Параметрите на Самсунг сериите може да се видят в някой от европейските сайтове .Извираш си модела и си четеш.Най-добре е от съпорта да си свалиш упътванията за всеки модел който те интересува.Там си има и характеристиките най- подробно.За "рециклираните" A676 и А656 мога да кажа,,че вече ги има и в Техномаркет.Първо в ДОМО казаха,че проблема на тази серия е бил софтуерен при който картината е трепкала,но това е оправено.Със сигурност тези " ремонти "не се правят в завода, а в оторизиран сервиз от Самсунг.Това провокира и късмет при избора защото не всеки е в идеално външно състояние - драскотинки и т.н. Попитах и един от мениджърите на Техномаркет каква е разликата на тези от "редовните" телевизори.Доста компетентно ми разказа ,че на Самсунг това е редовна практика и то не само при този вид уреди.В случая се касае с производство на "клокнати" хардуерно телевизори ,като със по-старите процесори и други компоненти от предишни модели правят тези телевизори като матрицата си е нормална за модела.В крайна сметка ефекта от това е ,че параметрите трябва да са еднакви с "редовните" на края при опаковането.Бих сравнил тази ситуация с "доброто старо,но в нови дрехи". Аз лично не бих си купил "рециклиран" тв за 1700 лв,дори ще дам само 100 лв отгоре и ще си взема Сони 40д3500.Това е лично мнение и не се ангажирам за достоверност.Просто споделям каквото знам по въпроса,важното е да е от полза на някого,за да не се пречака заради разлика от 900 лв.