Доколкото разбрах "картина в картината" е възможно само с антенния вход и още някои или аз немога да си пусна булсатком и компа едновременно (RGB и HDMI2)
Доколкото разбрах "картина в картината" е възможно само с антенния вход и още някои или аз немога да си пусна булсатком и компа едновременно (RGB и HDMI2)
Вече е ясно във събота ще отскоча до ТМ.Искам само да кажа на petilar че сам на булсатком и друга добра алтернатива нямам.Скарт кабел е най добрата вазможнист за мен имайки предвид че приемника на булсата е меко казано последна дума на техниката .Дано след някой друг месец да се сетят да си пуснат някои по добри цифрови приемници.Четох някаде че ITV имат добър филипс приемник но дали доплащат абонатите за него незнам
Зависи какво ще свързваш,ето ти един вариант с добра спецификация http://www.profigold.com/products/?page_id=179 аз ползвам този и нямам проблеми.Първоначално публикувано от petilar
Имали го в ТМ или ТП.Или трябва да го търся в специализирани магазини за кабели.
Да има го в ТМ но цената на 0.75см  беше около 50.00лв.Първоначално публикувано от svs_76