Страница 7 от 13 ПърваПърва ... 56789 ... ПоследноПоследно
Резултати от 91 до 105 от общо 195

НОВИТЕ 9, 8 и 7-ма СЕРИИ LCD TV на SAMSUNG ...!?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Re: НОВИТЕ 9, 8 и 7-ма СЕРИИ LCD TV на SAMSUNG ...!?

Здравей soon

да се надяваме че и при мене ще дойде една бройка поне

Иначе специално презентиране и тн, не знам, от шефовете си зависи това, аз каквото мога го правя и демонстрирам

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

4. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от soon
    Наистина ревюто на cnet е много задълбочено. Интересно, че като гледах демо мострата не забелязах чак такъв проблем с гледането под ъгъл на 9-та серия. Те казват, че дори една крачка встрани от центъра се отразява на черното. Ще го проверим отново някой ден на място.
    Не знам и защо се оплакват от висока цена - аз мисля, че е съвсем норманлна за такъв тип телевизор.

5. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

lazarus18 да не забравяме в какъв свят живеят тези които пишат ревюто.
    Ако е само това, което чета от него като проблемите на този модел ... това ще бъде телевизора!
    Все пак вярвам само на нашите очи и очакваме и вашето разследване по случая с Миро.

6. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Здравейте
    ами и аз все още чакам да докарат нещо и при мене за тестване с lazarus18 и който още иска да идва

Обнадеждава ме че в ревюто на cnet не са коментирали за проблем при игри на телевизора, забавянето от 30 - 50 милисекунди при 7 ма серия, или просто не са го тествали ! ?

7. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Ние на място тест за лаг едва ли ще можем да направим, но по форумите не може да няма данни вече.
    Това, което искам лично да сравня е черния цвят, детайли в тъмни/светли кадри, ъгъл на виждане, обработка на сигнала /скалиране, деинтерлейсинг.../, коректност на цветовете. И как е сравнен по тези показатели със 7-ма серия.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2008

Днес дойде 9 серия и в Плевен. Първите ми впечатления са добри. Черното е доста черно, доста по-добро от 6-та серия. Сравнявам го с нея защото седят един до друг. В тъмно няма как да го видя, тъй като трябва да огася лампите в магазина Колкото и да се измествам в страни световете сякаш не мърдат, остават перфектни. Лично дизайна на 7 и 8 серия по ми харесва. Кажете ако искате да го тествам и без това по цял ден съм там.

10. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

HunterBG сигурно знаеш какво да пуснеш (сигнали SD TVcable, DVD, DivX, HD720p, FullHD 1080i/p), предполагаме знаеш и как трябва да се държи ТВ за да кажем, че модела е добър (а той е супер добър!), в темите за телевизори на дълго и широко сме коментирали тест показателите на доброто поведение, така че очакваме един твой по-подробен тест (разбира се доколкото можеш). По-доброто черно от 6 серия е от това, че 9 серия е с друга подсветка (LED).
    Успех!

P.S. Оп, цената се намали със 100 лв. - http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09040797
    И на другото братче с LED от 7 серия с още по-вече - http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09040611
    HunterBG - Да не влязоха в промоция новите модели на Самсунг?

11. Тук е от
    May 2008

Здравейте,
    няколко пъти беше задаван този въпрос, но така и не разбрах точния отговор(ако случайно съм го пропуснал, моля за извинение).
    Каква е разликата между SAMSUNG LE-40A686 и SAMSUNG LE-40A656? В момента виждам, че първият вече е с по-ниска цена(вероятно промоция).
    Бих искал да попитам нещо и @miro_vampiro. В един от постовете си твърдеше, че в началото A656 също е имал лаг като A786, но в последствие това е било коригирано. Как да разбера в магазина дали наличния телевизор от кои е? Или проблема се фиксва с качването на нов фърмуер у дома? Това последното за предпочитане ли е и влияе ли на гаранцията? С новата цена от 2999 лв. SAMSUNG LE-40A786 направо си проси ходенето в нас Как мислите дали проблемацията с игрите я има и ще бъде ли фиксната?
    Благодаря Ви предварително за помощта.

12. Member
    Тук е от
    Dec 2007

ЯЯЯЯЯЯ какво неочаквано раздвижване на цените! Явно са дошли нови модели защото забелязвам някой ценови парадокси. Да "Gabata" е забелязал единия, има и някой други не толкова фрапиращи но все пак парадокси. Интересното е че не са включени в промоционалната брошура, явно е нова партида просто!

13. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2008

А пък това http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09040798 онзи ден го пуснаха, а вчера го намалиха с 1000 лв.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2008

Така днес гледахме разходка с лодка ДВД, но не някоя самоделка от интернет или закупено за 2 лв. Просто думи нямах. От 2,5 метра картината при филмов режим беше перфектна, досега не бях виждал двд да излгежда толкова добре на лсд. Пунах го след това и на 6та серия, но нямаше нищо общо. В неделя ще си занеса лаптопа да го тествам по подробно. Между другото днес докато гледах едно от рекламните клипчета на черен фон при 100 градуса (не съм напълно сигурен дали бяха толкова или повече) забелязах, че черното на 6та серия се променя доста. Застанах сресщу 6та и п-огледнах 7ма- никаква промяна в ченото. 8ма серия, която не е с лед подсветка също има доста по добро от 6та. А за спада в цените на идея си нямам какво става. Но със сигурност не са в промоция. А на 46а786 в сайта са сбъркали картинката - трябва да е със син кант като на 40а786.

16. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Компания Samsung обновила HD телевизоры из серии A950 с задней подсветкой LED.
    Обновленные модели, выпущенные после 20 сентября 2008 года,
    имеют более глубокие уровни черного, улучшенную детализацию теней и защиту от выцветания.
    По словам самого производителя, данные обновления не столь критичны, чтобы полностью обновлять линейку.

P.S. Още малко информация за 9-та серия: http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1057727

17. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Здравейте
    и при мен днес дойде 9 та серия 46 инчовия и вариант
    Така че който иска да заповяда с филми и тн и да тестваме , нямам нищо против
    И аз ще гледам да и пусна някой филм и тн, но нямам много време в момента и за това
    Gabata, не знам за лага, на hdtvtest.co.uk бяха писали за него, и че после се оправя при ъпдейт на софтуера, най добре идваш на място и се тества
    Не е идвал другия модел на 6 та серия при мен за да ги сравня и кажа каква им е разликата
    Определено 7 ма серия работи по добре от 6 та серия, но там имаш проблема с лаг, при 8 ма серия не знам дали има или не проблем с лаг, трябва да се провери
    За гаранция при флашване не знам как стои въпроса

18. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2008

Цитат Първоначално публикувано от pantsiani
    А пък това http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09040798 онзи ден го пуснаха, а вчера го намалиха с 1000 лв.
    Лазарус, до два дена се очаква гореописаният модел да пристигне в София, в Божурище. Имаш ли възможност да си кажеш мнението за него на живо, защото бая се колебая да си го купя, макар, че нямам спешна нужда от нов телевизор?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 7 от 13 ПърваПърва ... 56789 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 6
    Последно: 09-02-15, 08:56
  2. SAMSUNG 2009 LCD TV (Новите модели) - Мнения, коментари
    От ПешоТанка във форум Samsung телевизори
    Отговори: 207
    Последно: 15-09-09, 13:56
  3. Новите Samsung AQV__EWA
    От vanini във форум Климатици Samsung, LG
    Отговори: 8
    Последно: 13-08-09, 11:36
  4. Разлика м/у SONY V и W серии ?!
    От bobone във форум Sony телевизори
    Отговори: 9
    Последно: 03-06-09, 19:58
  5. Търся няколко серии на Ало-Ало...
    От FearMe във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 4
    Последно: 18-12-05, 21:02

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе