енърджи-то

13. Member Аватара на spark33
    Тук е от
    Feb 2012
    Живее в
    Варна

spark33 в замунда няма нищо интересно, провери енърджи-то
    Да, да Видях го. Вече тегля здраво. Кои от всичките суб файлове трябва да съдържа папката с филма ? Например: Midnight.Chronicles.3D.2008.BDRip.x264.1080p-MOTLEY.idx ??? Midnight.Chronicles.3D.2008.BDRip.x264.1080p-MOTLEY.sub ??? Има и още една папка SRT ??? Всичко това ли трябва да сложа в папката или само едно от тях ? Кое ?

14.  

15. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Слагаш от папката SRT файла в главната на филма и си в джаза

16. Member Аватара на spark33
    Тук е от
    Feb 2012
    Живее в
    Варна

Слагаш от папката SRT файла в главната на филма и си в джаза
    Ясно, обаче не ми се получи. Не тръгват.

17. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Здравей те,имам свободна антена към Булсат,ако я закача към сателитния тунер на UE46D6500 дали ще хване нещо и какви настройки трябва да му задам?

18. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

spark33 смени името на филма и субтитрите ...направи ги малки , примерно filma.mkv

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 36 от 101 ПърваПърва ... 2634353637384686 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе