на 26 е в моментаПървоначално публикувано от lazarus18
не слагай остротата на повече от 50%
в случай че го направиш се подчертава повече така нареченият HALLO ефект
при мен е на 3 и всичко е перфекно ,тествам едни настройки и скоро ги дам си кажете мнението .Първоначално публикувано от stefanrus
Това замъгляване го има и при кабелната. Сега бях и в Техномаркет поразгледах телевизорите и там има такова макар и доста по малко въпреки че сигнала им би трябвало с добро качество.
Или го има само при мен това или аз съм с капризи като гледам че друг не се оплаква.
Довечера ще взема поне ми обещаха От компа го няма ако има значение
Пуснах ДВД-то. Доколкото мога да преценя е доста по добре. Има малко размазване но е много по добре.
доколко могат да влияят на телевизора други електроуреди. На около 30 см от него е монитора на компа а под него е приемника на Булсатком
Сега не съм. Преди пробвах и с друг скарт-кабел и си беше същото. Утре мисля да пробвам с антения кабел ако пак си е същото може ли причината да е в приемника (да търся друг за проба)
Имам същият телевизор ще пробвам последните настройки които ги има тук във форума.Но имам следният проблем не мога да включа DNIE PLUS .Във книгата със инструкциите пише че тази опция може да се включи само в режим стандарт или филми пробвах ама не ми дава менюто да отида на него ред кадето е опцията и естественно седи изключена.Който е имал същият проблем и го е решил нека да напише как се е справил.Предварително благодаря
функцията не е активна в режими "стандарт" и "филми". може да се активира само в режим "динамичен", но не ти трябва.
Благодаря за отговора.Бихте ли ми препоръчали скард кабел.Няма значение каква ще е цената.Ще ми трябва кам 1 -1,50 м.В момента сам с един за 5лв. Такъв ми предложиха в технополис .Като чета по форумите май са ме набутали ама ще го приживея .Четох някаде че плоският скард кабел е по добър от другите.Това вярно ли е и защо? Който знае нека да помага,нали за това са форумите
Извинявай, но за какво ти е този Скарт кабел, имаш две-три по-добри опции за свързване???
Да така е ,плоският кабел е по добър от обикновенния понеже отделните кабелчета вътре не са оплетени едно около друго а са подредени един до друг,което спомага за намаляване на смущенията и т.н.В Техномаркет можеш да намериш такива на Bandridge и професионалните на същата марка под името PROFIGOLD.И двата варианта ще ти свършат работа.Колкото е по къс кабела толкова по добре предава т.е. без загуби.Не е задължително да е лентов,едва ли ще усетиш разликата-т.е. обикновенните им също се представят добре- екранирани,OFC.
Bandridge - още един глас от мен.
Първият ми скарт кабел беше някъв за 3-4 лева и имаше смущения (ленти по екрана видими на тъмни сцени).
Взех от екранираните на Bandridge 3 метра от ТМ - не е лентов, но е екраниран (и жичките поотделно екранирани) - никакви смущения, перфектна картина.