Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 18 от общо 18

Проблем с Samsung LCD

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2007
    Мнения
    703
    #16

    Re: Проблем с Samsung LCD

    Цитат Първоначално публикувано от taralion
    Купи си един нормален CRT телевизор и проблемите ще изчезнат. Тези TV - та са предназначени за хора, които не разбират от качество, а само от голям размер. Аз лично такова размазано нещо няма да си взема. Самата технология е такава, нищо лично нямам в предвид.
    Човек - нищо лично ама - Нищо не каза! Ако решиш да си вземаш сега монитор какво би си взел LCD или CRT? Има телевизори и телевизори. Има и сигнал и HD сигнал. А има и различни типове процесинг на картината. По принцип по евтините модели с по слаб процесинг и по бавни матрици каквито обикновенно са от 32" надолу телевизорите е доста възможно да мажат. При високия клас със добър процесинг и софтурни подобрители този ефект е почити на 100% елиминиран. При HD съдържание отсъства изобщо.
    Казвам това понеже от скоро съм собственик на 46А656 и го гледам на аналогова кабелна с не много добро качество - ефекта мазане - отсъства на 100% и то при гледане от около 2 метра. Също така пикселизацията е на много ниско ниво и по принцип качеството на картината дори е по добро от стария CRT 21". Искам да напомня че колкото е по голям размера толкова по лесно се забелязват дефектите в изображението, така че извода е доста ясен от това което написах.
    Успех на всички в избора на техника!

  2.  
     
  3. Member
    Тук е от
    Oct 2006
    Живее в
    Ботевград
    Мнения
    673
    #17

    Re: Проблем с Samsung LCD

    Е, малко съм маниак и моят ТВ още не е произведен. Досега съм виждал много ТВ-та (ходя странично да монтирам Булсаткоми) и досега само двама са си признали, че новия ТВ не им харесва. На мен лично един Филипс не знам какъв модел, но според човека, който го притежава (инженер и след това бизнесмен) горе-долу става за гледане. Не знам какво ще се прави, като там е бъдещето и вече няма да се произвеждат CRT-та. Имам само две забележки: да не мажат и да не цифровизират. Иначе мигането, геометричната подреденост и липса на разходимост както при старите ми харесва. Обикалям и гледам да си избера монитор за сина, че с тези игри ще си съсипе очите, но още не съм се спрял на нищо конкретно. Бих се радвал някой да ми помогне в избора, като се знае колко съм претенциозен и едновременно не платежоспособен. Знам, че понятия от рода на хубаво и евтино са несъвместими, но съществува и златна среда. Пак повтарям нямам нищо лично към собствениците на новото бъдеще телевизори!

  4. Member Аватара на felipe
    Тук е от
    Apr 2007
    Мнения
    503
    #18

    Re: Проблем с Samsung LCD

    За монитори-20' или 22' Samsung Syncmaster 20(22)53BW,много добри на много добра цена.
    С TN матрица са ,но това не е проблем за монитор.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

  1. Проблем със SAMSUNG LCD
    От nafplio във форум Samsung телевизори
    Отговори: 6
    Последно: 10-12-13, 16:10
  2. Проблем със TV samsung
    От bobitto във форум Samsung телевизори
    Отговори: 4
    Последно: 16-08-11, 17:25
  3. LCD Samsung проблем
    От avoid във форум Samsung телевизори
    Отговори: 3
    Последно: 05-05-11, 17:52
  4. Отговори: 11
    Последно: 05-02-11, 22:57
  5. Проблем със samsung U 600
    От helios1 във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 0
    Последно: 12-02-09, 20:14

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе